Haydi hanımlar kullanmadığımız ne varsa paylaşalım takas yapalım var mısınız?......

hayır canım etiketli ,hiç kullanılmadı ..satış fiyatı 180 dedim..takasta olur değerinde bir ürünle 80c üst..40 alt beden..hamileliğimde kilo alıp giyerim sandım ama olmadı bedenim hiç bu ölçüde:1: yurtdışından aldım..femilet marka..1.sınıf ip,tene zararsız materyaller,terletmez...vs ve dokusu çok yumuşak...eşsiz bir ürün bence :))

parfümlerde yine yurtdışından orjinal

Tuhh ya cok bgnmstm ama 75 takyrm 40 altta hic olmaz ztn cok uzuldm :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm bunları istiyorummm����özele gel hadi bekletme��Eki Görüntüle 1066559 Eki Görüntüle 1066560 Eki Görüntüle 1066561

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elbise 40 beden ,ben 38 iken giymiştim ,üzeri tül ve dökümlü bu yüzden 38 yada 40 bedene rahat oluyor......Elbise İpekyol 300 e alındı ,ayakkabı Hotiç 328 e alındı...37 numara..bu arada ikisi bir düğünde giyildi..ve sonra kaldırıldı :((yani sıfır desem abartmış olmam

taç yatak örtüsüde alındığı gibi duruyor ..değerinde takas ise yapalım canım sen bana linkini at..:)

Son düzenleme:
elbise 40 beden ,ben 38 iken giymiştim ,üzeri tül ve dökümlü bu yüzden 38 yada 40 bedene rahat oluyor......Elbise İpekyol 300 e alındı ,ayakkabı Hotiç 328 e alındı...37 numara..bu arada ikisi bir düğünde giyildi..ve sonra kaldırıldı :((yani sıfır desem abartmış olmam

taç yatak örtüsüde alındığı gibi duruyor ..değerinde takas ise yapalım canım sen bana linkini at..:)

Canm özele gelirmisin acaba telden girdiğim için link atamadm😃hadi

Arkadaşlar eşortman takımı buldm kendime başka bişeye ihtiyacım olmadığı için şuan için takas düşünmüyorum sadece yelizber adlı arkadaş ile anlaşırsam bikaç üründe takaslaşıcam herkese güzel alışverişler.😃😃

Back