Haydi hanımlar kullanmadığımız ne varsa paylaşalım takas yapalım var mısınız?......

Cnm bnn bdeni nedir ve hc kullnldimi ? Armano code orjnl.m?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$1397333930147.jpg

2 yaş canım mont .1 düğmesi eksik ,resimde görünüyor ama zaten fermuarlı,sıcacık..düğme dikilir :))ve görüntüdede bir eksik olmaz..çook temiz

Kalitesinden ben de cok memnunum aynısının ekru su var bende seneye degisikli giysin diye alacaktım ama bize kucuk ben 5-6-7 yas civarı alacaktım iyi satışlar canım

Cnm bnn bdeni nedir ve hc kullnldimi ? Armano code orjnl.m?

canım parfümler orjinal..

beden hangisi ? ipekyol elbise geniş 38 40 beden...hotiç ayakkabı 37 no..

siyah mini elbiseler m beden..

uzun pul detaylı elbise 1 beden ..ayakkabı 37 no(yanındaki )

gömlekler mudo l beden

mor gömlek ipekyol m beden

kalanlarda yine 38 beden ve ayakkabılar 37 no ..

Eki Görüntüle 1066355

hayır canım etiketli ,hiç kullanılmadı ..satış fiyatı 180 dedim..takasta olur değerinde bir ürünle 80c üst..40 alt beden..hamileliğimde kilo alıp giyerim sandım ama olmadı bedenim hiç bu ölçüde:1: yurtdışından aldım..femilet marka..1.sınıf ip,tene zararsız materyaller,terletmez...vs ve dokusu çok yumuşak...eşsiz bir ürün bence :))

parfümlerde yine yurtdışından orjinal

canım ipli fiyonklu babet chanel parfüm ve çamaşır takımı ile takas düşünür msün?

evet takas başlığında hepsi zaten:1:ama değerinde ürünlerle sadece..ayrı ayrı coco chanel 200(satış fiyatı 350den başlıyor ),iç çamaşırı 180 diye satılığa çıkartmıştım..

2 yaş canım mont .1 düğmesi eksik ,resimde görünüyor ama zaten fermuarlı,sıcacık..düğme dikilir :))ve görüntüdede bir eksik olmaz..çook temiz

Canm bunları istiyorummm😃😃özele gel hadi bekletme💋 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397340145.370537.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397340154.370233.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397340167.110120.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back