kızlar bende kasım ayı için dün yarım altınımı aldım kumbaramda 40 tl de arttı ondanda artık devam edicem aralık sonuna kadar
çidom buraya hiç uğramıyorum canım listeden sil beni demiştim galiba:))
ama gene de yazmak istedim..kumbaramda 75 lira birikmiş,ne olursa olsun tamamlayıp her ay bi çeyrek alıcam demiştim...burağın da 70 lirası vardı onu da tamamladım,yarım altın aldım attım kenara:))
tbrkler cnm ne kadar ıyı yapmısssın.sen bırıktırmeye devam et elıne 3-5 ne gecerse at kenara
çidom buraya hiç uğramıyorum canım listeden sil beni demiştim galiba:))
ama gene de yazmak istedim..kumbaramda 75 lira birikmiş,ne olursa olsun tamamlayıp her ay bi çeyrek alıcam demiştim...burağın da 70 lirası vardı onu da tamamladım,yarım altın aldım attım kenara:))
slm kızlarrr bugün benden 6tl vanilyaaa cnm sen önceden baska bi nickle mi giriodun buraya =)
şu melisimin çido çido dediği senmsn cnmevet canım cigdem83 bennn, değiştirdim nichh..
buarada Allah berekt versin tatlım
şu melisimin çido çido dediği senmsn cnmbende angelgozde cnm m.o
eheheh birikim arkadasım heeeeevet canım o çido benim,
memnun oldum tatlım, birikim arkedeşimmm:))
kızlar benden bugun 20 tl.benım soyle bı avantajım var.daha oncedende dedıgım gıbı bızım spor salonumuz var.esımle beraber ısletıyoruz esımden 150 tl haftalık alıyorum.(calısıyorum yaaa :)) )bıde salondakı satılan ıceceklerın parasını ben alıyorum her aksam.o yuzden ıyı bırıkım yapabılıyorum.en kotu her aksam ıcecek parası 15-20 tl cıkıyor en fazla 40-50 oluyor degısıyor yanı.evın faturalarını apartman aıdatını falan bu paralardan oduyorum kalanıda kendıme alıyorum.bırıkımımı bu sekılde yapıyorum yanı arkadaslar.o yuzden bu konuda avantajlıyım.bu arada ıceceklerı de esım alıyor ben hıcbıseye karısmıyorum dırekt kalan parayı cebe atıyorum :)))
ohhh çok karlısın canım sen,
benimde eşim esnaf, duruma göre eğerki cebi kabarıksa, 50-100 alıyorum farkında bilem olmuyor sonra işe giderken senin harçlığını bırakayım deyip elini cebine atınca , ben aldım harçlığımı canım sen zahmet etme diyorum... Oda anlıyor fazla aldığımı:))
ayy çido bu yeni nıckıne alışana kadar biraz sabretcen sen
dediğin gibi maaşımla yapıcam birikin en büyüğünü yani ona hiç dokunmıcam o orda birikcek kendikendine:))
bugüne kadar nasıl eşimin maaşıyla geçindiysek aynı düzen devam dicez yani o yokmuş gibi...
ıyı yapıyorsun tatlım.erkekler pek bırıktıremıyor ne varsa bızlerde var.benım esım cok savurgandır hıc hesap yapmaz.bırının mecbur tutumlu olması gerekıyor.ama paranın coku azı olmaz durumun nasıl elverıyorsa oyle bırıkırmek lazım.damlaya damlaya göl olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?