dilmisin:)))))))hemşire deilim ben bakma öle yazdığına cnm muhasebeciyim ben =) aşkımın durummmu iyi cnm aama ben alışmışım çalışmaya
evt dün haberleri izledim altın tavan yapcakmış dahadaa altın en iyi yatırım aracı lahanmaltın daha çok yükselecekmiş kuyumcu söylemişti.
Fırsatınız varken alın derim...
kızlar bende dün 4.5 attım kumbişeeee
sen bilezik alammışmıydın canım, yanlış hatırlıyorum sanırım,
sen bilirsin tabii, ama ban kalırsa al derim, gün geçtikçe artıyor
altın daha çok yükselecekmiş kuyumcu söylemişti.
Fırsatınız varken alın derim...
çidomm arsamı alcan kızıznaa neğüzel bi düşünce şekliii tebrik ettim senii cnmm...
kaç tl atınn kasım için şimdii... zehra bilezik aldı diye biliyorum bendee yanılıyormuyuzki zehroş
ayy inşallah canım aslında ona böyle aşiret düğünlerinde yapılıyo altından kemer falan sonra metre metre zincirler yapmak istiyorum ama neylersin ki imkan bu kadar...:))
ay bana yapsalardı kesin belime takar takar gezerdim ohhhhh sefam olsun diye....görmemişin kemeri olmuş tutmuş...
ama ne yazıkki hain kayınvalde 1 bilezik taktı
ayy inşallah canım aslında ona böyle aşiret düğünlerinde yapılıyo altından kemer falan sonra metre metre zincirler yapmak istiyorum ama neylersin ki imkan bu kadar...:))
ay bana yapsalardı kesin belime takar takar gezerdim ohhhhh sefam olsun diye....görmemişin kemeri olmuş tutmuş...
ama ne yazıkki hain kayınvalde 1 bilezik taktı
bnm de 17 altın oldu kuzum 35tlciktte param
Allah herkese boyle koca nasip etsin inşallah :)) artık koca ıstemekle kalmadım bıde boyle koca..
herneyse bende para bırıktırmeye başlamıstımkı gozum konuya takıldı. saydım hemen paracıklarımı 38,5TLcik..
benıde alın lısteye lutfen..
çeyrek 108 olmuş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?