• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam fıstıklarr,
oooo listemiz hazırlanmışşş, maşallah hepimiz süperizzz,
sevdem arkadaşım bence altın al yap,
bak ben çok değil geçen ay almıştım çeyreği 100 tl ye, aradan 1 ay geçmesine rağmen bozdursam şimdi 101 e bozuyor kuyumcu, altın değer kaybetmiyor, durmadan artıyor..
eski tarihli çeyrek 103 olmuş bugün sordum kuyumcuya,
Bugün 5 tl benden

Tamam tatlım sizleri dinliyorum o zaman 2 tane çeyrek alıp başlıyorum biriktirmeye :16:

Peki canım sen ne kadar süre elinde tutmayı düşünüyorsun aşağı yukarı yada en az ne kadar tutmalıyız ???

Tamam tatlım sizleri dinliyorum o zaman 2 tane çeyrek alıp başlıyorum biriktirmeye :16:

Peki canım sen ne kadar süre elinde tutmayı düşünüyorsun aşağı yukarı yada en az ne kadar tutmalıyız ???

canım ben eşimden habersiz biriktiriyorum..
eşimin bana harca diye verdiği parayı kenara koyuyorum, yada alışverişten kalan paraları artırmaya çalışıyorum...
O yüzden ben unutuyorum bu çeyrekleri, 2 tane çocuğum var, kızım 2. sınıfa gidiyor, kızım 5 bitirene kadar dokunmuycam sonra bir yatırım için kullanırım..
Damlaya damlaya göl olurmuş.. Bir hedef koymadanda olmuyor bu işler ben kızımın adına bir arsa almayı düşünüyorum.. Eşimede sürpriz olucak, üstünüde o tamamlar artık:1:

canım ben eşimden habersiz biriktiriyorum..
eşimin bana harca diye verdiği parayı kenara koyuyorum, yada alışverişten kalan paraları artırmaya çalışıyorum...
O yüzden ben unutuyorum bu çeyrekleri, 2 tane çocuğum var, kızım 2. sınıfa gidiyor, kızım 5 bitirene kadar dokunmuycam sonra bir yatırım için kullanırım..
Damlaya damlaya göl olurmuş.. Bir hedef koymadanda olmuyor bu işler ben kızımın adına bir arsa almayı düşünüyorum.. Eşimede sürpriz olucak, üstünüde o tamamlar artık:1:

Çok güzel canım inşallah istediğin şeye kavuşursun. İnsan istedikten sonra bişeyler olur yeterki isteyelim öyle değil mi . Bende bundan böyle her ay bir çeyrek alıp atıcam köşeye onları yok kabul edicem umarım başarabilirim canım burda böyle birlik olunca daha zevkli olacağına eminim :21:

Çok güzel canım inşallah istediğin şeye kavuşursun. İnsan istedikten sonra bişeyler olur yeterki isteyelim öyle değil mi . Bende bundan böyle her ay bir çeyrek alıp atıcam köşeye onları yok kabul edicem umarım başarabilirim canım burda böyle birlik olunca daha zevkli olacağına eminim :21:

canım karar vermek, niyet etmekte başarmanın yarısıdır,
eminim yaparsın çil çil altınların oılur..

Benim kociştede iş yok bu hafta,
geçen ay
iyi para vermişti..ama bu aydan ümidim yok..Bayramda giriyor araya,
birde avon ve tupper siparişlerim var, günlerim var, bu ay ben çok vasatım yaa:((

Son düzenleme:
ayy benimki bana inat sürekli kızının kumbrasına atıyo...:))
deli sanki ben kendim için biriktiriyorum...

ben de kasımın otuzunda umarım ki çeyreklenirim...

neyse
bu günlerde pek giremedim nete. dün 6 lira attım, bu günde 2 lira attım kovanozuma...

altın daha çok yükselecekmiş kuyumcu söylemişti.
Fırsatınız varken alın derim...

Evet bugün sabah haberlerdede söyledi altın yükselecekmiş ama dedilerki sakın altın yükseliyor diye çok altın almayın zarar edersiniz falan dediler ne yapsakki acaba insanlarında kafasını karıştırıyorlar :97:

Evet bugün sabah haberlerdede söyledi altın yükselecekmiş ama dedilerki sakın altın yükseliyor diye çok altın almayın zarar edersiniz falan dediler ne yapsakki acaba insanlarında kafasını karıştırıyorlar :97:

Cnm sen her ay bir çeyrek kenara atmayı hedef koy kendine . Ne çok ne az almış oluyorsun . Orta kararda gitmiş oluyorsun yani.

Back