Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar şu gram altınlar varya 61 lira falan onları satarken zararımız oluyor mu? Bende şuan 60 lira var bunu gram altınla değerlendirmek istiyorum. Zararım olur mu merak ettim.
bilezik aldımda canım benım 2 çeyrek para duruyo daha almadım bıde eşımı kandırırsam bı tane daha bılezık almak ıstıyodum o yuzden o çeyreklerın parasını bekletmıyımd egıdım alıyım barı:)
doğru soyluyosun
canım aldım ben bılezıkte 1 tane dah alaıyım dıodum ben aldığımdan berı ıkı gun oldu 2 tl zam geldı
ayy o kemerlerden bende çok ıstemıştım ama olmadı bende takar gezerdım ne guzel senın kayınvaldede abartmış ben bana set takmadılar dıye uzuluyodum senınkı daha fenaymış
ayy bizde doğuluyuz melisdeniz ama biz doğuluyuz tabi...
bize gelin gelen yaşıyo da
biz yaşıyamadık
kayınvalidemin şuan 1 kışlık 2 yazlık olmak üzere 3 evi var eminim bankada parası var,dolu dolu altın takısı var hatta bende görür kıskanır gider aynısıda alır kendine öyle görgüsüzdür,bitane de çok güzel arabaları var
bana bi tane set alıdılar pançik pinçik şeklinde kayınpederle bir taktılar kolyeyi k.peder küpeleri kaynana şeklinde
bide çok haltetmiş gibi böbürleneböbürlene bir bilezik taktı
takımın içinden 14 ayar bilezik çıktı ondan şüpheleniyorum
ay hemen bankaya gidip altın hesabı açtırmam lazım.
ama ben bi türlü çözemedim.
altın hesabuı olan varsa bana yardım edebilir mi?
şimdi diyelim benim 500 tlm var.
altının gramı ogün ne kadrasa o kadar altın mı almış oluyorum.
nasıl takip edebiliyorum hesabımı.
mesela para çekmem gerekti gidip hemen çekebiliyor muyum.
netten mi takip ediyorum.
altın alıp koymakla aynı şey mi..
kafama çok karışık...
Arkadaşlar şu gram altınlar varya 61 lira falan onları satarken zararımız oluyor mu? Bende şuan 60 lira var bunu gram altınla değerlendirmek istiyorum. Zararım olur mu merak ettim.
zehroşi şimdii alma altın tavan oldu ben çeyremii bekletcem
bu çid0 nerelerde acaba yafffffffçigedem 83
canım benım vardı ve ınternet bankacılığıyla takıp edıyodum mısal 300 lıran var gramı 60 lıra 5 gram altın alabılıyosun yada ıstedığın kadar 1 gramda alabılırsın o sana kalmış alış fıyatıyla satış fıyatı farklı kuyumcudakı gıbı alırken bıraz daha pahalı satarken 1 2 lıra ucuz oluyo ya oyle yanı bızım lazım olmuştuı hemen ınternetten bozdurduk gıdıp bankamatıkten çektık veya bankamatıkten de aynı ışlem yapılabılır mantıklı bı sıstem canım.altın evde durmasın dıyosan mantıklı paran guvende oluyo altın alıp koymakla aynı şey
canım çok sağol ya.
valla bu güne kadar anlayamamıştım.
çok teşekkür ederim aydınlattın beni.
yani bir nevi borsa gibi takip edeceğim altın yükselince elimde olanı bozup kar yapacağım,düşünce alacağım öyle değil mi?
paranın boş yere öle durmasından daha iyi gibi.
peki canım bir srum daha var.
şimdi benim asya banktan kredi kartım var.
ordan açmayı düşünüyorum.
ayrıca bir kart bişiy veriyorlar mı.
bankamatikten nasıl işlem yapıyorum.
ayyy melisdeniz boşver benimkini o anlatmakla bitmez şekerim,çok şükürki 8 aydır kendisi bize küsmüşte görüşmüyoruz
annemle babam Kars lılar canım babamda enson askere giderken çıkmış köyünden birdahada dönmemiş,askerliğin bitimine yakın aramış dedemi ben dönmem köye haberin ola demiş dedemde oğlunu kaybetmemek için düşmüş yollara İzmir'e göç etmiş,babam 9 kardeştir 7 halam var birde ailenin enküçükleri amcam
maşşallah annene ne kadar cömert ve samimi allah bozmasın aralarını
allah kızımı iyilerle karşılaştırsın diyorum artık ben
maşaşalh leyelacım ay çok ğüldümm küsmüşteeeannem sedi kızı bizde şirin sesiz bakalım hayırlısıs tabi cnmm
canım temizlik yaptım bugün bayram temizliği,
ondan giremedim,yoktun evett merak etimm bendeee
bugün benden 15 tl kızlar
[:13::13:[