aralık ayı listesinde kendini görüceksindir,hoşgeldin
buarada amin inş.allah gönlüne göre verir seninde
soran olmuş,ben yaptığım altınları evde kasamız var oraya koyyorum bide kocam birikimlerimi bilir ondan habersiz yapmıyorum ben
Cnm sen her ay bir çeyrek kenara atmayı hedef koy kendine . Ne çok ne az almış oluyorsun . Orta kararda gitmiş oluyorsun yani.
haklısın canım en doğrusu bu zaten hemen bozmazsam elimde tutarsam bi zarar olacağını sanmam
lahana asyadan kartın varsa şubeye uğra altın hesabı açtır.net şifresi adı al..net üzerinden günlük al sat yapabilirsin eğer zamanın varsa..mesela bugun 61 liradan aldın 10 gram akşam 61-500 oldu sattın veya ertesi gün oldu 62 kar'ın olmuş oluyor,tabiki bankladaki rakam yüksekse kar daha çok oluyor:)
10 binliran olsa altın alsat yapsan gunluk en kötü duruma göre 30-50 lira arası kazanırsın..rakamyüksek olunca 0,50 yükseliş bile güzel kazandırıyor:)
lahana sürekli finans sayfalarını takip etmen gerekecek tabi al sat vs için..dow jones nasdag gibi borsaları hergün bakcaksın vs...:)hadikolay geleee...
iyi geceler hanımlar 4 tl gitti bugün kumbraya.
para biriktirmenin benim için çok elzem olmadığı bi evde illa bende kkdekiler gibi kumbarama para atacağım diye yanıp tutuşan ben yeni bi taktik geliştirdim kendimce.benim kociş markete,kasaba mümkün olan heryerde kredi kartı kullanır ve kullanmamı ister.kredi kartı olunca benim şundan kalan dediğim bi para üstü olamıyo.mesela bugün markete gittim 18 lira tuttu kart kullandım.amaaaa buraya dikkat sanki nakit ödemişçesine 20 lira vermişimde cebimde 2 tl kalmış.haayali olarak para üstünü makul şekilde bizimkinden istedim ve bu konuda anlaştık.
belki böylece kumbaram biraz daha para görür.
bende mi altın hesabına geçsem
iyi geceler hanımlar 4 tl gitti bugün kumbraya.
para biriktirmenin benim için çok elzem olmadığı bi evde illa bende kkdekiler gibi kumbarama para atacağım diye yanıp tutuşan ben yeni bi taktik geliştirdim kendimce.benim kociş markete,kasaba mümkün olan heryerde kredi kartı kullanır ve kullanmamı ister.kredi kartı olunca benim şundan kalan dediğim bi para üstü olamıyo.mesela bugün markete gittim 18 lira tuttu kart kullandım.amaaaa buraya dikkat sanki nakit ödemişçesine 20 lira vermişimde cebimde 2 tl kalmış.haayali olarak para üstünü makul şekilde bizimkinden istedim ve bu konuda anlaştık.
belki böylece kumbaram biraz daha para görür.
2 gündür evden çıukmadığım için 1 lira bile atamıyom yaaaa
bu kumbaraya para koyabilmek içinde harcamak gerekiyo biyerde
şimdi ben kardamıyım zarardamı anlamadım:))
bence oyle yukselıncede ıhtıyacın oolmassa satma varsın dursun altın yavaş yavaş yukselıyo ayrı bı kart vermıyolar bızım iş bankasında vadesız hesabımız vardı ve ınternet bankacılığını kullanıyoduk ınternnetten açtık bakanın sıtesınden vadesız altın hesabı dıye.ama sen kullanmıyosan ınternet bankacılığını gıt hesabının bulundugu şubeye altın hesabı açtırmak ıstıyorum de onlar açar ve ınternetten takıp etmek ıstıyorum de ınternet şıfresı ve kullanıcı adı verıyolar sana boylece arada bakarsın çok ıhtıyacın olursa bozdurursun en azından nerde saklıycam derdın olmaz çalındımı kayboldumu dıye duşunmessın.bankamıtığede normal banka kartını taktıktan sonra şımdı tam hatırlamıyorum ama ordakı yazılardan takıp ederek kartın hesabını seçıyodun sanırım ordanda altın hesabı dıe çıkıyodu belkı o bankanınkı farklıdır zor bışey deıl yanı bankaya gıttığındede yıne sorarsın hadı hayırlı olsun canım.
işte bende bunu merak edıyorum nezamandır.acıklaman ıcın cok sagol canım.bizde altın hesabına gecmeyı düşünüyoruz.eşimin işbankası maas hesabından internet üzerinden yada bankamatıkten olabılıyomus.ayrıca bir heasp acmıyomusuz.bende gram olarak parama göre atın alıp uzun vadede satmayı düşünüyorum yani gunluk veya bırıkı gun sonra degıl de bikac ay falan sonra satıs yaparım heralde.sonucta altın sürekli yükseliyor.hem biraz para deger kazanmıs olur 10-15 tl bile kar etsem iyidir gene de diye düşünüyorum evde durdukca bi getirisi yok zaten.yalnız ben sunu öğrenmek istiyorum bu işlem için ayrıca bir masraf alınıyomu banka tarafından yoksa sadece banka kartına işlem masrafımı(hani heryıl ödediğimiz) alıyolar.bilgin varsa yazarsan sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?