tabi cnm ilerde sana lazım olcakk evleninceecnm bekar olduğum için fazla bi masrafım olmuo eee babam karşılıo herşeyimi bende en az 2 altın yapıom her ayyy dursun kenarım daaa
evet cnm ben evlennce de çalışmayı düşünüom ama benimkini ikna etmem biraz zor olacak yaaatabi cnm ilerde sana lazım olcakk evlenincee
kendine ailt özzle eşyalrını felan alırsınn ayda 2 altın da iy bence yeterr.....bitanem:13:
çalışş hemşirelik çok ğzüel kutsal bii meslekk elinde bileizgin varr..evet cnm ben evlennce de çalışmayı düşünüom ama benimkini ikna etmem biraz zor olacak yaaa
hemşire deilim ben bakma öle yazdığına cnm muhasebeciyim ben =) aşkımın durummmu iyi cnm aama ben alışmışım çalışmayaçalışş hemşirelik çok ğzüel kutsal bii meslekk elinde bileizgin varr..
sakın bırakma hem tek maaş yetrmiikiii ama eşin olcak adayın durumu maaşı iyse ozamn sana kalmış bebemm
eee şimdi tablo oluşumundan sonra yazanlar ne olacak...
artik bu ayin tablosu cikti; yeni bildirimler 30 kasimda
bu listede yeralmayanlar 30 kasimda bildirsinler..
yine tabi gunluk yazmaya devam ederiz ;-)
sağolun kısçelerim.
evet liste eklendikten sonra bildirim yapan arkadaşlar kasım ayı başındaki listeye eklenecekler.
bilmeyenler için tekrar edelim
artık aylık liste oluşturuyoruz.
günlük isteyenler istediklerini atar yazar ama tablo oluşumları her ayın ilk haftası...
karalahanadan cevapo istemişsin ama bende fikir vereyim sana kısa vadede bozucaksan ihtiyaç için yani ozaman altın yapma kar edemezsin amaaa ben uzun vadeli birikim istiyorum diyosan çil çil altın yapmalısın:))
bana kalırsa al bir çeyrek her ay ve unut gitsin sonra onu....:))
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Bende bir müddettir para olarak biriktiriyordum şuan 2 tane çeyrek alacak kadar param var fakat birşey sormak istiyorum ben yakında evleneceğim şimdi çeyrek alırsam ihtiyaç olupta bozarsam zarar edicem yada diyorum her ay bi çeyrek alıp onları yok mu kabul etsem hani gün yapıyomuşumda güne veriyomuşum gibi en azından uzun vadede elimde tutsam sizce ne yapayım bana fikir verin arkadaşlar ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?