ah ah ben evlendiğim sene çeyrek 21 tl idi
4 tane çeyregım var nereye koycamı bılemıyom bı orda bı burda
valla canım 90 a yakın çeyreğim,
21 tanede bileziğim vardı,şimdi olsaydıı:97:
içime oturdu taş gibim ne sen sor ne ben sölimm
oldu canım söyeleriz tabi,ya kızlar uzun zamandır biriktiriyorsunuz. Bir torba olmuştur her birinizde...
Söyleyin bakem çeyrekleri nereye saklıyorsunuz
4 tane çeyregım var nereye koycamı bılemıyom bı orda bı burda
cnm bende altınlarımı hep cantamda tasıyordum gecen ay hepsını bozdurup bankaya yatırdım kurtuldum.bızım spor salonumuz var.esımle evden sabah 10 da cıkıyoruz gece 12 de gelıyoruz durum boyle olunca evde de bırakamıyorum malum hırsızlık olayları fazla oluyor.o yuzden hep yanımda tasıyordum bıde hep esımle beraberım tek pek cıkmam dısarı o yuzden cantada tasımayı daha guvenlı goruyordum.ama eger calısmıyor evdeysen yada erken donuyorsan ısten evde saklayabılırsın tabıı.bunun ıcınde en uygun yer neresi bilmiyorum.3-4 gun kadar ben bazanın altında ayakkabı kutusunun ıcındekı ayakkabıların ıcıne koymustum.sonra orayada guvenememistim yıne almıstım yanıma...:92::92:
cidom almadım modelelriini sevmedim orta boy bi çizme olsun diyomm ama bulamadımkimelsi günaydın kuzum,
al tabi çizmeni, sen işini bilirsin şöyle hesaplı bişey olsun
kizlar yarin alisverise cikicam;
bir kaban 200-250; bir cizme 200-250 tl arasi zaten ikisini alsam 500 tl gidecek
acaba kaban ve cizme icin indirimleri mi beklesem, sonucta ac acik degilim ya var biseylerim bende alcam buğün çizem bakım dedim zarurui çok ihtiyaç deildide çok begendimm gri çizmelerii çok uyuguna buldumm ama modelleri sevmedimm..sonra bide kota takıldı gözümm onuda alımmı dedimm yaniii alışverişe gidince maleseff o bu çıklıyorr
son durum bende 32.40 :) kaç zamandır düzeli para atamadığımdan yazamıyordum birde gözümle ilgili doktoroa gittim masraf falan yaptık(
[[ geçmiş olsubn hayatımm saglık olsundaa para olurrrrrr
hayırlı olsun canımBugün 2 çeyrek daha altım 7 tl de param var, yarın hafta sonu bişey atamam bende
lahanacım beni 5 çeyrek olarak ekleyebilrsin canım [/B]
hayırlı olsun...kızlar bugun altının tavan yaptıgı bu gunde gıttım aldım bılezıklerımı 60.5 da verdı kuyumcu 2 hafta once sormuştum 58 de verırım gramını demıştı neyse ben yatırımımı yapıyımda umarım artar enınde sonunda artcak zaten ıstedıgım gıbı bılezıkler kolumayakışmadı kolum zaten kalın bıde ben bunları aldım ama takamıycam galıbaçunku çok sarı ıkı tane aldım çın çın edıyo takamassam kocam bana çok kızar ama mecburen takcam galıba kızlar bıde yuzuk aldım hıç aklımda yoktu ama çok mutlu oldum bugun çok altınlı bı gun oldu benım ıçın umarım sızler ıçınde oyle olur kızlarr
işte bak burda:92:....ya kızlar uzun zamandır biriktiriyorsunuz. Bir torba olmuştur her birinizde...
Söyleyin bakem çeyrekleri nereye saklıyorsunuz
lahanacım benim 4 çeyregim tammmadıı ama buğün bi süpriz oldu anenm bana 1 tane almışşş çok sevindimmm5 çeyregim olduu.........para olarak hiç yok...büğün
Eski altın ile yeni altın arasında hiç bir fark yok. Eski altının gramıda aynı yeni altının gramıda aynı. Bu sadece çeyrek altın için geçerli değil. Yarım altın, Tam altında da geçerli. Altın alırken aralarında fiyat farkı oluyor ? Çünkü Merkez bankasından yeni altın alan kuyumcular damga vergisi ödüyorlar. Eski altınlar ise müşterilerden geri alınanlar oluyor onlar satılıyor genelde. Bu Yüzden satılırken arada fark oluşuyor. Yatırım yapacak olanların eski tarihli altın almaları daha iyi olur . Çeyrek altında kulplu almak daha iyi cnm :) Sen kulplu al :) Uzun vadede yatırım için de eski tarihli çeyrek altın derim cnm...
kizlar yarin alisverise cikicam;
bayag almam gereken sey var, ancak butceyi cok asmamak icin belli bi nakit ayirdim onunla gidicem,
bugun soyle bi magazalara baktim da,
bir kaban 200-250; bir cizme 200-250 tl arasi zaten ikisini alsam 500 tl gidecek
acaba kaban ve cizme icin indirimleri mi beklesem, sonucta ac acik degilim ya var biseylerim
yarin triko ve pantolon bakayim diyorum bikac sal , bere; bir de kisa bot, bir de kota ihtiyacim var
offff, boyle yaparsam para birikir mi
napicami sasirdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?