• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

dun ve bugun bısey atamadım.malum faturalar yıne ust uste gelıyor onları bi halledeyım.ınsallah onumuzdekı haftaya guzel bı baslangıc yapabılırım.

Son düzenleme:
bende 10 attım

kıslık mont ve botlar cok pahalı ama subattan sonra yarı yarıya dusecekler

acıl ıhtıyacınız yoksa almamak gerek

ınsan 250 aldıgımı montun 125 dustugunu gorunce kendını cok fena kazıklanmış hıssedıyor

ekim ayı birikimimde böylece 1.100 tl de kaldı.umarım kasım ayı içerisine bol bol paracıklar ve altınlar biriktirebiliriz...

kredi kartım kayıp çok canım sıkkın kızlar tansaşa gittim kasada şookkkkk cüzdanda kart yok nakit aldım tabi 40 tl bayıldım sıcak sıcak...
pepmermint canım şeffafoda kadınlar hamamı bölümünde bir topic,her hafta aday olan arkadaşlardan biri oluyor ona herkez herşeyi sorabiliyor bakarsın
buarada alışverişini abartma var olanların yerine alma indirimleri bekle

üzüldüm cnm,
evde bir yerlerde çıkar inşallah:54:

bugün bir yarımlık aldım. off dün altın 99 du bugün 100 liradan aldım neyse artık napalım.unutmadan kızlar paraları kumbaraya atarken besmele çekin bereketleniyo valla:nazar:.bide kaç para vardır diye hesaplamayın bereketi kaçar:34:

Son düzenleme:
Bugün 2 çeyrek daha altım 7 tl de param var, yarın hafta sonu bişey atamam bende
lahanacım beni 5 çeyrek olarak ekleyebilrsin canım
[/B]

kızlar bugun altının tavan yaptıgı bu gunde gıttım aldım bılezıklerımı 60.5 da verdı kuyumcu 2 hafta once sormuştum 58 de verırım gramını demıştı neyse ben yatırımımı yapıyımda umarım artar enınde sonunda artcak zaten ıstedıgım gıbı bılezıkler kolumayakışmadı kolum zaten kalın bıde ben bunları aldım ama takamıycam galıba:1::1:çunku çok sarı ıkı tane aldım çın çın edıyo takamassam kocam bana çok kızar ama mecburen takcam galıba:1:kızlar bıde yuzuk aldım hıç aklımda yoktu ama çok mutlu oldum bugun çok altınlı bı gun oldu benım ıçın:1:umarım sızler ıçınde oyle olur kızlarr

kızlar bugun altının tavan yaptıgı bu gunde gıttım aldım bılezıklerımı 60.5 da verdı kuyumcu 2 hafta once sormuştum 58 de verırım gramını demıştı neyse ben yatırımımı yapıyımda umarım artar enınde sonunda artcak zaten ıstedıgım gıbı bılezıkler kolumayakışmadı kolum zaten kalın bıde ben bunları aldım ama takamıycam galıba:1::1:çunku çok sarı ıkı tane aldım çın çın edıyo takamassam kocam bana çok kızar ama mecburen takcam galıba:1:kızlar bıde yuzuk aldım hıç aklımda yoktu ama çok mutlu oldum bugun çok altınlı bı gun oldu benım ıçın:1:umarım sızler ıçınde oyle olur kızlarr

hayırlı olsun canım:24::21:
fotosunu eklesende biz de fikir sahibi:21: olsak
kaç gram aldın canım toplamda kaç tuttu

bugün bir yarımlık aldım. off dün altın 99 du bugün 100 liradan aldım neyse artık napalım.unutmadan kızlar paraları kumbaraya atarken besmele çekin bereketleniyo valla:nazar:.bide kaç para vardır diye hesaplamayın bereketi kaçar:34:

hayırlı olsun canım:24::21:
fotosunu eklesende biz de fikir sahibi:21: olsak
kaç gram aldın canım toplamda kaç tuttu

saol canım bılezıkler toplam 41 gram 2480tl ealdık tanesı 20.5 gram heralde yuzukde 450 dı 420 ye bıraktıyuzuge paramız yetmedı onu kredı kartına 6 taksıt yaptı kuyumcu canım footograf aktaramıyom bılgısayarıma bozuk bı sorunu var çozulunce çeker eklerım ınşallah yada bakıyım ınternette bulursam gosterırım:)bu arada benım evlılık yıldonumum de pazar gunu bunlar onun ıçın:)

Nice yıllarınız olsun huzur,mutluluk ve sağlık içinde inşallah.Güle güle kullan bileziklerini ve yüzüğünü canım.

ahhh bi düşsede kolay kolay alsak bizde çok pahallı kızlar yaa bi ara neydi öle 65 ten alıyorduk yanlış hatırlamıosam

yeni tarih mi adın aceba ben öğleden sonra aldım öğleden önce 99 muş
yok canım eski tarihli , üstelik sıkıda pazrlık yaptım..
oturduğum semtte biraz pahalı veriyorlar altını, 2 çeyrek için yol masrafı yapıp başka semtten almayıda gereksiz görüyorum

saol canım bılezıkler toplam 41 gram 2480tl ealdık tanesı 20.5 gram heralde yuzukde 450 dı 420 ye bıraktıyuzuge paramız yetmedı onu kredı kartına 6 taksıt yaptı kuyumcu canım footograf aktaramıyom bılgısayarıma bozuk bı sorunu var çozulunce çeker eklerım ınşallah yada bakıyım ınternette bulursam gosterırım:)bu arada benım evlılık yıldonumum de pazar gunu bunlar onun ıçın:)
oooo bravo enişteye,
nice mutlu senelere canım..

ahhh bi düşsede kolay kolay alsak bizde çok pahallı kızlar yaa bi ara neydi öle 65 ten alıyorduk yanlış hatırlamıosam
ah ah ben evlendiğim sene çeyrek 21 tl idi:31:

ah ah ben evlendiğim sene çeyrek 21 tl idi:31:[/QUOTE]

anaaaaaa ayy ne güzelmiş yaa bol bol bileziğin olmuştur aman allahım şimdi 100 tl millet evlenemioda:5:

Back