• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam kızlar,
ben dün birşey atamadım, bugün de 3 lira atıyorum...

çeyreklerine kavuşan arkadaşlar, hayırlı olsun, darısı başıma inşallah, ama 3 le 5 le daha çok bekliycem..

bu arada size birşey sormak istyorum.
benim bir yüzüğüm var, hamilelikten sonra parmağıma olmuyor artık, çok sıkıyor, rahat değil. onu bozdurmak istiyorum. doğru zaman ne zaman? şimdilerde bozdursam mı yoksa biraz daha beklesem mi? ne dersiniz? :26:

Canım yüzük gibi şeyler bozuldugunda zarar ediyor yada bozmak istersen bi kaç kuyumcudan fiyat al çünkü farklı fiyatlar verebiliyorlar benimde elimde 2 alyans vardı nişanlımla önceden aramızda taktıgımız onları bozdurmak istemiştim bi kaç kuyumcudan fiyat aldım gerçekten farklı fiyatlar verebiliyorlar yani ilk sordugum kuyumcu çok düşük söyledi mesela sonra sorduklarım daha fazla söyledi bende öyle olunca şimdi bozmayayım kalsın dedim. Genelde zarar ediliyor çünkü öldü fiyatına gidiyor resmen.

günaydın kızlar :71:

ne zamandır bekleyen bi akvaryum vardı büyük dün onu sattık 300 liraya veee 200 lirasını kumbaraya atıyorum :64:

ekim ayı listesinde bulunmak isteyip bana en son bildirimini yapmamış arkadaşlar,
tüm altın para neyiniz varsa sayıp yazar mısınız.
ekim ayı listemiz tammalansın ve kasıma kadar tekrar birikime devam diyelim...

lahanacım ben daha yazılmak istemiyorum zaten kumbaramıda doluncaya kadar açmayacağım demiştim ne kadar var bilmiyorum istersen beni sıfırdan yaz ama yazma daha iyi böyle

lahanacım sadece ve sadece 45 tl var kumbaramda,buay kızıma çalıştım ona 4 küçük altın yaptım ama bu kızıma yaptıklarımı listeye yazma canım
sadece 45tl

hayırlı olsun canım

saol leyla seninde biriktirdiklerin bereketli olsun cnm:6:

hayırlı olsun...

meliscim hayırlı olsun altınların canım,
ohhh süper gidioruz az kaldı bileziğee,
hee çidom 5 tnae olduu biraz daha çeyrek yapım bilezik ray alaım onda işcilik yokmuşş seninde bileizk oldu demi şimdi.:16:

dün yazmamışım kızlarrr unutmuşum dün kumbaraya 4.25 attım :97:

[ :62::16:aferinn kuzuzmm

kızlar yaptırdığınız bilezikleri takıyonuzmu merak ettim,ben hiç takamam öyle şıngır şıngır:1: ama hep heveslenirim ne güzel takıyolar diye....daha düğünümdeki bilezikleri birkere bile biliğimden geçirmedim

kızlar yaptırdığınız bilezikleri takıyonuzmu merak ettim,ben hiç takamam öyle şıngır şıngır:1: ama hep heveslenirim ne güzel takıyolar diye....daha düğünümdeki bilezikleri birkere bile biliğimden geçirmedim

duğunumdekılerı takmadım sonra sattık şımdı yıne aldık ama yıne takamıyorum belkı oyle gune gezmeye falan gıdersem belkı takarım bende heveslenıyorum ama takıncada kendımı garıp hıssedıyorum:))

duğunumdekılerı takmadım sonra sattık şımdı yıne aldık ama yıne takamıyorum belkı oyle gune gezmeye falan gıdersem belkı takarım bende heveslenıyorum ama takıncada kendımı garıp hıssedıyorum:))

evet ya bende alırsam günlerde mutlaka takıcam,
takanlar var ve çok hoşuma gidiyor,
zinet kadına yakışıyor

kızlar bugun altının tavan yaptıgı bu gunde gıttım aldım bılezıklerımı 60.5 da verdı kuyumcu 2 hafta once sormuştum 58 de verırım gramını demıştı neyse ben yatırımımı yapıyımda umarım artar enınde sonunda artcak zaten ıstedıgım gıbı bılezıkler kolumayakışmadı kolum zaten kalın bıde ben bunları aldım ama takamıycam galıba:1::1:çunku çok sarı ıkı tane aldım çın çın edıyo takamassam kocam bana çok kızar ama mecburen takcam galıba:1:kızlar bıde yuzuk aldım hıç aklımda yoktu ama çok mutlu oldum bugun çok altınlı bı gun oldu benım ıçın:1:umarım sızler ıçınde oyle olur kızlarr

hayırlı olsun canım..

bileziklerini merak ettim resmini bulursan mutlaka ekle de bizlere de heves gelsin :74::92:

Back