selam kızlar,
ben dün birşey atamadım, bugün de 3 lira atıyorum...
çeyreklerine kavuşan arkadaşlar, hayırlı olsun, darısı başıma inşallah, ama 3 le 5 le daha çok bekliycem..
bu arada size birşey sormak istyorum.
benim bir yüzüğüm var, hamilelikten sonra parmağıma olmuyor artık, çok sıkıyor, rahat değil. onu bozdurmak istiyorum. doğru zaman ne zaman? şimdilerde bozdursam mı yoksa biraz daha beklesem mi? ne dersiniz? :26:
hayırlı olsun canım
saol leyla seninde biriktirdiklerin bereketli olsun cnm
hayırlı olsun...
meliscim hayırlı olsun altınların canım,
ohhh süper gidioruz az kaldı bileziğee,
hee çidom 5 tnae olduu biraz daha çeyrek yapım bilezik ray alaım onda işcilik yokmuşş seninde bileizk oldu demi şimdi.
dün yazmamışım kızlarrr unutmuşum dün kumbaraya 4.25 attım :97:
[aferinn kuzuzmm
buğün evdeyim.. ondan 10 tl attım kumbarya.......
kızlar yaptırdığınız bilezikleri takıyonuzmu merak ettim,ben hiç takamam öyle şıngır şıngırama hep heveslenirim ne güzel takıyolar diye....daha düğünümdeki bilezikleri birkere bile biliğimden geçirmedim
duğunumdekılerı takmadım sonra sattık şımdı yıne aldık ama yıne takamıyorum belkı oyle gune gezmeye falan gıdersem belkı takarım bende heveslenıyorum ama takıncada kendımı garıp hıssedıyorum:))
Lahanacım benım 3 çeyrek 50 tl :) Lısteye eklersen sevınırım .
kızlar bugun altının tavan yaptıgı bu gunde gıttım aldım bılezıklerımı 60.5 da verdı kuyumcu 2 hafta once sormuştum 58 de verırım gramını demıştı neyse ben yatırımımı yapıyımda umarım artar enınde sonunda artcak zaten ıstedıgım gıbı bılezıkler kolumayakışmadı kolum zaten kalın bıde ben bunları aldım ama takamıycam galıbaçunku çok sarı ıkı tane aldım çın çın edıyo takamassam kocam bana çok kızar ama mecburen takcam galıba kızlar bıde yuzuk aldım hıç aklımda yoktu ama çok mutlu oldum bugun çok altınlı bı gun oldu benım ıçın umarım sızler ıçınde oyle olur kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?