Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Canım yüzük gibi şeyler bozuldugunda zarar ediyor yada bozmak istersen bi kaç kuyumcudan fiyat al çünkü farklı fiyatlar verebiliyorlar benimde elimde 2 alyans vardı nişanlımla önceden aramızda taktıgımız onları bozdurmak istemiştim bi kaç kuyumcudan fiyat aldım gerçekten farklı fiyatlar verebiliyorlar yani ilk sordugum kuyumcu çok düşük söyledi mesela sonra sorduklarım daha fazla söyledi bende öyle olunca şimdi bozmayayım kalsın dedim. Genelde zarar ediliyor çünkü öldü fiyatına gidiyor resmen.

günaydın kızlar

ne zamandır bekleyen bi akvaryum vardı büyük dün onu sattık 300 liraya veee 200 lirasını kumbaraya atıyorum

ekim ayı listesinde bulunmak isteyip bana en son bildirimini yapmamış arkadaşlar,
tüm altın para neyiniz varsa sayıp yazar mısınız.
ekim ayı listemiz tammalansın ve kasıma kadar tekrar birikime devam diyelim...

lahanacım ben daha yazılmak istemiyorum zaten kumbaramıda doluncaya kadar açmayacağım demiştim ne kadar var bilmiyorum istersen beni sıfırdan yaz ama yazma daha iyi böyle

lahanacım sadece ve sadece 45 tl var kumbaramda,buay kızıma çalıştım ona 4 küçük altın yaptım ama bu kızıma yaptıklarımı listeye yazma canım
sadece 45tl

hayırlı olsun canım

saol leyla seninde biriktirdiklerin bereketli olsun cnm

hayırlı olsun...

kızlar yaptırdığınız bilezikleri takıyonuzmu merak ettim,ben hiç takamam öyle şıngır şıngır ama hep heveslenirim ne güzel takıyolar diye....daha düğünümdeki bilezikleri birkere bile biliğimden geçirmedim

duğunumdekılerı takmadım sonra sattık şımdı yıne aldık ama yıne takamıyorum belkı oyle gune gezmeye falan gıdersem belkı takarım bende heveslenıyorum ama takıncada kendımı garıp hıssedıyorum:))

evet ya bende alırsam günlerde mutlaka takıcam,
takanlar var ve çok hoşuma gidiyor,
zinet kadına yakışıyor

hayırlı olsun canım..

bileziklerini merak ettim resmini bulursan mutlaka ekle de bizlere de heves gelsin :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…