Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kızlar bı tane nazar boncuklu bilekligim vardı cüzdanımda duruyordu dün başka bı bileklikle değiştirecektim ama kaybetmisim galiba bulmadım çok üzüldüm

dışarı çıkınca bozuklara kalıyosun sen de di mi?
ben dışarı çıkınca 50 bozsam 50 harcarım, o kadar çabuk nereye gidiyor hiç anlamıyorum ya.. :26:
öylee oluyor hemşiree çıkınca eldepara kalmıyor bide kredi kartına yapşıyom eşimin:))

benden de bugün 8.75 tl kızlarrr

Haydii bismillah deyip ilk paramı attım kumabarama,
bugün 6.5 tl..
haydii siftak senden berketi allahtannn

liste yarın yayınlanıcak sanırım...
evtt leyla yarınnn cnmm

Ben bugün daha bişiy koymadım kumabarama akşama kadar annemden babamdan fln toparlim bişiylerrrrr damlaya damlaya göl olur demiii ama

[QUOTE=angelgozde;16118690]Ben bugün daha bişiy koymadım kumabarama akşama kadar annemden babamdan fln toparlim bişiylerrrrr damlaya damlaya göl olur demiii ama [/QUOTE]

Eşim kıza bez alayım diye 20 tl verdi
Bezi hediye getirdi bi arkadaşım
Bugun 20 tl kumbaraya hoppppsss

kızlar siz bana ikiniz ekim ayı listesinde olmasını istediğiniz şimdiye kadar ne kadarınız var toplam yazar mısınız son şeklini.
bu akşamdan sonra ekleyecekleriniz kasım listesinde olacak....

kızlar sabah listeyi eklemedim ki akşama kadar belki bildirim olur.
hepinizden son şeklini bildirmemiş arkadaşlardan akşama kadar eklleme rica ediyorum.
akşam ekledikten sonra bildirim yapanlar kasıma kadar eklenmeyecek listeye.:)
hadi bakalım akşam yedi civarı liste için son saatler...

kizlar bu aralar durumum vahim,
durmadan bisey cikiyor cok para harciyorumm

cogunlugu saglikla alakali gerci

180 tl ye lens aldim, numaralar gozumu rahatsiz etti, doktor daha dusuk numara onerdi; simdi lens kutusunu actigim icin iade de almiyorlar 180 tl cope gidecek :-(((
32 tl 2 tane goz damlasina verdim gecen gun
dunya goze gitmistim 20 tl odedim; lensler rahatsiz edince apar topar yeditepe goze gittim bi 20 tl de oraya odedim

bir de esim rahatsizlandi onunla ilgili de epey bi doktor parasi odedik bu ay

noldu bize anlamadim

saglik olsun neyse, giden para olsun

bir de h.sonu alisverise ciktim; 2-3 parca bisey aldim 230 tl harcadim. bir de arabada benzin yoktu onu da artik cimrilik ettim 30 tllik aldim sadece

bugun ise geldim, h.ici isyerinde para harcamam pek normalde, firsat olmuyor; o yuzden seviniyordum,
scotch brite- silsupur diye bisey varmis, gecen hafta is arkadaslimla bakmistik, nette 50 tl civariymis; o bauhouse da 28 tlye bulmus, yarin gidicem sana da alayim dedi haydaaa28 tlyi de oraya verdim

cuzdanimin bi bereketi kacti sanki yahu

napsam ki acaba. bu gidise bi dur demeliyimm diy mi

ipin ucu bi kaçtı mı tam kaçıyo canım yaaa seninde öyle olmuş işte,bende bugün 50 tl ile dışarı çıktım,1.5 tl manava borçlu olarak geri döndüm
beşkuruş yok yani....
bugün bişey atamam,yarında kadın geliyo temizliğe
kocadan para isticez gene

aynen cnm yaa ipin ucu bayag kacti
daha bunlar nakit harcamalar,
ufak tefek seyleri de saymadim

bir de kredi kartini cok kullandik bu ay, doktor masraflari icin tabi cogu
dun de alisverise ciktik, esime ayakkabi falan aldik onlar da karttan

neyse bu ay kemerleri biraz daha cok sikar toparlarim artik napalim

canimiz sagolsun diy mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…