• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ah ah ben evlendiğim sene çeyrek 21 tl idi:31:

anaaaaaa ayy ne güzelmiş yaa bol bol bileziğin olmuştur aman allahım şimdi 100 tl millet evlenemioda:5:[/QUOTE]

valla canım 90 a yakın çeyreğim,
21 tanede bileziğim vardı,şimdi olsaydıı:97:
içime oturdu taş gibim ne sen sor ne ben sölimm:59:

[/QUOTE]

21 bilezikmii 90 da çeyrek süpermiş valla...şimdi ben evlensem bu durumda kaç tane olur kim bilir...sevdiğim her ay çeyrek alıp bilezikleri tamamlamak istio canım 2 tane 30 gram aldı bunları alırken 65 ten almıştı galiba...ama şimdi 100 den başlayacak her ay 400 lük altın alıp 1800 tlye tamamlayacak allah izin verirse..mantıklımı sence

ya kızlar uzun zamandır biriktiriyorsunuz. Bir torba olmuştur her birinizde...
Söyleyin bakem çeyrekleri nereye saklıyorsunuz:37:

4 tane çeyregım var nereye koycamı bılemıyom bı orda bı burda:1:

cnm bende altınlarımı hep cantamda tasıyordum gecen ay hepsını bozdurup bankaya yatırdım kurtuldum.bızım spor salonumuz var.esımle evden sabah 10 da cıkıyoruz gece 12 de gelıyoruz durum boyle olunca evde de bırakamıyorum malum hırsızlık olayları fazla oluyor.o yuzden hep yanımda tasıyordum bıde hep esımle beraberım tek pek cıkmam dısarı o yuzden cantada tasımayı daha guvenlı goruyordum.ama eger calısmıyor evdeysen yada erken donuyorsan ısten evde saklayabılırsın tabıı.bunun ıcınde en uygun yer neresi bilmiyorum.3-4 gun kadar ben bazanın altında ayakkabı kutusunun ıcındekı ayakkabıların ıcıne koymustum.sonra orayada guvenememistim yıne almıstım yanıma...:92::92:

Son düzenleme:
kızlar bu arada bende geöçen sene bu ayda evlendım ve o zaman evlendıkten bı hafta sonra çeyrekleri bozdurduk 80lıraydı bı sende bı çeyrekte 20 lıra farketmış yanı

21 bilezikmii 90 da çeyrek süpermiş valla...şimdi ben evlensem bu durumda kaç tane olur kim bilir...sevdiğim her ay çeyrek alıp bilezikleri tamamlamak istio canım 2 tane 30 gram aldı bunları alırken 65 ten almıştı galiba...ama şimdi 100 den başlayacak her ay 400 lük altın alıp 1800 tlye tamamlayacak allah izin verirse..mantıklımı sence[/QUOTE]
bence mantıklı,
annemde bana derdi hep eline geçeni çeyrek yap sonra tamamlatır bilezik alırsın diye,
ama ben yok olmaz çeyreği bozduruken zarar ederim ben para biriktirip alırım diyordum ama olmuyor işte..Şimdi bende öyle yapıcam biriktirip çeyrek alıcam sonra bozdurup bilezik alıcam..
[/B]
oldu canım söyeleriz tabi,
kap gel bi kese sende beraber biriktirelim:80:,

4 tane çeyregım var nereye koycamı bılemıyom bı orda bı burda:1:
:1:ay bende ikide bir yer değiştiriyorum sonra unutuyorum değiştirdiğim yeri:))
aranıp duruyorum:15:

cnm bende altınlarımı hep cantamda tasıyordum gecen ay hepsını bozdurup bankaya yatırdım kurtuldum.bızım spor salonumuz var.esımle evden sabah 10 da cıkıyoruz gece 12 de gelıyoruz durum boyle olunca evde de bırakamıyorum malum hırsızlık olayları fazla oluyor.o yuzden hep yanımda tasıyordum bıde hep esımle beraberım tek pek cıkmam dısarı o yuzden cantada tasımayı daha guvenlı goruyordum.ama eger calısmıyor evdeysen yada erken donuyorsan ısten evde saklayabılırsın tabıı.bunun ıcınde en uygun yer neresi bilmiyorum.3-4 gun kadar ben bazanın altında ayakkabı kutusunun ıcındekı ayakkabıların ıcıne koymustum.sonra orayada guvenememistim yıne almıstım yanıma...:92::92:

canım evde olmayınca daha zor tabi,

melsi günaydın kuzum,
al tabi çizmeni, sen işini bilirsin şöyle hesaplı bişey olsun
cidom almadım modelelriini sevmedim orta boy bi çizme olsun diyomm ama bulamadımki:((
[
kizlar yarin alisverise cikicam;

bir kaban 200-250; bir cizme 200-250 tl arasi zaten ikisini alsam 500 tl gidecek
acaba kaban ve cizme icin indirimleri mi beklesem, sonucta ac acik degilim ya var biseylerim bende alcam buğün çizem bakım dedim zarurui çok ihtiyaç deildide çok begendimm gri çizmelerii çok uyuguna buldumm ama modelleri sevmedimm..sonra bide kota takıldı gözümm onuda alımmı dedimm yaniii alışverişe gidince maleseff o bu çıklıyorr:15:

son durum bende 32.40 :) kaç zamandır düzeli para atamadığımdan yazamıyordum birde gözümle ilgili doktoroa gittim masraf falan yaptık :((

[[ geçmiş olsubn hayatımm saglık olsundaa para olurrrrrr:71:

lahanacım benim 4 çeyregim tammmadıı ama buğün bi süpriz oldu anenm bana 1 tane almışşş çok sevindimmm :91:5 çeyregim olduu.........para olarak hiç yok...büğün

Bugün 2 çeyrek daha altım 7 tl de param var, yarın hafta sonu bişey atamam bende
lahanacım beni 5 çeyrek olarak ekleyebilrsin canım
[/B]
hayırlı olsun canım
buarada kartım evden çıktı nasıl sevindim sormaaa...hatta kartı öpmüşüm sevinçten limiti çook yüksek çok korkmuştum
kızlar bugun altının tavan yaptıgı bu gunde gıttım aldım bılezıklerımı 60.5 da verdı kuyumcu 2 hafta once sormuştum 58 de verırım gramını demıştı neyse ben yatırımımı yapıyımda umarım artar enınde sonunda artcak zaten ıstedıgım gıbı bılezıkler kolumayakışmadı kolum zaten kalın bıde ben bunları aldım ama takamıycam galıba:1::1:çunku çok sarı ıkı tane aldım çın çın edıyo takamassam kocam bana çok kızar ama mecburen takcam galıba:1:kızlar bıde yuzuk aldım hıç aklımda yoktu ama çok mutlu oldum bugun çok altınlı bı gun oldu benım ıçın:1:umarım sızler ıçınde oyle olur kızlarr
hayırlı olsun...
işte bak burda:92:....:1:
lahanacım benim 4 çeyregim tammmadıı ama buğün bi süpriz oldu anenm bana 1 tane almışşş çok sevindimmm :91:5 çeyregim olduu.........para olarak hiç yok...büğün

hayırlı olsun...

meliscim hayırlı olsun altınların canım,
ohhh süper gidioruz az kaldı bileziğee,
leyla çok sevindim tatlım, ay kayybolsaydı çok fenaaa

selam kızlar,
ben dün birşey atamadım, bugün de 3 lira atıyorum...

çeyreklerine kavuşan arkadaşlar, hayırlı olsun, darısı başıma inşallah, ama 3 le 5 le daha çok bekliycem..

bu arada size birşey sormak istyorum.
benim bir yüzüğüm var, hamilelikten sonra parmağıma olmuyor artık, çok sıkıyor, rahat değil. onu bozdurmak istiyorum. doğru zaman ne zaman? şimdilerde bozdursam mı yoksa biraz daha beklesem mi? ne dersiniz? :26:

Bana bankam bir teklif yapmıştı ayda 100 karttan çekeceğiz ve her ay fon alacağız diye o zaman 100 çok 50 lira alın demiştim.
En az 36 ay boyunca o hesaba elleyemiyordum. 50 lirada makul bir rakamdı o zaman için. Geçende listeye baktım 10 ayım kalmış. Çok sevindim:52:
O zamana kadar borçlarım biterse ellemeyeceğim o paraya, 100 liraya çıkartacağım aylığıda. Sizinkinden ağır ilerliyorum ama genede zengin olcaz kızlar:37:

Eski altın ile yeni altın arasında hiç bir fark yok. Eski altının gramıda aynı yeni altının gramıda aynı. Bu sadece çeyrek altın için geçerli değil. Yarım altın, Tam altında da geçerli. Altın alırken aralarında fiyat farkı oluyor ? Çünkü Merkez bankasından yeni altın alan kuyumcular damga vergisi ödüyorlar. Eski altınlar ise müşterilerden geri alınanlar oluyor onlar satılıyor genelde. Bu Yüzden satılırken arada fark oluşuyor. Yatırım yapacak olanların eski tarihli altın almaları daha iyi olur . Çeyrek altında kulplu almak daha iyi cnm :) Sen kulplu al :) Uzun vadede yatırım için de eski tarihli çeyrek altın derim cnm...

tamam sağol canım öyle yapayım bende dün aldım maaşımı bugün gidip alıyım :)

kizlar yarin alisverise cikicam;

bayag almam gereken sey var, ancak butceyi cok asmamak icin belli bi nakit ayirdim onunla gidicem,
bugun soyle bi magazalara baktim da,

bir kaban 200-250; bir cizme 200-250 tl arasi zaten ikisini alsam 500 tl gidecek
acaba kaban ve cizme icin indirimleri mi beklesem, sonucta ac acik degilim ya var biseylerim

yarin triko ve pantolon bakayim diyorum bikac sal , bere; bir de kisa bot, bir de kota ihtiyacim var

offff, boyle yaparsam para birikir mi

napicami sasirdimmmm

Canım aynen benimde kot kazak bot falan almam lazım ama çıkınca insanın gözü herşeyi görüyor ve paranın adı var gerçekten giyim kuşam oldumu bi bakmışsın para uçup gitmiş ya tek tek alıcaz yada çıkmışken paraya kıyıp bi kerede alıcaz.

kızlar çeyrek bozdurulurken zarar ediliyor mu? Sanırım alınıp hemen bozulursa zarar olur ama uzun vadede atıyorum bu ay aldım mesela seneye bu zamanlarda bozdum o zaman karı olur zararı olmaz öyle değil mi??

kızlar birde altın fiyatlarına baktıgımda bir alış birde satış fiyatı var biz hangisini baz alıcaz ne anlama geliyor ben pek bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa açıklayabilir mi ??

Back