Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karalahanacığım maaşlar bizim garantiye yatıyor oradan yaptım
kumbaradaki paralarla sabah bimden günlük yemek takımı aldım gitti..
ben zaten yazlığın ihtiyaçlarını almak için biriktiriyordum kumbarada:)
Miranda seninde ikiz bebiş sanırım benimkilerde ikiz
Ahhh ahhhh teki bulamadımki ikizim olsun canım malesef hiç bebişim yok
bende kendime bi çizme alıcam ama çok pahalı deill bi bakaım bgendim model olursa alcam):canım bu bayram kızıma ayakkabı alıcağım sadece, oda zaruri olduğu için voleybol kursundan hocası özel ayakkabı istemiş mecbur alıncak..
başakada bişey almıycaz, dolap dol ağzına kadar, tertemiz bir ütü tamamdır,:82:
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
45 lira canım. beklediğimden güzeldi porseleni güral porselen..
Altın fiyatları rekora koşuyor
05 Kasım 2010 Cuma 11:55
Dolardaki sert düşüş, altına yaradı. Altın fiyatları haftanın son gününde rekor seviyede yükseldi. İşte rakamlar
ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ekonomiyi destekleme adına önümüzdeki 8 ay içinde piyasaya 600 milyar dolar verecek olmasıyla dolar düşüşe geçerken, altın rekora koştu.
Altın, Fed kararının ardından geldiği rekor yüksek seviyeden bir miktar geriledi, ancak dolardaki düşüşe bağlı olarak altında alımlar devam etti. Spot altın bugün 1394 dolarla rekor kırdı.
ay ınanamıyorum ya ben bugun bılezık alcaktım hatta dun alcaktım yarın alırım dedıydım offf ben ne zaman altın alcak olsam tavan yapıyo:84::84::84: napcam ben yınede gıtcem alcam banane şımdı alamassam onun parası başka bışeye gıtcek off off bu arada bugun 10 lıra koydum kumbarama