• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Bugün çocukları sinnemeya götüreceğim dedim eşime, oda bana 100 tl verdi:))
üstünede bişeyler yersiniz dedi.
40 tl sinemamız tutar 60 atarım kumbarama
ay çok seviyorum kocişimi:nazar:

bende garanti altın hesaba baktım şimdi.
internetten açabiliyorum orda hesabım olduğu için.
ama direk kredi kartından çekiyorlar.
krdi kartım boş olsa yapardım ama çok kullanıyorum bide o binerse üstüne hiç altından kalkamam.
kesinti yok diyorlar ama garantide olduğunu duymuştum işletim ücreti.
başka bir bankadan açayım en iysi.
aylığımdan artanları yatırayım.
cozutmam yakındır:)

canım bızım ış bankasında vardı gayet ıyı bence kredı kartıylada alınıyo veya hesabındakı paranlada ıstedıgın kadar alıyosun bence gayte mantıklı ve guzel bışey iş bankasını tavsıy eedıyorum kesıntı yapmadılar bıze hıç ama yaparlarsada şıkayet et gerı çekıyolar yasak çunku.

git al canım ,
altın hiç düşmüyorki zaten hep çıkıyor,
sonrada keşke alsaydım demezsin, bileziğini al ama bozdurma hemen o zaman karın en büyüğünü yaparsaın:24::21:

evet ben gıdıyımde alıyım en ıyısı yoksa bekle bekle duşmuyo zaten ınşallahhh bozdurmam

bugünde benden 5 tl..
bu hafta atamayacağım oğlumun doğum günü var.
salıda günüm var orya vericem.
pek ilerleyemedim bu hafta:59:

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
45 lira canım. beklediğimden güzeldi porseleni güral porselen..
bende kahvaltı seti var bu modelin çok zevkli...
şeffaf odada bu haftada adayım:)
haberiniz olaaaaaa
buhaftada oyum sana canım...
Bugün çocukları sinnemeya götüreceğim dedim eşime, oda bana 100 tl verdi:))
üstünede bişeyler yersiniz dedi.
40 tl sinemamız tutar 60 atarım kumbarama
ay çok seviyorum kocişimi:nazar:
nazar değmesin şekerim
bugünde benden 5 tl..
bu hafta atamayacağım oğlumun doğum günü var.
salıda günüm var orya vericem.
pek ilerleyemedim bu hafta:59:
arada oluyoo böyle

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugünden itibaren bende bi kaç aydır biriktiriyorum kumbaram var ama burda birlik beraberlik içinde birşeyleri yapmamız çok güzel olur ben para olarak biriktirdim bi miktar fakat hiç altın almadım ama her ay çeyrek almak mantıklı geliyor peki sizce altın düşmesini mi beklemek lazım veya bir çeyrek alsam onu en az ne kadar elimde tutmalıyımki bir miktar karım olsun ne dersiniz??

Sizler aldığınız çeyrekleri nasıl değerlendiriyorsunuz veya sonra birleştirip bilezik mi yapıyorsunuz ??

Sizler aldığınız çeyrekleri nasıl değerlendiriyorsunuz veya sonra birleştirip bilezik mi yapıyorsunuz ??

cNM uzun vadede bir yatırım düşüncesindeysen altınlara dokunma derim:) Ben her ay bir çeyrek altın alıyorum . Amacım onları biriktirmek .Olabildiği kadar uzun vadede dokunmamak. Tabi karar yine senin.

cNM uzun vadede bir yatırım düşüncesindeysen altınlara dokunma derim:) Ben her ay bir çeyrek altın alıyorum . Amacım onları biriktirmek .Olabildiği kadar uzun vadede dokunmamak. Tabi karar yine senin.

Evet bende öyle yapayım en iyisi canım peki altının tarihi önemli mi kulplu kulpsuz diyorlar ben pek anlamıyorum hangisini almak lazım canım ??

Evet bende öyle yapayım en iyisi canım peki altının tarihi önemli mi kulplu kulpsuz diyorlar ben pek anlamıyorum hangisini almak lazım canım ??

Eski altın ile yeni altın arasında hiç bir fark yok. Eski altının gramıda aynı yeni altının gramıda aynı. Bu sadece çeyrek altın için geçerli değil. Yarım altın, Tam altında da geçerli. Altın alırken aralarında fiyat farkı oluyor ? Çünkü Merkez bankasından yeni altın alan kuyumcular damga vergisi ödüyorlar. Eski altınlar ise müşterilerden geri alınanlar oluyor onlar satılıyor genelde. Bu Yüzden satılırken arada fark oluşuyor. Yatırım yapacak olanların eski tarihli altın almaları daha iyi olur . Çeyrek altında kulplu almak daha iyi cnm :) Sen kulplu al :) Uzun vadede yatırım için de eski tarihli çeyrek altın derim cnm...

karalahana cnm listeyi ne zaman yayinlayacaksin?

ben sana son durumu bildirmistim burdan, ozel mesak atmama da gerek var mi??

kizlar yarin alisverise cikicam;

bayag almam gereken sey var, ancak butceyi cok asmamak icin belli bi nakit ayirdim onunla gidicem,
bugun soyle bi magazalara baktim da,

bir kaban 200-250; bir cizme 200-250 tl arasi zaten ikisini alsam 500 tl gidecek
acaba kaban ve cizme icin indirimleri mi beklesem, sonucta ac acik degilim ya var biseylerim

yarin triko ve pantolon bakayim diyorum bikac sal , bere; bir de kisa bot, bir de kota ihtiyacim var

offff, boyle yaparsam para birikir mi

napicami sasirdimmmm

son durum bende 32.40 :) kaç zamandır düzeli para atamadığımdan yazamıyordum birde gözümle ilgili doktoroa gittim masraf falan yaptık :((

bende kahvaltı seti var bu modelin çok zevkli...

buhaftada oyum sana canım...

nazar değmesin şekerim

arada oluyoo böyle

çok sağol canım benim...

karalahana cnm listeyi ne zaman yayinlayacaksin?

ben sana son durumu bildirmistim burdan, ozel mesak atmama da gerek var mi??

canım pzt ekleyeceğim.
ben senipcdeki listeye ekledim ama buraya pzt inş.
aylık ya listemiz o yüzden.

pembe koltuğu sormuşsun istediğin birine oy kullanıyorsun pembe koltuğa oturuyor bir hafta sorular soruluyor...

kredi kartım kayıp çok canım sıkkın kızlar tansaşa gittim kasada şookkkkk cüzdanda kart yok nakit aldım tabi 40 tl bayıldım sıcak sıcak...
pepmermint canım şeffafoda kadınlar hamamı bölümünde bir topic,her hafta aday olan arkadaşlardan biri oluyor ona herkez herşeyi sorabiliyor bakarsın
buarada alışverişini abartma var olanların yerine alma indirimleri bekle

Back