Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

KIZLAR BEN ŞUNU KARARINA VARDIM paran varsa altın alacaksın..çünkü ben hep vadeli yapmak istedim.ç. ama hep gititi o paralar...şimdi akıllandım beş kuruum varsa hep altın alacağım..hem çeyrek hem gram hemde internet şubesinden gram altın alıyorum..damlaya damlaya göl olur..ahh kafasızlığım
şimdiye kadar kendime altın diş bile yaptırmıştım...

Hahayttttttttt ne güldüm altın diş benimde fantezimdir
Harikasın valla
Şu internet şubesi gram altın olayı nedirİ?

ben de dun 5 tl attim kumbarama, esimin de bozukluklarina el koydum aksam, 5 tl civari da oyle attim

bu aksam kumbarami sayicam, kac cikarsa uzerini de tamamlayip yarin bi ceyrek alicam...

karalahana
canim aylik liste guncellemek cok iyi olur
ben h.sonu nete giremem o yuzden ben sana cuma gunu bildiririm birikim durumumu cnm olur mu?

optumm

canım bizim buralarda vardır.. yaşlı insanların ya ön üst yada alt azı dişi..banane bende isterimm):

canım şimdi benim bir bankada hesabım var ve orada altın hesabı açtırım ve oradan gramla altın alıyorsun..bozmak istersen bankanın kurundan bozuyorsun yada o gramları sana verecek olan şubelerde var onlardan gidip görsel olarak alabiliyorsun..ben çıocuK BANkacığı olarak açtırdım..ve oğluma her ay 100 tllik otomatik altın alıyor..

selammmm
bugün evdeyim dışarı çıkmıcam hiç...
oyüzden pek bişey atamam heralde..eşim akşam bi gelsin bakalım onu tırtıklıyabilirsem,atarım 2 3kuruş bişeyler:))

hafta sonuna kadar toplan birikim bildirimlerinizi bekliyorum.
en son halini ,
yani bana söledikten sonra atacaklarınız aralık ayına devreder.
özel mesaj atabilirsiniz cancağızlarım:)

haklısın canım

ben de yeni yeni anlıyorum kenara koyunca nasıl birikiyormuş

çok güzel alışkanlık kazandırdı bana burası

maşAllah canım hayranım senin gibi insanlara

ben de kurdela nakışına gidiyorum ecrin bakalım ben de satabilecek miyim?

yaptıklarını görebileceğimiz bir yer var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…