• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Bakalım çoğunluktan ne ses çıkacak ama zaten burada konu sahibi arkadaş da yok ilk sayfayı düzenlese listeyi oluştursa
bende konu adı olarak
'' BİRİKİM YAPIYORUZ ''
'' HEP BİRLİKTE BİRİKİM YAPIYORUZ''
ALTINCI KIZLARIN BİRİKİM YERİ ''
'' ALTINCI KIZLARIN MEKANI
HEP BERABER ALTIN BİRİKTİRELİM
gibi şeyler düşündüm :34:

güzel olur aslında orada sadece listeler yayınlanmış lur ve ne kadar yol aldığımızı takip ederiz bir ay önce ne kadar şimdi ne kadar üç ay önce ne kadar gibi

kirli çıkılarda olur :)))

güzel olur aslında orada sadece listeler yayınlanmış lur ve ne kadar yol aldığımızı takip ederiz bir ay önce ne kadar şimdi ne kadar üç ay önce ne kadar gibi

kirli çıkılarda olur :)))

ben şahsen '' KİRLİ ÇIKILAR'' fikrini çok beğendim:38:

selam kızlar,
altın alanlar, hayırlı olsun..
farmasi bencede yani bir konu olsun, katrem bebişi doğup işe başladıktan sonra artık hiç girmemeye başladı.. Listenin en başta olması çok mantıklı sayfaların arasında kaybolmaz takibi kolay olur.. kirli çıkılarda cuk oturmuş..

kızlar ''kirli çıkılar '' hayırlı olsun hepimize
yeni başlığı açtım:16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar kuveyttürkün altın takılarınız boş durmasın çalışıp altın kazansın falan diye bir reklamını gördüm bununla alakalı bir fikri olan var mı???

ben şahsen '' KİRLİ ÇIKILAR'' fikrini çok beğendim:38:
bence de..
Arkadaşlar kuveyttürkün altın takılarınız boş durmasın çalışıp altın kazansın falan diye bir reklamını gördüm bununla alakalı bir fikri olan var mı???

evet senin altınlarınla londra borsalarında altın alıp satıyorlarmış ve elde edilen karın yarısını sana veriyorlarmış. ben de kuveytteyim ama benimki normal hesap. helal haram noktasında kesin bilgim olmadığından ben tercih etmedim.

kızlar ben de tam olarak bunu ifade etmek istemiştim işte.
yeni topik açma sebebimiz birikim tablosunu hemen elimizin altında bulabilmek değil miydi.
neden bu topiği feda ediyoruz anlayamadım.
farmasi bence sadece tablo olacağını belirtmen gerekiyordu canım.
naciz fikrim şu ki kirli çıkılara tıkladığımda yine sohbet şeklinde bir durum mevcut.
yeni konunun buranın bir uzantısı yani sadece tablosu için olduğu belirtilip o şekilde yapılmalıydı diye düşünüyorum.
konu adı mesela kirli çıkıların birikim tablosu yada en bileyim bu gibi şeylerle ifade edilip orda sohbet olmamalıydı bence.
yine aynı durum olacaksa bir ikinci konu sadece kafa karışıklığı olur.
farmasi sakın yanlış anlama sana değil uyarılarım,tüm arkadaşlara sölüyorum fikrimi.
:97::97::97:

yeni topik açma sebebimiz birikim tablosunu hemen elimizin altında bulabilmek değil miydi.
naciz fikrim şu ki kirli çıkılara tıkladığımda yine sohbet şeklinde bir durum mevcut.
yeni konunun buranın bir uzantısı yani sadece tablosu için olduğu belirtilip o şekilde yapılmalıydı diye düşünüyorum.
konu adı mesela kirli çıkıların birikim tablosu yada en bileyim bu gibi şeylerle ifade edilip orda sohbet olmamalıydı bence.
farmasi sakın yanlış anlama sana değil uyarılarım,tüm arkadaşlara sölüyorum fikrimi.

kesinlikle ayrıca tablo üzerinde değişiklikler yerine sürekli yeni tablonun eklenmesi üs tabloyla arasdındaki ilerlemeyi de rahat görür azimleiriz diye düşünüyorum yinede hayırlı olsun

bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar

kesinlikle ayrıca tablo üzerinde değişiklikler yerine sürekli yeni tablonun eklenmesi üs tabloyla arasdındaki ilerlemeyi de rahat görür azimleiriz diye düşünüyorum yinede hayırlı olsun

bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar

ben de kızlara katılıyorum ayrı ayrı iki konu olmamalı
tabloyu oraya ekleme fikri mantıklı burası kalsın bece de :34:

canım kendi açımdan yanlış anlaşılacak bir durum yok
ayrıca benim için her türlü düzen olabilir.
hatta en mantıklısı keşke konu sahibi katrem aramıza katılmış olsa da listeyi teslim edebilsem diye düşünüyorum.
hatta liste tutmak isteyen ve yeni konu açmak isteyen arkadaş da varsa listeyi yollayabilirim. inanın problem olmaz.:34:

ben de kızlara katılıyorum ayrı ayrı iki konu olmamalı
tabloyu oraya ekleme fikri mantıklı burası kalsın bece de :34:

canım kendi açımdan yanlış anlaşılacak bir durum yok
ayrıca benim için her türlü düzen olabilir.
hatta en mantıklısı keşke konu sahibi katrem aramıza katılmış olsa da listeyi teslim edebilsem diye düşünüyorum.
hatta liste tutmak isteyen ve yeni konu açmak isteyen arkadaş da varsa listeyi yollayabilirim. inanın problem olmaz.:34:

ama kızlar aktif biri konuyu açar ve devam ettirirse sadece sayfanın başında güncel tablo bulunur. bu daha kolay olmaz mı? orda da sohbet edilsin nasılsa hep aynı kişiler varız. bence konuyu açan kişi aktifse bu sayfa o sayfa problem olur mu? bu da benim nacizane fikrim. çünkü farmasi için zor bi durum bizler için zor. arayıp duracağız aktif tablo kaçıncı sayfada diye

Son düzenleme:
Back
X