• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

altın alan arkadaşlar hayırlı olsun hepinizin altıncıkları...

işyeri prim sistemine geçiyor satıştakiler için kotayı geçene çeyrek altın var:69: benle dalga geçiyorlar sen şimdi altını duydun birim değiştirip muhasebeden satışa geçersin diye:52: aslında fena olmazdı hedefi tuttur ay sonunda gelsin çeyrek:27::27:

ayy herşeyi altına bağlar oldum:32: çok sevdim ben sarıkızı:82:

Kızlar bende dün 2 gr altın aldım 99 dan arkadaşın biri 96 dan almış nasıl oluyo ya 3 tl oynuyo beni kandırdılarmı ya

bide bu altın daha çıkarmı kızlar ya :(

altın alan canlar altınlarınız bereketli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
devamı hayırlısıyla gelsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de bugün eğitim ödeneğimi aldım üzerine 20 tl kadar ekleyip 6 gr altın aldım Allah bereket versin inşallah :16:

canım senın ve tüm altın alan arkadasların bırıkımlerı hayırlı olsun:34::46:

Kızlar bende dün 2 gr altın aldım 99 dan arkadaşın biri 96 dan almış nasıl oluyo ya 3 tl oynuyo beni kandırdılarmı ya

bide bu altın daha çıkarmı kızlar ya :(

canım bıkac gündür cok inişli cıkışlı fıyatlar o yüzden olabılır ben bakıyorumda sanıye de bır değişiyor yani su anda bıle bı 99 oldu sonra 97 sımdı 98 mesela

hayırlı günler hanımlar altınlarınız berektli olsun inşallah.darısı bizlerin başınaaa

Farmasi canım bu liste aralarda kaybolup gidiyor. Bu durumu engellemek için yeni bir konu açsan nasıl olur acaba? En azından istediğimizde rahatlıkla listeye ulaşabiliriz. Tabi herkes kabul ederse. buradan devam etmek güzel ama işte listeyi bulmak zor oluyor. Ya da bunun başka bir çözümü olabilir mi?

Bir de altın alan arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah güzel günler için kullanırsınız altıncıklarınızı :nazar: :nazar: :nazar:

Selam kızlar... Ben de Eylül için artı bir birikim yapamadım çünkü ödenecek borçlar vardı. Öte yandan son aldığım 7 gr. altını da şimdiye kadar satmamayı başarabildim:46: Çünkü satsam şu an 50-60 tl arası zarardaydım, onu muhafaza edebilirsem Ekim ayının listesine ekleyeceğim inşallah. Bunun dışında bugün 5 tane fatura için kredi kartına otomatik ödeme talimatı verdim çünkü banka kampanya yapmıştı. 3 faturaya 30 tl, 5 faturaya 60 tl hediye veriyordu. Şimdi daha yatmasa da kumbaraya 60 tl.mi bu şekilde attım diyebilirim:9:

Merhabalrrr

en son bilezik aldım demiştim
ondan sonra kumbarama sadece 10 tl atabildim ve şuan banyomuzun fayanslarını falan değiştirdik 2000 tl masrafımız vr umarım tez zamanda borcumuzu bitirir birikime bşlarım
aaz azda olsa bilgi vermeye çalışıcam

iyi birikimler

Kızlar teşekkür ederiz biriktirmeye devam aslında ben daha fazla alırdım ama eşimin ehliyeti dişçisi gözlüğü derken elimdeki 500 tl uçup gitti yazın çok haraketliydik tatil filan derken para biriktiremedik ama bu ay azda olsa bişeyler koymak istedim kenara 230 tl param kalmıştı çeyrek alacağıma 2 gr altın almak en mantıklısı geldi

Farmasi canım bu liste aralarda kaybolup gidiyor. Bu durumu engellemek için yeni bir konu açsan nasıl olur acaba? En azından istediğimizde rahatlıkla listeye ulaşabiliriz. Tabi herkes kabul ederse. buradan devam etmek güzel ama işte listeyi bulmak zor oluyor. Ya da bunun başka bir çözümü olabilir mi?

Sayfanın başına her ay eklense güzel olur fakat konuyu açan farmasi olmadığı için bunu yapamıyor . Adminlere danışmak gerek sanırım .

canım senın ve tüm altın alan arkadasların bırıkımlerı hayırlı olsun:34::46:
amin Allah razı olsun bitanem:38::38:
listenin kaybolup gitmesi hakkında haklısın bitanem çoğu kişi listeyi soruyor ama konu sahibi ben olmadığım için elimden gelen birşey yok maalesef.
bazen katreme bakıyorum kadınlar kulübüne giriş yapıyor ama buraya gelmiyor.
arkadaşların her türlü önerisine açığım .
ayrıca buradaki arkadaşlara bir önerim sayfayı ilk sayfada görebilmek adına yeni bir konu bari açalım ne dersiniz?
evet derseniz lütfen bir isim bulalım.
ne derseniz o olsun kızlar:16:

Selam kızlar... Ben de Eylül için artı bir birikim yapamadım çünkü ödenecek borçlar vardı. Öte yandan son aldığım 7 gr. altını da şimdiye kadar satmamayı başarabildim:46: Çünkü satsam şu an 50-60 tl arası zarardaydım, onu muhafaza edebilirsem Ekim ayının listesine ekleyeceğim inşallah. Bunun dışında bugün 5 tane fatura için kredi kartına otomatik ödeme talimatı verdim çünkü banka kampanya yapmıştı. 3 faturaya 30 tl, 5 faturaya 60 tl hediye veriyordu. Şimdi daha yatmasa da kumbaraya 60 tl.mi bu şekilde attım diyebilirim:9:
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:

Zeynep teşekkür ederim.
Burada değildim geç cevaplıyorum kusura bakma lütfen.
Umarım sen de iyisindir.
Piyasa şu sıra al satçılara çalışıyor.
Gerçi bugün dolar yüzünden gr fiyatı düşüktü.
Ben de altın dolar üzerinden işlem yapmaya başladım.
ons 1652 deyken dolar aldım.
1632 deyken sattım.
Ons- altın işlemi olduğu için dolar artmış, çıkmış önemli değil.
Tl fiyatı durağanken gr arttırdım biraz.:)
Fed'e kadar böyle gider bence. En fazla 1680-1700olur.
Bu Bernanke denen adam çok etkiliyor altını.
Şimdi millet sabah alıp akşam 16.30 dan sonra satıyor.
Bu arada altın alan arkadaşlar, hayırlı olsun birikimler.

Son düzenleme:
Zeynep teşekkür ederim.
Burada değildim geç cevaplıyorum kusura bakma lütfen.
Umarım sen de iyisindir.
Piyasa şu sıra al satçılara çalışıyor.
Gerçi bugün dolar yüzünden gr fiyatı düşüktü.
Ben de altın dolar üzerinden işlem yapmaya başladım.
ons 1652 deyken dolar aldım.
1632 deyken sattım.
Ons- altın işlemi olduğu için dolar artmış, çıkmış önemli değil.
Tl fiyatı durağanken gr arttırdım biraz.:)
Fed'e kadar böyle gider bence. En fazla 1680-1700olur.
Bu Bernanke denen adam çok etkiliyor altını.
Şimdi millet sabah alıp akşam 16.30 dan sonra satıyor.
Bu arada altın alan arkadaşlar, hayırlı olsun birikimler.

bereketli olsun canım :38::nazar::nazar::nazar:

bir konu açıp listeleri orda yayınlamak mantıklı.
Benim düşündüğüm konu bölünür mü,burada ki payllaşım oraya kayar mı...
Sadece liste takibiyse konu benden okey...
Konu ismide
altıncıların aylık karnesi oalabilir...

bir konu açıp listeleri orda yayınlamak mantıklı.
Benim düşündüğüm konu bölünür mü,burada ki payllaşım oraya kayar mı...
Sadece liste takibiyse konu benden okey...
Konu ismide
altıncıların aylık karnesi oalabilir...

Bakalım çoğunluktan ne ses çıkacak ama zaten burada konu sahibi arkadaş da yok ilk sayfayı düzenlese listeyi oluştursa
bende konu adı olarak
'' BİRİKİM YAPIYORUZ ''
'' HEP BİRLİKTE BİRİKİM YAPIYORUZ''
ALTINCI KIZLARIN BİRİKİM YERİ ''
'' ALTINCI KIZLARIN MEKANI
HEP BERABER ALTIN BİRİKTİRELİM
gibi şeyler düşündüm :34:

Back
X