kızlar yukarıdaki listenin en sağında 1 2 devam yok şeklinde ibareler görüyorsunuz
bunlar şu anlama gelmektedir ;
2 : ağustos ve eylül ayında bildirim yapanlar
1 : ağustos ya da eylül ayından sadece 1 tanesinde bildirim yapanları
devam : tatil vs gibi nedenlerle ağustos ve eylülde bildirim yapmamasına rağmen aramızda olanlar
yok : 2 ay boyunca bildirim yapmayanlar
tablodan ismini kendi isteğiyle sildirenler de oldu.
ben 2 ay hiçbir mazaret göstermeksizin bildirim yapmayan arkadaşların silinip silinmemesi konusunda görüşlerinizi almaya karar verdim.
liste hazırlanırken 2 ay üstüste bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkaracağımı daha önceden yazmıştım.
benim fikrim listeden çıkarmak girmek isteyen tekrar listeye dahil olmak istediğini bildirsin girsin.
yoksa liste böyle çok düzensiz görünüyor ne dersiniz?
canım bence 2 ay üstüste bildirim yapmayan yada mazeret bildirmeyen arkadaşları silmelisin şahsen ben yapmasam benide sil, bunun böyle olması gerekir.Yoksa liste uzar gider. bazı arkadaşlarımız burayı okuyup gaza gelip isim yazdırıyorlar bir daha hiç görünmüyorlar, unutyorlar.. böyle kuru kalabalık oluyor bence sadece aktif olanlar yorum ve bildirim yapanlar olsun listede..
kızlar altın yükselmiş.. hafta başına daha düşer diye düşünüyordum ne yapsamki beklesemmi, yoksa alsammı.. dahda artarmı düşer mi?? sizin fikriniz ne yönde.. eşimin bir kuyumcu arkadaşı dahada düşeceğini söylemiş ama benim altın aldığım kuyumcuda yılbaşına 200 bulur dedi..
bu arada c.tesi 960 tlye aldığım altın şmidi 1050 tl tutuyor 2 günde 90 tl kar oldu..
ben de aynı durumdayım canım hafta başını beklemiştim almak için karar veremedim ne yapsam :26:
çok güzel olmuş liste cnm ellerine sağlık ay farmasi hakkını nasıl ödeyeceğiz tatlım ya..
kızlar ekim ayı nasipse bereketiyle gelecek inşallah
bu hafta ekders
15 ekimde maaş
570 tl eğitim ödeneği
bu ay bir de günüm var 9 çeyrek altın bedeli para toplamda yaklaşık 4150 tl civarı olacak.
ayrıca bugün eşimden mutfak giderleri için 400 tl aldım.
geçen ay başta 300 tl vermişti sonradan 100 tl daha verdi.
ama ben geçen ayki paradan sadece 25 tl kadar para artırdım mahsus . eşim nasıl gidiyor dediğinde yalan söylemem anca yetiyor ucu ucuna diyebilmek içino nedenle de bu ay deterjan filan ucuz bulduklarımı aldım stok yapmış oldum ekim ayında daha fazla biriktireceğimi düşünüyorum.
hafta sonunu beklesekmiki yazmalım bilemedim şimdi.. Bne şansıma cumaya kadar bekleyim diyorum sonra iş çıkışı çıkıp alıcam şansıma artık..ama birde diyorum bir çıkmaya başladıysa düşmesizor
farmasicim liste için sağol canım çok güzel olmuş.altınlar gözümü kamaştırdıııumarım tahmin ettiğin gibi bol birikimli bi ay olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?