Günaydın kızlar hepinize bol bereketli bir gün Farmasi bencede 2 ay üst üste bildirim yapmayanları silmek en mantıklısı yoksa liste uzayıp gider sonra tekrar girmek isteyen olursa eklersin Yeni liste güzel olmuş eline sağlık bende çil çil altınları görünce ne kadar imrendim anlatamam.
kızlar altın yükselişe geçti
gram fiyatı 101 tl yi geçti
onsu 1675 civarında
haydi hayırlısı onsun 1800-1900 lere koşması
gram fiyatının 108-110 -115 tl leri bulması ve yeniden geri dönmesi dileğiyle AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar altın yükselmiş.. hafta başına daha düşer diye düşünüyordum ne yapsamki beklesemmi, yoksa alsammı.. dahda artarmı düşer mi?? sizin fikriniz ne yönde.. eşimin bir kuyumcu arkadaşı dahada düşeceğini söylemiş ama benim altın aldığım kuyumcuda yılbaşına 200 bulur dedi..
bu arada c.tesi 960 tlye aldığım altın şmidi 1050 tl tutuyor 2 günde 90 tl kar oldu..
Günaydın birikimciler
bu hafta birden fırladı altın
Gram almayı düşünüyodum ama şimdilik rafa kaldırdım
Önümüzdeki haftalarda düşer inş. bizde yararlanabiliriz.,
Ayrıca anlamadıgım dolarda yükselmekte, geçen hafta dolar yükselirken altın düşüyodu..
İyice kafam karıştı
merhaba arkadaslar altın düştüğünde yazmıstım banakdakı paramızın bı kısmını altın hesabına devredıp altın almıstık ılk yükselişte satmadık bugünkü yükselişte sattık ve 1800 küsür kar ettikınsallah boyle kazanımların devamını getırebılırız darısı ve daha ıyısı sızlere ınsallah
kızlar altın yükselmiş.. hafta başına daha düşer diye düşünüyordum ne yapsamki beklesemmi, yoksa alsammı.. dahda artarmı düşer mi?? sizin fikriniz ne yönde.. eşimin bir kuyumcu arkadaşı dahada düşeceğini söylemiş ama benim altın aldığım kuyumcuda yılbaşına 200 bulur dedi..
bu arada c.tesi 960 tlye aldığım altın şmidi 1050 tl tutuyor 2 günde 90 tl kar oldu..
nihayet yeni listeyi düzenleyebildim kızlar işte yukarıdaki görüntü çıktı ortaya
canım geçen hafta dolar yükseliyordu ama altının ons fiyatı yerlerde sürünüyordu . borsalar yeşilde geziyordu vs.
bu hafta ons fiyatı da yükseliyor dolarla birleşince gram fiyatı doğal olarak yükseliyor hele ons fiyatı şöyle 1800 olsun dolar da 1.89 tl de kalsın altının gramı 109 tl yi geçer.
O zaman şuan almak daha ii değil mi cnm ?
Merhaba arkadaşlar... Bu hafta para lazım olucak 20 gr kadar bozdurucam diye üzülüyordum. Çok şükür başka şekilde hallettim işimi. Bozdurmadım altınlarımı :) 1 gr daha aldım dünöpüyorum hepinizi a.s.
Merhaba arkadaşlar... Bu hafta para lazım olucak 20 gr kadar bozdurucam diye üzülüyordum. Çok şükür başka şekilde hallettim işimi. Bozdurmadım altınlarımı :) 1 gr daha aldım dünöpüyorum hepinizi a.s.
Yalnız dolar düşerse gr fiyat da düşer.
Onsa göre tl olarak yüksek şu an altın.
Örneğin en son 101 olduğunda ons 1769 dolar 1.77 değerindeymiş.
Ons başında yüz dolar fark var neredeyse.
Dolara müdehale edip düşürseler ons 1700 civarına çıkar.
Euro dolar karşısında eriyor.
Avrupa bunadan hoşlanmamıştır tahminim.
şu an bankada 101 634 gözüküyor
sanırım almıcam ben çıkarsa da düşmesini beklerim :)
nasip bakalım bi 4 gr alcaktım fazlada değil
Anladım cnm beklemede kalalım ozaman biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?