Ellerine sağlık farmasi
Ben 1 yarım aldım ama bidahaki aya yazarız
Ekim ayı hepimiz için bereketli geçer iinş.
çeyizde ayrıntıya kaçma herşey mükemmel olmak zorunda değil. ben o kadar çeyiz hazırlamadım ama yine bile eşyalar fazla görünüyor gözüme şunu almasam ne iyi olurdu diyorum. nasılsa kiracıyım en azından kendi adıma. bazı şeylerin de eksik oluversin yeter ki borca girme. paran neye yetiyorsa onu al. sonra evin olursa istediğini yavaş yavaş ve en güzelinden alırsın. tabi evin varsa o ayrı mesele.
yahu ablalarım benim gibi evde oturanlar nasıl biriktirecek ya bende çok istiyorum ya
canım burda herkes iş sahibi değil
ben de evdeyim ve mutfak masrafından arttırıp biriktiriyorum
mutlaka bir yol bulunuyor yani
ablacım öylede şimdi ben bekarım okul bitti ailevi bazı durumlardan dolayı çalışamıyorum yani doğrusunu söyleyim babam kabul etmiyo e mutfak masraflarını babam kendisi gider alır anneye vermez parayı evde olduğum için harçlık almıyorum çok güzel el işi yaparım satmak istiyorum ama çevrem yok alacak kimse yok öle yani ne yapayım bilmiyorum ;(
valla canım yeter ki satmak iste.
bak ben öğretmenim bazı veliler öğretmen vasıtasıyla göneriyor yazmalar falan,kenarları işli.
kapalı ablalarımız da var öğretmen, onlar alıyorlar.
ya da konu komşu hiç mi yok yapıp satan.
bi fikir alsan
abla işde nedense işin kötü yanı o işte bi komşu var oda satıyo herkes alıyo ondan pahalı veriyo bide kirli kirli düzensiz herkes bende görüyo çok beğeniyo ama fiyatta uygun almıyorlar nie böle bilmiyorum ki
bilemiyorum ki aldıkları kişiden belki de çekiniyorlardır
belki onlara kızacak bir tiptir tanımadan bilemem.
ama sen de umutsuz olma,hem güzel hem de uygun fiyata yapıyorsan mutlaka bir alıcısı çıkacaktır.
yani övünmek gibi olmasın ama ablacım hem el işine elim yatkındır hemde çok hevesliyim azimliyimdir çok güzel iğne oyaları normal oyalar ve danteller yapıyorum ...
inşallah bende sizler gibi birikim yapabilirim ya bu birikimi en çok düğünüm için istiyorum utanarak söylüyorum ayıp oluyo belki büyüklerimsiniz belki ama bi sevdiğim var yakında istemeye gelecekler inşallah babam verirse beni bütün masraflarımı kendim karşılamak istiyorum aileme yük olmak istemiyorum çünkü orta iki den beri hiç para almadım onlardan çok gururluyum utanırım çekinirim bu yüzden çok istiyorum .... :97:
geçmiş cevaplarına baktım ben de vanlıymışsın:) ben de vanlıyım:)
hadiya çok mutlu oldum vanın neresinden :))
içinden:)
aslen babadan ağrılıyım ama annemin memleketindenim nedense:)
bende van erciş merkezden hemşerimle derdimi paylaşmakdan mutluluk duydum ekliyorum seni arkadaş olarak kabul eder misin beni ? :)
tabii kabul ederim, ben de merkezde oturuyorum,erciş de çok güzeldir severim.
ablacım öylede şimdi ben bekarım okul bitti ailevi bazı durumlardan dolayı çalışamıyorum yani doğrusunu söyleyim babam kabul etmiyo e mutfak masraflarını babam kendisi gider alır anneye vermez parayı evde olduğum için harçlık almıyorum çok güzel el işi yaparım satmak istiyorum ama çevrem yok alacak kimse yok öle yani ne yapayım bilmiyorum ;(
bende bugün 6 tane çeyrek aldım 160 tl den,
ya başıyazmalı sen daha uygun almışsın bune her ilde ayrı fiyat veriyor bu kuyumcular
3 kuyumcuya sordum 3 üde en son 160 olur dediler.. p.tesi yada salı günüde tekrar almayı düşünüyorum bende..
canım Rabbim güzel kapılar açarda inş emeğinden karşılık almaya başlarsın en kısa zamanda
ama umutsuzluğa kapılma sakın sen burdan gaz al ,birikimi amaç edinde elbet zamanı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?