Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ev kendimizin zaten.nişanlım evi sıfırlıo vee masarf 20 bin tl.düğün hariçç ev masrafı sadece.ee bide eşyalar alıncak.bakalım nasıl yapıcaklarr..her takımdan 1 tane almayı düşünyrm..evlendkten snra alırmmm bakalımm off yaaaa bunalımdayımmmm ne zor şeylermş bunlar

neyse arkadaşlar en iyisi ayrılayım ben bu topikden bana cevap vermeyi isteyen kimse yok belliki kib. bb
:92: :2:

az önce eşimle ekim ayı günü için bir çeyrek aldık 158 tl den

hafta başıda düşük olursa eğer birkaç gr daha altın alacağım bankadan inş..

canım burda herkes iş sahibi değil

ben de evdeyim ve mutfak masrafından arttırıp biriktiriyorum

mutlaka bir yol bulunuyor yani

ablacım öylede şimdi ben bekarım okul bitti ailevi bazı durumlardan dolayı çalışamıyorum yani doğrusunu söyleyim babam kabul etmiyo e mutfak masraflarını babam kendisi gider alır anneye vermez parayı evde olduğum için harçlık almıyorum çok güzel el işi yaparım satmak istiyorum ama çevrem yok alacak kimse yok öle yani ne yapayım bilmiyorum ;(

bende bugün 6 tane çeyrek aldım 160 tl den,
ya başıyazmalı sen daha uygun almışsın bune her ilde ayrı fiyat veriyor bu kuyumcular
3 kuyumcuya sordum 3 üde en son 160 olur dediler.. p.tesi yada salı günüde tekrar almayı düşünüyorum bende..

valla canım yeter ki satmak iste.
bak ben öğretmenim bazı veliler öğretmen vasıtasıyla göneriyor yazmalar falan,kenarları işli.
kapalı ablalarımız da var öğretmen, onlar alıyorlar.
ya da konu komşu hiç mi yok yapıp satan.
bi fikir alsan

abla işde nedense işin kötü yanı o işte bi komşu var oda satıyo herkes alıyo ondan pahalı veriyo bide kirli kirli düzensiz herkes bende görüyo çok beğeniyo ama fiyatta uygun almıyorlar nie böle bilmiyorum ki

bilemiyorum ki aldıkları kişiden belki de çekiniyorlardır
belki onlara kızacak bir tiptir tanımadan bilemem.
ama sen de umutsuz olma,hem güzel hem de uygun fiyata yapıyorsan mutlaka bir alıcısı çıkacaktır.

yani övünmek gibi olmasın ama ablacım hem el işine elim yatkındır hemde çok hevesliyim azimliyimdir çok güzel iğne oyaları normal oyalar ve danteller yapıyorum ...
inşallah bende sizler gibi birikim yapabilirim ya bu birikimi en çok düğünüm için istiyorum utanarak söylüyorum ayıp oluyo belki büyüklerimsiniz belki ama bi sevdiğim var yakında istemeye gelecekler inşallah babam verirse beni bütün masraflarımı kendim karşılamak istiyorum aileme yük olmak istemiyorum çünkü orta iki den beri hiç para almadım onlardan çok gururluyum utanırım çekinirim bu yüzden çok istiyorum .... :97:

sen de çok gururluymuşsun ama.sonuçta senin annen-baban sana bakacaklarını bilip de dünyaya getirdiler. sen de onlardan hiç zor durumda bırakacak isteklerde bulunmamışsın. he her anne-baba evladını yuvasını yapmak ister öyle düşünme.

geçmiş cevaplarına baktım vanlıymışsın:) ben de vanlıyım:)

Son düzenleme:

canım Rabbim güzel kapılar açarda inş emeğinden karşılık almaya başlarsın en kısa zamanda
ama umutsuzluğa kapılma sakın sen burdan gaz al ,birikimi amaç edinde elbet zamanı gelir

evet canım çoğu arkadaşımızda şikayetçi bu konudan maalesef şehire göre değişiyor fiyatlar

çeyreklerin hayırlı olsun

canım Rabbim güzel kapılar açarda inş emeğinden karşılık almaya başlarsın en kısa zamanda
ama umutsuzluğa kapılma sakın sen burdan gaz al ,birikimi amaç edinde elbet zamanı gelir

çok tşk ederim ablacım 5 krş bile olsa hemen saklıyom valla 3 tane oldu

Son düzenleme:
farmasi ben uzun zamndır yazamadım geç kaldım yazmaya ama bu ay 3 gramaltın ve 10 dolar
toplamda 3 gram altın 2 çeyrak 90 gram bilezik 10 dolar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…