• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

farmasi ben uzun zamndır yazamadım geç kaldım yazmaya ama bu ay 3 gramaltın ve 10 dolar
toplamda 3 gram altın 2 çeyrak 90 gram bilezik 10 dolar oldu:21::21::21:

merhaba canım bereketli olsun .
artık ekim ayı listesinde yayınlayalım.:34:

Ayyyy artsın artsın okadar ihtiyacım varki artmasına.1 ay sonra falan bozdurmam gerekecek zararımdan kurtulayım.

Yav ne ıssızlaştı buralar.
:)
Şu altın çıksın da hareketlenelim azıcık.
Bu arada birkimler hayırlı bereketli olsun.
Farmasi ben bu ay birikimi başkasına vermek zorunda kaldığım için bildirim yapmadım.
Gittiği yerde daha fazla ihtiyaç vardı.
Neyse güzel bir ay, güzel bir hafta, güzel bir gün diliyorum.

bereketli günler hanımlar kasım ayında gün bende hemen altına yatırım yapcam nasıl bir hırsla birikim yapıyorum kendime inanamıyyorum

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese bol bereketli güzel bir ekim ayı dileğiyleeeeeeeeeeeeeeee:16::16::16:

Farmasi ben bu ay birikimi başkasına vermek zorunda kaldığım için bildirim yapmadım.

tamam canım hayırlısı olsun :38:

birikim yapan yokmu ya bugün şu kadar attım bugün bu kadar attım diyodu herkes hadi ilki benden olsun ben bugün 10tl attım kumbaraya hadi bismillah:nazar:

yok yok hiçç birikim yapan yokk... paralar maaşlar yaklaştı ya altın da çıkmaya başlamış:9:

merhaba bayanlar hepinizin yeni aldığı altıncıklar hayırlı ve bereketli olsun

karanfilce haklısın valla altın bizim maaşın kokusunu aldı çıkıyo düştüğü yerden:47:

merhaba bayanlar hepinizin yeni aldığı altıncıklar hayırlı ve bereketli olsun

karanfilce haklısın valla altın bizim maaşın kokusunu aldı çıkıyo düştüğü yerden:47:

600 tl vardı bende kırtasiye tam 93 olduğunda ama babama verdim altın filan alamadım. şu anda da beş kuruşsuzum:27: ücreti ve ayın 10 unda eşimin maaşı bekliyorum dört gözle:27:

merhaba arkadaslar altın düştüğünde yazmıstım banakdakı paramızın bı kısmını altın hesabına devredıp altın almıstık ılk yükselişte satmadık bugünkü yükselişte sattık ve 1800 küsür kar ettik:nazar::65::66::64: ınsallah boyle kazanımların devamını getırebılırız darısı ve daha ıyısı sızlere ınsallah :34:

merhaba arkadaslar altın düştüğünde yazmıstım banakdakı paramızın bı kısmını altın hesabına devredıp altın almıstık ılk yükselişte satmadık bugünkü yükselişte sattık ve 1800 küsür kar ettik:nazar::65::66::64: ınsallah boyle kazanımların devamını getırebılırız darısı ve daha ıyısı sızlere ınsallah :34:

:nazar::nazar::nazar:

Allah bereket versin

:66:kızlar 1000. sayfamız hayırlı olsun. herkese bereketli birikimler..

Selam kızlar hepinize bereketli günler :16:
Altın 2 gündür çıkışta gram almayı düşünüyodum vazgeçtim :18:

Bu hafta tekrar yarım almayı düşünüyorum :16:

Acaba çıkarmı daha altın düşme var mı :18::18::18::18: çok kararsız kaldımm :18::18::18::18::18:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah bereket versin bitanem :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::65::66::66::66::66::38:

Back