farmasi ben uzun zamndır yazamadım geç kaldım yazmaya ama bu ay 3 gramaltın ve 10 dolar
toplamda 3 gram altın 2 çeyrak 90 gram bilezik 10 dolar oldu
Yav ne ıssızlaştı buralar.
:)
Şu altın çıksın da hareketlenelim azıcık.
Bu arada birkimler hayırlı bereketli olsun.
Farmasi ben bu ay birikimi başkasına vermek zorunda kaldığım için bildirim yapmadım.
Gittiği yerde daha fazla ihtiyaç vardı.
Neyse güzel bir ay, güzel bir hafta, güzel bir gün diliyorum.
merhaba bayanlar hepinizin yeni aldığı altıncıklar hayırlı ve bereketli olsun
karanfilce haklısın valla altın bizim maaşın kokusunu aldı çıkıyo düştüğü yerden
Yav ne ıssızlaştı buralar.
:)
Şu altın çıksın da hareketlenelim azıcık.
Bu arada birkimler hayırlı bereketli olsun.
Farmasi ben bu ay birikimi başkasına vermek zorunda kaldığım için bildirim yapmadım.
Gittiği yerde daha fazla ihtiyaç vardı.
Neyse güzel bir ay, güzel bir hafta, güzel bir gün diliyorum.
birikim yapan yokmu ya bugün şu kadar attım bugün bu kadar attım diyodu herkes hadi ilki benden olsun ben bugün 10tl attım kumbaraya hadi bismillah
merhaba arkadaslar altın düştüğünde yazmıstım banakdakı paramızın bı kısmını altın hesabına devredıp altın almıstık ılk yükselişte satmadık bugünkü yükselişte sattık ve 1800 küsür kar ettikınsallah boyle kazanımların devamını getırebılırız darısı ve daha ıyısı sızlere ınsallah
Allah bereket versin
merhaba arkadaslar altın düştüğünde yazmıstım banakdakı paramızın bı kısmını altın hesabına devredıp altın almıstık ılk yükselişte satmadık bugünkü yükselişte sattık ve 1800 küsür kar ettikınsallah boyle kazanımların devamını getırebılırız darısı ve daha ıyısı sızlere ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?