kızlar bugün oğluşlarıma 161 tl den çeyrek altın aldım
dün daha düşüktü dedi kuyumcu
dün altınlarımı sayarken 1 gr altınımı kaybetmişim :90:
bi yandan alıyorum bir yandan kaybediyorum :95:
AY GEÇMİŞ OLSUN UMARIM BULURSUN EN KISA ZMANDA...
kötü komşu insanı mal sabihi yaparmış mıydı neydi öyle bir laf vardı onu hatırladım.
demek o laf senin için hayra vesile olmuş.
ben iyi bir maaş alırken kenara para koyanlara şaşırmıyorum,beni asıl şaşırtan ve taktir ettiğim az para alırken bunu başarabilmek.
tebrik ediyorum senide.
geçen sen nisandan beri demişsin,her ay ne kadar ayırıyordun maaşından acaba...
gecen sene yani 2010 nisan itibaren başladım buna maaşım çok azdı 300 lira kesin ayırıyodum geri kalanla tle faturam yol param yiyeceğim kıyafete artık para filan vermyorummm eskiden epe verdim dersaneye gittim yaşım daha 21 hem çalıştım hemde ödedim yani şuan da asgari ücret alıyorum evlenecem inş. seneye ondan idare etmesini öğrendim sonrada birktircem inş. evlenincede
BEREKETLİ OLSUN.ARTIK ALIŞMIŞSIN ZATEN BÖYLEDE DEVAM EDER BENCE ÖMÜR BOYU...
arkadaşlar merhaba biraz birikimim var altının düşüşünü değerlendirmek bende altın almak istiyorum amaaa kurban bayramında nişanımız olacak Alahtan bir mani çıkmazsa,süre kısa olunca pişman olurmuyum diye düşünüyorum..sonuçta paraya ihtiyacım olacak ve bozdurmak zorunda kalıcam bana biraz fikir verirseniz çok sevinirimm
BENE AYNI YAZMALI GİBİ DÜŞÜNÜYRM CANIM.BELİRLİ VE KISA BİR TARİH VAR ÖNÜNDE RİSKİ GÖZE ALAMAZSIN.YANİ BEN ALAMAZDIM
canlarım yaa ne geçmişi okuyabiliyorum ne bişey yazabiliyorum koşturmaktan eve zor atıyorum kendimi yemek vs derken uykum geliyor hiç oturupta tvye pc ye bile bakamıyorum pazar ilk nöbetimi tuttum ama 24 saatti öldüm bittim 3 gün izni varmış aslında ama işler yoğun diye sonra kullan dediler haftayada 2 nöbet daha var maaşımı aldım dokunmadım daha,dursun bakalım onun dışında harçlık olarak yanımdakini bozunca harcanıyor yaa arada sabahları poğaça alıyorum su vs derken gidiyor birde 2 haftalık 85 tl yol param var hayırlısı artık kasım atamalarını bekliyorum kadrolularda olursa bulunduğum ilçe olsada yol derdinden kurtulsam yol çok yoruyor malesef 5 te çıkıyorum eve gelene kadar 7 oluyr saat,hepinizi özledim,yatayım bari
Allah kolaylık versin canım.
en kısa zamnda hale yola girer inş...