kızlar merhaba yardım edin....
çeyrek yapmayı bırakın, yaptığım çeyreklerimde gitti
fikirleriinizi bekliorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...m-ic-dekorasyonda-sizinde-fikriniz-olsun.html
hayırlısı olsn canım bende yenı evlıyım fıkırlerım verdıgın lınkte yazıcıam olsn evde bı bırıkım hemde buyukce cok gusel gule gule oturmak nasıp etsn allah[/QUOTE
teşekkür ederim canımbenim,
daha iyileri güzelleri genişleri sizin olsun.
amiin cümlemize nasibetsin Allah razı olsun...
hayırlı olsun canımselamlar altın canavarlarıben aranızdan ayrılıyorum çünkü ev aldık çok uzak bir hayal gibiydi ama çok şükür nasip oldu..Allah isteyen herkese versin....ödemeleri biraz sarsacak bizi..2012 aralıkta teslim..yani kiraya da veremiyoruz henüz...öyle işte şu ana kadar sır gibi sakladığım birikimimi açıklıyorum 6 cumhuriyet ama eşimden gizlemeye devam seneye tatil zamanı çatır çatır yemeyi düşünüyorum kocişim ve oğlumla hepinize bol birikimler..keselerinize bereketler... bu arada çalışmaya başlar başlamaz damlıycam yine buraya altındaşlarım....sevgiler...
ohh bereketli olsun altıncıklarınngünaydınlarr..
geçen gün 168 tl di altın burda epey düşmüştü 2 çeyrek 1 gram aldım ( gramda 100 tl tuttu)
kumbaramda da 60 tl biriktirmişim
hasılatım iyi çktı yine 40 küsür ekleyip 1 gram daha alıcam
hepimizin birikimleri bereketli olsun inş.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımgunaydınn kızllarrr yenı bebegım olcak aralıkta allah nasıp edersee babıskomuz kumbara almış kuzulu benım kavonozdakı bozukları bırde babamızın kagıt parasıyla kumbaraya attık kızım dogsun 1 yasına gelene kadar hıc açmıcam 1 yasında acıp bankya yatırcam ne kadar bırıkımıssın adına hesap actırcam tabı altın ıcın bıırıkmlerımı ayrı yerde yapıcam
merhaba arkadaşlar...
ben de bugünden itibaren başlıyorum sizinle altın biriktirmeye :)
oğluşlarımın kumbaralarına zaten atıyorduk bozuklukları....bu aydan itibaren ben de ay sonlarında kumbaraları boşaltıp altın almaya karar verdim... bakalım bizim bozukluklar kaç tane altın alacak..:)..ev aldık,işyeri aldık çok borcumuz var ama sabit borç,her ay faiz falan binmiyor yani...iki çocuk da okula gidiyor...Allah a şükür ikimiz de çalışıyoruz, gelirimiz iyi de idare ediyoruz yoksa büyükşehirde çok zor.....
karanfilce İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, çok sevindim gerçekten.
Bir de albaraka'daki sistemden bahseder misin canım. Ben sitesine baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili bilgi. Benim gibi ilgilenenler çoktur eminim =)
canım benim öğrendiğim şöyleydi; senin beğendiğin bir evi gidip banka alıyor. üzerine karını ekliyor ve bir kısmı peşin, taksitle sana satıyor. ne güzel değil mi öyle olsa haram bi durum kesinlikle yoktu. ama dün bankayla konuştum bddk onu yasaklamışyani şu kar payı dedikleri var o da aklıma yatmıyor benim
yani hayalkırıklığıyla döndüm dün. ahh ahh şu kayınpederim bi 40000 vereydi bize bankada bekletince ne olacaksa parası. 2 yıl içinde ödeyeceğiz diyoruz yok. hoş tamam dedi ama annenize sorun o tamam derse veririm dedi. ne anneler var yaçok da konuşmak istemiyorum.
bi de dün hasta yatıyorlarmış çağırdılar. hem yemeklerini yapıverdim hem de bankadan aldığım cevabın siniriyle üzüldüm durdum. ne olur sanki evladına destek olsanız..
canım çok üzüldüm. Ama inşallah kayınvalidenden onay(!) çıkar da alırsınız evinizi.canım benim öğrendiğim şöyleydi; senin beğendiğin bir evi gidip banka alıyor. üzerine karını ekliyor ve bir kısmı peşin, taksitle sana satıyor. ne güzel değil mi öyle olsa haram bi durum kesinlikle yoktu. ama dün bankayla konuştum bddk onu yasaklamışyani şu kar payı dedikleri var o da aklıma yatmıyor benim
yani hayalkırıklığıyla döndüm dün. ahh ahh şu kayınpederim bi 40000 vereydi bize bankada bekletince ne olacaksa parası. 2 yıl içinde ödeyeceğiz diyoruz yok. hoş tamam dedi ama annenize sorun o tamam derse veririm dedi. ne anneler var yaçok da konuşmak istemiyorum.
bi de dün hasta yatıyorlarmış çağırdılar. hem yemeklerini yapıverdim hem de bankadan aldığım cevabın siniriyle üzüldüm durdum. ne olur sanki evladına destek olsanız..
altın alımını yaptım kızlar 101.95 ten 17 gr altın aldım
hayırlı bereketli olur inş
bereketli olsun canım.
bende ekimi dört gözle bekliyorum
eşimin çalıştığı yerde para biriktiriyorlardı
öyle de 7 8 çeyrek alıcaz kısmetse
ama çeyrek almak yerine
şu byük para altınlar oluyor
onlarn adını biliyomrusunuz kızlar.
hamidiye reşat hangisi oluyor birde bozdururken hangisi zarar ettirmiyor
altın alımını yaptım kızlar 101.95 ten 17 gr altın aldım
hayırlı bereketli olur inş
merhaba hanımlar altın alanların altınları hayırlı uğurlu olsun
ben de şu an 100 .33
ve 100.93 tl den parça parça alımlar yaptım Allah bereket versin.
Beklenen düşüş gerçekleşiyor.
Alım için fırsatlar var ama para kalmadı.
ben yine erken mi davrandım canım sence
Kaçtan aldın?
Al sat yapıyor musun ya da yapacak mısın?
Bunların cevabına bağlı erken alıp almadığın.:)
Mesela benim ortalama 102.9 oldu.
Biliyorsun al sat yapıyorum.
Dolar zirvede yine. Yoksa bu onsda fiyat daha düşük olurdu.
Ama şöyle bir şey var:
Dolar düşerse de ons artar.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?