• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yazmalı farmasi hayırlı olsun altınlarınız....

Yazmalı sendede ne kısmet var yahuu,sen aldığın an düşmeye başlıyor...:20:

merhaba kızlar..

dün beş parasızım demiştim allah işimi gücümü rast getirdi.. istediğim ayyakkabıyı indirimle aldım:32: işyerindende yol paramı aldım.. akşam giderken çeyrek yada gram aldın alıcam..inş kuyumcu fiyatı çok yüksek değildir...

alım yapan arkadaşlarada hayırlı olur inş:32:

Hanımlar ne olacak bu altının hali. 101 den almıştım ben çıkar diye bekliyorum ama 99 oldu. Nakit para da lazım bana. Kısa sürede üç beş kuruş kar ederim demiştim oysa ki :43:

tabi tabi zararda değisiniz kesinlikle.
alım için güzel bir rakam olmuş.:)

teşekkürler canım..

yazmalı farmasi hayırlı olsun altınlarınız....

Yazmalı sendede ne kısmet var yahuu,sen aldığın an düşmeye başlıyor...:20:

hiç sorma ya nasi demekki :57:

ama ben içimi şöyle rahatlatıyorum 101 den 17 gram altın aldm

99 dan alsaydım yine 17 gr alabilecektim bi kayıp yok yani altın fena şekilde düşmedikçe

mantığım doğrumu kafam karıştı:60:

99,9 dan 5 gr aldım. bu maaştan artırdığım fiyattı.

kızlar ne yapsam çok kararsız kaldım kırtasiye parası da yatmış. düşükken ona da mı alsam yoksa o dursa mı. kurban için o kenarda beklesin diyordum. daha da çok var. ya da o yatan bizim promosyon mu ki? kızlar sizin de kırtasiyeler yatmış mı öğretmenler??

kızlar eylül ayı bildirim listem için 2 gr altın aldım şimdi .Allah bereket versin:16:

diğer bildirime dahil etmediğim al-sat yaptığım hesabımdaki altın miktarını 13 gr artırdım.:34:Allah bereket versin hepimizin birikimlerine inşallah :16:

kızlar ne yapsam çok kararsız kaldım kırtasiye parası da yatmış. düşükken ona da mı alsam yoksa o dursa mı. kurban için o kenarda beklesin diyordum. daha da çok var. ya da o yatan bizim promosyon mu ki? kızlar sizin de kırtasiyeler yatmış mı öğretmenler??

canım bizim kırtasiye paraları yatmadı .
bayrama çok ve kurban bayramına ekim maaşından ayırırım diyorsan bence al gitsin :34:

Selam kızlar eylül ayı için ne yazık ki ben bildirim yapamıyacağım aslında hiç bir ayı boş geçmiyecektim ama bir arkadaşın ihtiyacı vardı paramı gelecek ay almak üzere borç verdim artık gelicek ay kısmetse 2 tane gram ya da çeyrek yaparım :) Farmasi özel olarak bildirmeme gerek var mı? Önümüzde ki hafta burada olamayabilirim bildirimi bu yüzden erken yapıyorum..! :)

canım bizim kırtasiye paraları yatmadı .
bayrama çok ve kurban bayramına ekim maaşından ayırırım diyorsan bence al gitsin :34:

tabi ekim maaşından da ayırabilirim. ben böyle 103lerde seyreder diye öyle düşünmüştüm ama şimdi düştü alabilirim ancak eft yapamadım hesaptan.
yatan parada maaş ödemesi yazıyor o zaman kırtasiyedir değil mi? çünkü banka promosyonuna hediye alcam çevremdekilere onu birikimime katmayı düşünmüyorum.

ben de 100.2 den 8 gr aldım toplamda bu ay :nazar:19 gr :nazar:yaptım allh bereket versın inşalhh:nazar::nazar: 99 dan alnlar nerden aldınız ben halkbanktan alıyorumda

offff offfff
kırtasiye ödeneğim de yatmadı henüz,bu düşük fiyatlardan almak vardı işte şimdi.
kısmet değilmiş,ne yapalım:(:59::58:

Back