ben bu ay 950+500 attım bankaya 500 tl olarak bekliyor diğerini 103 küsürden altın almıştım. ama Allah izin verirse ev alacak gibiyiz. 108 i görürsem hepsini bozacam. her ay 360 kira vermek çok koyuyor( bu ay arttı 330 du). krediyi faiz haram olunca düşünmedik. yüzde 50 peşinatla taksitli ev imkanı varmış albarakada ona başvuracak gibiyiz hayırlısı artık.
zaten toprak ev hiç bi zaman zarar ettirmez.. fiyatını her sene katlar.. dediğin kurumlarda gelicekse harika olur...
canım bizde sözde gümüş aldık onlar altın almıştı ablama..enişte gümüş takıyor..şimdi nişanda iki tarafta altın aldu.. ablam onlar altın alıyorken ben ikidefa gümüş alıp mahçup olmayım dedi..
kızlar günaydın ben bu ay beş parasızım230 tl param var ablamın nişan için elbiseyi aldım ayakkabı eşarp birde çantam kaldı.. çantayı sevdiceğim alcakmış artık ayakkabıyla eşarptan geriye bişey kalırsa onu atçam köşeye sanmıyorum ama
ertuğ ayıptır sorması yüzüğü kaça aldınız:26: biz ablamın nişanlısına 800 e aldık onlarda ablamınkini 760a aldılar.. merak ettim sizin fiyatları
ben bu ay 950+500 attım bankaya 500 tl olarak bekliyor diğerini 103 küsürden altın almıştım. ama Allah izin verirse ev alacak gibiyiz. 108 i görürsem hepsini bozacam. her ay 360 kira vermek çok koyuyor( bu ay arttı 330 du). krediyi faiz haram olunca düşünmedik. yüzde 50 peşinatla taksitli ev imkanı varmış albarakada ona başvuracak gibiyiz hayırlısı artık.
merhaba ,
allah hayırlısını versin inşallah ,sen haramdan kaçtıkça rabbim öyle imkanlar açıyor ki
çok sevindim adına ,hayırlı haberlerini bekliyoruz
yazık değil mi ama takmıyacağı bişeyi alacak yarın satacaklar yine zarar edecek. nasılsa ablan alıyormuş enişten istemezse hiç problem olmazdı kendi aralarında anlaştıktan sonra.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
piyasalar altüst olmuş ,öğleden sonra altın yükselişe geçebilirmiş
dolar fırladı ons 1750 leri görecek gibi
kızlar günaydın ben bu ay beş parasızım230 tl param var ablamın nişan için elbiseyi aldım ayakkabı eşarp birde çantam kaldı.. çantayı sevdiceğim alcakmış Artık ayakkabıyla eşarptan geriye bişey kalırsa onu atçam köşeye sanmıyorum ama
Ertuğ ayıptır sorması yüzüğü kaça aldınız:26: Biz ablamın nişanlısına 800 e aldık onlarda ablamınkini 760a aldılar.. Merak ettim sizin fiyatları
evet bizim yüzük fiyalarıda buna yakın biz indirim yaptırıp 1000 tlye bağladık ikisinide
2009 da biz de ikisini 1000'e almıştık..
annem ve kayınvalidem fiyatı duyduklarında azıcık fena oldulardı
Daha iki tanecik altınım var[/QUOTE
olsun almaya başlamışsınız devamı gelir:)
farmasi hoşgeldin :) satış için hedef rakamın kaç ...
Daha iki tanecik altınım var[/QUOTE
olsun almaya başlamışsınız devamı gelir:)
farmasi hoşgeldin :) satış için hedef rakamın kaç ...
canım satış hedefim 108-107-109 parça parça
alış hedefim 101-102 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?