Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba ,
allah hayırlısını versin inşallah ,sen haramdan kaçtıkça rabbim öyle imkanlar açıyor ki
çok sevindim adına ,hayırlı haberlerini bekliyoruz

yazık değil mi ama takmıyacağı bişeyi alacak yarın satacaklar yine zarar edecek. nasılsa ablan alıyormuş enişten istemezse hiç problem olmazdı kendi aralarında anlaştıktan sonra.

yeter kuzum yeter artırırsın bile.böyle şeylerde harca napcan önemli bişiy sonuçta.bir kere oluyor ama yinedne dikat etmek lazım...
talya bişiy sorcam sana sen benden elbise resmi istemiş miydin :97:

Rabbim kolaylık versin darda koymasın ve en kısa zamnda ev sahibi yapsın inş...

yazık değil mi ama takmıyacağı bişeyi alacak yarın satacaklar yine zarar edecek. nasılsa ablan alıyormuş enişten istemezse hiç problem olmazdı kendi aralarında anlaştıktan sonra.

böyle olaylarda laf söz eden çok oluyor bilirsin..enişte alma dedi ama annesi kayınvalide yada başkası söylenir diye aldı ablam..

açtım zaten kesenin ağzını:):) düğün salonunda olsun diye en çok ben istemiştim kurtlarımızı dökelim diye.. evde olsa daha sade şeyler alınır masraflar daha az olurdu.. ağzımı açma hakkım yok anlıycağın:):): karalahana hatırlamıyorumki hiç canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
piyasalar altüst olmuş ,öğleden sonra altın yükselişe geçebilirmiş
dolar fırladı ons 1750 leri görecek gibi

evet bizim yüzük fiyalarıda buna yakın biz indirim yaptırıp 1000 tlye bağladık ikisinide

hakkınzda hayırlısı olsun canım..

bu taksit işi çok iyiymiş inş işinize yarar

2009 da biz de ikisini 1000'e almıştık..

annem ve kayınvalidem fiyatı duyduklarında azıcık fena oldulardı

Altın düşsünde biz sonra evlenelim:):) el işçiliği olan yüzükler daha pahalı makine işi olana ikisine 600 dedi satıcı.. ablama bundan alın dedim:):)

ons 1750- 1746 yı gördü bir de dolar kuru 1.76-77 oluverse ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh

hakkınızda hayırlısı olsun canım.cidden kira vermek çok zor.baba evinde hiç kira vermedik biz çok şükür hep kendi evimizde oturduk.bizde şimdi 350 kira veriyoruz çok zor geliyo rabbim herkese kendi evini nasip etsin inşallah

anlayamıyorum ki çıkmak için kendinimi gizliyor,yoksa böyle mi gidecek....
ah altın ahhh yaktın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…