• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hıckımse net yorum yapamıyor zaten
bu ısın pırı bıle olsa tutturmak cok zor
nasıp kısmet meselesı
bıraz daha duserse alım yapıcam yoksa nakıtte bırakırım kalanı

bence para babaları iyice onsu dibe indirip altın alacaklar.yükselecek gibi geliyor .fedden sonra dip ve ardından yükseliş
sabır birazcık 1600lerede inebilirmiş altın ,sonra babalar alınca hop yukarıııııııııı
:42:

Başıyazmalım ewet az değil ama bana pek ii gelmedi

bu ay sonu gün param gelecek allahım izniyle 950 tl hemen atcam onuda

ay sonu komple parayı toplayıp gidecem bankasyaya :60:

Ons iyice düşmüş.
Ancak doların zirve yapması altının tl fiyatını pek oynatmamış.
Ortalık epey karışmış. Ben şu iki gün bir geçsin diyorum.
Şu anda kendi adıma alım satım yapmam.
%95 altındayım ama düşmesine seviniyorum.
Dolara müdehale gelse de çok düşüreceklerini sanmam çünkü dolar ne kadar yüksek olursa cari açığımız o kadar az görünür.
Böylelikle ons düşse de bizim işlem yaptığımız tl fiyatı pek etkilenmez.
Tabi onstaki düşüşler, yükseliş için zemin hazırlar.
Eğer ülkemizde ons üzerinden işlem yapsaydık kötüyüdü.
Şu anda çok etkilendiğimizi söyleyemeyiz.
Bir de hep sakin olunması gerektiğini düşünmüşümdür.
Uzun vadede zaten artacağı ortada.
Al sat yapanlar için de sakin olun, zararına satış yapmayın diyorum.
Geçen fed sonrasını hatırlayın.
İnsanlara telaş yaptırıp altınlarını düşük fiyattan sattırdıktan sonra yok pahasına alım yapmışlardı.
Sadece şunu söyleyeyim:
Kısa vadede ihtiyacınız olan parayı şu sıralar altına yatırmayın.

Merhabalar, bende bugün itibari ile önümüzdeki yaz tatili için para biriktirmeye basladım bugün hesabıma 10 tl yatırdım altın alacak kadar biriktiğinde çekip altın alacagım 1000 tl civarında birikim yapmak istiyorum basarabilirm değilmi?

Merhabalar, bende bugün itibari ile önümüzdeki yaz tatili için para biriktirmeye basladım bugün hesabıma 10 tl yatırdım altın alacak kadar biriktiğinde çekip altın alacagım 1000 tl civarında birikim yapmak istiyorum basarabilirm değilmi?

ne iş yaptığını ,aylık birikiminin ne olacağını bilmiyorum ama yapabilirsin hemde daha güzelini.
insnaın önünde bir amaç ve hedef olunca emin ol daha kolay olur.
inş seneye yaz baktığımızda 2 defa tatile çıkabilecek kadar paran olur hesabında...
:48:

brek brek
yatırım takıpcısı arkadaslarım (laydfog, farması ve adını unuttugum bır ıkı kısı daha vardı ama)
alım ıcın alt lımıt ne olmalı sızce
su an 103 kusurlerde dolasıyor elım gıtmıyor bu kurdan almaya

canım merhaba ben bugün bir parça alım yaptım 102.28 tl den Allah bereket versin :16:

Malesef işim yok yani özel dersleri saymazsak üniv ögrencisiyim ben. Bu konuya bu kdr takılmamın sebebi bu yıl için bir yakınımızıda götürmek istiyoruz o yüzden şimdiden baslamak istiyorum kimsenin haberi olmadan bozuklukları 10 ar 10 ar yatırıp sonra altın alacagım 2 gün fazla kalabilsek süper olur. Özel derslerim geçen yıl iyiydi inş bu yıl daha da artar.. :)

karanfilce İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, çok sevindim gerçekten.
Bir de albaraka'daki sistemden bahseder misin canım. Ben sitesine baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili bilgi. Benim gibi ilgilenenler çoktur eminim =)

selamlar altın canavarları:27: ben aranızdan ayrılıyorum çünkü ev aldık:16: çok uzak bir hayal gibiydi ama çok şükür nasip oldu..Allah isteyen herkese versin....ödemeleri biraz sarsacak bizi..2012 aralıkta teslim..yani kiraya da veremiyoruz henüz...öyle işte:31: şu ana kadar sır gibi sakladığım birikimimi açıklıyorum 6 cumhuriyet:9: ama eşimden gizlemeye devam:32: seneye tatil zamanı çatır çatır yemeyi düşünüyorum kocişim ve oğlumla:66: hepinize bol birikimler..keselerinize bereketler...:71: bu arada çalışmaya başlar başlamaz damlıycam yine buraya altındaşlarım....sevgiler...

günaydınlarr..
geçen gün 168 tl di altın burda epey düşmüştü 2 çeyrek 1 gram aldım ( gramda 100 tl tuttu)
kumbaramda da 60 tl biriktirmişim :D
hasılatım iyi çktı yine 40 küsür ekleyip 1 gram daha alıcam
hepimizin birikimleri bereketli olsun inş.

hesabımızda 1.700 tl civarı para var yarın 102 civarında olursa alım yapmalı mıyım sizce kızlar

bana yapmalısın gibi geliyor.
dün akşam mesai bitimine yakın altını takip ettiğim siteyi bi açtım,180 civarı gördüm.böööööööööööööleee gözlerim pörtledi yerinden.direk bu kadar fırlar mı diye inanamadım.sonra kapatığ açtım yine 102 lerde.anlam veremedim göz yanılmaımı oldu yoksa sitede bi yanlışlık mı oldu.
yani sanki birden fırlayacak hissi var bende ama bilemiyoruz ki.
ama almak için uygun bir tutar...

selamlar altın canavarları:27: ben aranızdan ayrılıyorum çünkü ev aldık:16: çok uzak bir hayal gibiydi ama çok şükür nasip oldu..Allah isteyen herkese versin....ödemeleri biraz sarsacak bizi..2012 aralıkta teslim..yani kiraya da veremiyoruz henüz...öyle işte:31: şu ana kadar sır gibi sakladığım birikimimi açıklıyorum 6 cumhuriyet:9: ama eşimden gizlemeye devam:32: seneye tatil zamanı çatır çatır yemeyi düşünüyorum kocişim ve oğlumla:66: hepinize bol birikimler..keselerinize bereketler...:71: bu arada çalışmaya başlar başlamaz damlıycam yine buraya altındaşlarım....sevgiler...

Rabbim sağlıkla uzun ömürle oturmanızı nasip etsin hayırlı olsun inş.
canım eğer çok sıkışıklığınız yoksa altınlarını ortaya çıkarma derim.
eşine hiç beklenmedik bir sürpriz daha süper olur...

günaydınlarr..
geçen gün 168 tl di altın burda epey düşmüştü 2 çeyrek 1 gram aldım ( gramda 100 tl tuttu)
kumbaramda da 60 tl biriktirmişim :D
hasılatım iyi çktı yine 40 küsür ekleyip 1 gram daha alıcam
hepimizin birikimleri bereketli olsun inş.

bereketli olsun canımcım...

gunaydınn kızllarrr yenı bebegım olcak aralıkta allah nasıp edersee babıskomuz kumbara almış kuzulu benım kavonozdakı bozukları bırde babamızın kagıt parasıyla kumbaraya attık kızım dogsun 1 yasına gelene kadar hıc açmıcam 1 yasında acıp bankya yatırcam ne kadar bırıkımıssın adına hesap actırcam tabı altın ıcın bıırıkmlerımı ayrı yerde yapıcam :49:

Son düzenleme:
gunaydınn kızllarrr yenı bebegım olcak aralıkta allah nasıp edersee babıskomuz kumbara almış kuzulu benım kavonozdakı bozukları bırde babamızın kagıt parasıyla kumbaraya attık kızım dogsun 1 yasına gelene kadar hıc açmıcam 1 yasında acıp bankya yatırcam ne kadar bırıkımıssın adına hesap actırcam tabı altın ıcın bıırıkmlerımı ayrı yerde yapıcam :49:

bizde yaptık ama bayağıdır.. kumbramıza para girmiyo hiç öyle kaldı kuzum ya

Back