[sıze=2][ı]altın grafıgını ıncelemekten sesıbes oldum
Paramın bır kısmı ıle alım yaptım
kalan kısmı ıcın beklemedeyım[/ı][/sıze]
bence iyi yaptın .bana sanki çıkacakmış gibi geliyor ama ,böyle fal bakar gibide olmuyor ki
öyle geliyor böyle geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze=2][ı]altın grafıgını ıncelemekten sesıbes oldum
Paramın bır kısmı ıle alım yaptım
kalan kısmı ıcın beklemedeyım[/ı][/sıze]
canım satış hedefim 108-107-109 parça parça
alış hedefim 101-102 civarı
inşallah hedef rakamları tutturursun canım...
ladyfog dan bir yorum lütfen:97::97::97::97:
Merhabalar, bende bugün itibari ile önümüzdeki yaz tatili için para biriktirmeye basladım bugün hesabıma 10 tl yatırdım altın alacak kadar biriktiğinde çekip altın alacagım 1000 tl civarında birikim yapmak istiyorum basarabilirm değilmi?
brek brek
yatırım takıpcısı arkadaslarım (laydfog, farması ve adını unuttugum bır ıkı kısı daha vardı ama)
alım ıcın alt lımıt ne olmalı sızce
su an 103 kusurlerde dolasıyor elım gıtmıyor bu kurdan almaya
hesabımızda 1.700 tl civarı para var yarın 102 civarında olursa alım yapmalı mıyım sizce kızlar
selamlar altın canavarları ben aranızdan ayrılıyorum çünkü ev aldık çok uzak bir hayal gibiydi ama çok şükür nasip oldu..Allah isteyen herkese versin....ödemeleri biraz sarsacak bizi..2012 aralıkta teslim..yani kiraya da veremiyoruz henüz...öyle işte şu ana kadar sır gibi sakladığım birikimimi açıklıyorum 6 cumhuriyet ama eşimden gizlemeye devam seneye tatil zamanı çatır çatır yemeyi düşünüyorum kocişim ve oğlumla hepinize bol birikimler..keselerinize bereketler... bu arada çalışmaya başlar başlamaz damlıycam yine buraya altındaşlarım....sevgiler...
günaydınlarr..
geçen gün 168 tl di altın burda epey düşmüştü 2 çeyrek 1 gram aldım ( gramda 100 tl tuttu)
kumbaramda da 60 tl biriktirmişim
hasılatım iyi çktı yine 40 küsür ekleyip 1 gram daha alıcam
hepimizin birikimleri bereketli olsun inş.
gunaydınn kızllarrr yenı bebegım olcak aralıkta allah nasıp edersee babıskomuz kumbara almış kuzulu benım kavonozdakı bozukları bırde babamızın kagıt parasıyla kumbaraya attık kızım dogsun 1 yasına gelene kadar hıc açmıcam 1 yasında acıp bankya yatırcam ne kadar bırıkımıssın adına hesap actırcam tabı altın ıcın bıırıkmlerımı ayrı yerde yapıcam