ben de sen gibi 1 yıl annemlerde sakladım fiziki altınlarımı. aynı zamanda birkimim için altın hesabım da vardı. ama hep kabusumdu ya çalınırsa sorusu. sonra bizim banka fiziki altın alışında bulundu. bileziği has altına çevirdiler. 100 gr bilezik= 90,5 gr has altına çevirdiler. kuveyttürkte.
sana tavsiyem altının yükseldiği bir vakita satın ve hafif düşme olduğu anda da has altın gram olarak alın bankadan.
doğru ,haklısınız başaran öğrenci her şartta başarır aslında.
evet bilişim sayısal olduğu için onu eledik malesef,anasınıfı öğrt.istiyor zaten.seviyor çocuklarıda
hayırlısı olsun diiyeyim
konyada güzeldir sizede hayırlı bir eğitim yılı olsun inşallah
bende öğrt.olmayı çok istemiştim içimde uktedir hala sızlar düşününce.kızım olur inşaallahhhhhhhhh
karanfilce sana birşey daha sorabilir miyim canım
anadolu meslekte seçtiğin bölümü 1.sınıfta görüyormuşsun
düz meslekte 2.sınıfta bölüm seçiyormuşsun bu doğrumu 1.sınıf normal lise dersleri okuyorsun öylemi acaba?
hayır ikisinde de bölüm dersi 9. sınıfta olmaz. sadece kültür dersleri alırlar. ama anadoluda 9. sınıftan itibaren bölümün bellirdir. düzde 10. sınıftan itibaren bölümün belli (ortalama+diploma notu+rehber öğretmen notuna göre). bölüm dersleri her iki tarafta da 10. sınıfta alınmaya başlanır
ben de sen gibi 1 yıl annemlerde sakladım fiziki altınlarımı. aynı zamanda birkimim için altın hesabım da vardı. ama hep kabusumdu ya çalınırsa sorusu. sonra bizim banka fiziki altın alışında bulundu. bileziği has altına çevirdiler. 100 gr bilezik= 90,5 gr has altına çevirdiler. kuveyttürkte.
sana tavsiyem altının yükseldiği bir vakita satın ve hafif düşme olduğu anda da has altın gram olarak alın bankadan.
bende çok korkuyorum ama orası bizim bulunduğumuz yerden daha güvenli...bileziği has altına çevirmek nasıl oluyor 100 gr bilezik 90,5 gr olarak çevrildiğine göre bi 9,5 gr azalma olmuş galiba ya da has altın olduğu için fark olmuyomu? evet en iyisi en az bi sene beklemek seneye yaza yine yükselirse bozup kışın da düşük olduğu vakitte dediğin gibi bi yatırımda değerlendirmek gerek çünkü çok huzursuzum bende olduğu sürece :26:
günaydın hanımlar hepinize...
sabah sabah bu ay için son altın alışımıda yaptım.
alacaklarımın hepsini gr altına yatırdım.
artık onları temizlediğime göre çok şükür,birikim olarak yani maaaştan koymaya devam.
artık tl olarak tutmayıp ,hemen altın hesabıma aktaracağım Rabbim darlık sıkıntı vermezse...
ve şimdi altının uçmasını ve zengin olmayı bekleme zamanı
he bu arada 25 gr cık altınım oldu....
altın biriktirmek herzaman karlı gibi arkadaşlar benim haftsonuna nişanım var çeyrek almıştım bozdurdum yüzüğünü aldık çok iyi oldu yani :))) sıkışmadım
Merhabalar ....
Dün akşam koçişimin cebinden çıkan bozukluklarda bnm oldu
sanırım şuan 50 tl oldu
aylıktanda 200 tl koyacam ...
bu ay için az ama 250 tl olacak bankada
altın biriktirmek herzaman karlı gibi arkadaşlar benim haftsonuna nişanım var çeyrek almıştım bozdurdum yüzüğünü aldık çok iyi oldu yani :))) sıkışmadım
ata liralarımı bozdurup bankaya koydum tl olarak
altının dusmesını bekleyecegım alım yapmak ıcın
hayırlı olsun bol bereketli olsun
selam kızlar gram yükselmeye başladı ama ben bu ayki yatırımımı yaptım dayanamadım.Bugün 104,83 TL'den 7,25 gram altın altım hayırlı uğurlu olsun.Belki bu ay başka yatırım yapamam.bu arada bu ay kim ne birikim yaptıysa hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?