Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

teşekkürler evet keşke öyle olaydı bende eksklerimi tamamlardım ama bizim burda böyle malesef :))

olsun sonuçta güzel birşey almışsın birikimlerimizi kefenimizin cebine koymayacaz bizde elbet bir yerlerde harcayacaz inşallah senin ki gibi güzel yerlerde harcamayı nasip eder Allahım

kızlar günaydın ben bu ay beş parasızım 230 tl param var ablamın nişan için elbiseyi aldım ayakkabı eşarp birde çantam kaldı.. çantayı sevdiceğim alcakmış artık ayakkabıyla eşarptan geriye bişey kalırsa onu atçam köşeye sanmıyorum ama

ertuğ ayıptır sorması yüzüğü kaça aldınız:26: biz ablamın nişanlısına 800 e aldık onlarda ablamınkini 760a aldılar.. merak ettim sizin fiyatları

ben bu ay 950+500 attım bankaya 500 tl olarak bekliyor diğerini 103 küsürden altın almıştım. ama Allah izin verirse ev alacak gibiyiz. 108 i görürsem hepsini bozacam. her ay 360 kira vermek çok koyuyor( bu ay arttı 330 du). krediyi faiz haram olunca düşünmedik. yüzde 50 peşinatla taksitli ev imkanı varmış albarakada ona başvuracak gibiyiz hayırlısı artık.

brek brek
yatırım takıpcısı arkadaslarım (laydfog, farması ve adını unuttugum bır ıkı kısı daha vardı ama)
alım ıcın alt lımıt ne olmalı sızce
su an 103 kusurlerde dolasıyor elım gıtmıyor bu kurdan almaya

karanfilce 360 hangi il istdayız biz amca oğlum 700 tl kira ödüyor.. hemde bayrampaşada yani site filan değil mah arası bi ev.. allah yardımcınız olsun.. her ay gerçektende zor olur..

canım çok sevındım senın adına ınşallah olur ev ışınız bende senın gıbı ev almak ıçın bırıktırıyorum 550 tl de her ay biz verıyoduk
1 ay oldu bıle taşınalı ınsannın kıra gununu duşunmemesı buyuk luks muş:))bizde kredılı almak ıstememıştık faizden oturu
allah yardım ettı kredısız kendımız aldık ınşallah sızde ıstedıgınız gıbı guzel bı ev sahıbı olursunuz canım

uzun vadedeyse bence 103 iyi bir rakam.. bana artçak gibi geliyor çünkü piyasalar bugün feci karışmış..

Son düzenleme:
karanfilce 360 hangi il istdayız biz amca oğlum 700 tl kira ödüyor.. hemde bayrampaşada yani site filan değil mah arası bi ev.. allah yardımcınız olsun.. her ay gerçektende zor olur..
bizim ev site ve biz ilk kiracısıyız evin. 135 m2. konya merkez. burası yeni yeni dönüşümde ve müthiş fiyatlar artıyor. şu an burda bi ev sorduk 90bin ama çok yakında artar. çünkü yanına yeni üniversite açıldı yeni adliye binası var ve hastane de yapılacak. ve tramvay gelecek. İnşallah en yakın zamanda bu mevkiden ev alabiliriz hayırlısıyla.

2 yıl önce ağustosda nişanlanmıştık. onlar benim yüzüğü 380 e biz onlarınkini 90 a almıştık. çünkü eşim gümüş istedi. hem altın erkeğe haram zaten

maşallah Allah huzurlu oturmayı nasip etsin.
peki nasıl aldınız kredi çekmeden?

zaten toprak ev hiç bi zaman zarar ettirmez.. fiyatını her sene katlar.. dediğin kurumlarda gelicekse harika olur...

canım bizde sözde gümüş aldık onlar altın almıştı ablama..enişte gümüş takıyor..şimdi nişanda iki tarafta altın aldu.. ablam onlar altın alıyorken ben ikidefa gümüş alıp mahçup olmayım dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…