alırkende satarkende kardasın o zaman :81: ben daha altın falan alamadım ama alanları duydukça kendim almış gibi seviniyorum ve daha da hırslanıyorum
tabi aynen dediğin gibi oluyor mesela en başta 260 gr altını parça parça elden çıkarırken 290 gr altını da hesapta tuttum .
düşerse altın alayım yükselirse altın satayım diye
öyle olunca altının düşmesi de yükselmesi de etkilememiş oluyor.
bu yaz ekonomi dersi almış oldum internetteki forumlar yorumlar arkadaşlar sayesinde
tabi aynen dediğin gibi oluyor mesela en başta 260 gr altını parça parça elden çıkarırken 290 gr altını da hesapta tuttum .
düşerse altın alayım yükselirse altın satayım diye
öyle olunca altının düşmesi de yükselmesi de etkilememiş oluyor.
bu yaz ekonomi dersi almış oldum internetteki forumlar yorumlar arkadaşlar sayesinde
farmasi cim benim banka kartım yok almamıştım .form doldururkende alın demediler kartm olmazsa giremezmyim it.bankacılığına
Farmasi baktım düşüyor,
104,90 dan gr başı 3,90 karla şimdilik 10 gr sattım.
10 gr daha satacağım bekliyorum.
Böylelikle %50 altın %50 tl olacak.
hayırlı olsun canımbi hareketlilik var forumda ne güzel herkes ya hesap açtırıyor ya altın alıyor.devamını dilerim herkes içinn
Farmasi baktım düşüyor,
104,90 dan gr başı 3,90 karla şimdilik 10 gr sattım.
10 gr daha satacağım bekliyorum.
Böylelikle %50 altın %50 tl olacak.
hayırlı olsun canımmm
ben de sana özelden mesaj atamadım 10 dk geçmediği için
msn olsa iyi olacak sen bi düzelt şu msn ni bazı kızlarla yazıştığımız gibi anlık yazışalım kardeşşşşşşşş
ben de dünkü 101.98 tlden aldığım 50 gramı sattım 104.30 tlden 116 tl kar Allah bereket versin.
sağ ol şekerim.
Düzelince haber veririm.
Bu arada bereketli olsun.
Şimdi sıra alımda.:)
farmasi cim benim banka kartım yok almamıştım .form doldururkende alın demediler kartm olmazsa giremezmyim it.bankacılığına
süpersin canım maşallah sana bende haftaya işe başlıyorum annemin hakkını ödeyemem ama elimden geleni yapıcam inşlhkızlar ben de aylık 200 yada 150 tl civarı biriktirip anneme veriyorum. annem zorluklarla büyüttü bizi, babam da para vermedi hala da vermiyo.ben okumayı en çok annem için istedim, kardeşim de 200 veriyor.çok mutluyum konunuz da çok hoşuma gitti, bravo sizlere
cnm ben öğretmen diilim..ev hanımıyım ıkı yıl önce çalışıyordum muhasebe de evlılıkten sonra işi bıraktım..nişanlılık dönemıde zor ılk evlılık yıllarıda...ama ufak şeylerı buyutmemek alttan almak lazım...
cnm sultangazi deyım...pendık merkzden verıolaar..
aldıkların hayırlı olsun cnm ıyı yapmışsın bızde bugun alısverısteydık aşkımla..her ay bızde dıoruz kı bu ay kenara para koyıcaz o ay ılla baska bısı cıkıor atamıyoruz kenara..sanada hayırlı bayramlar ıyı tatıller cnmm
sultangazıde oturuorum cnm..o yzuden kıram uygun...400 tl verıorum ve yenı bına ılk ben gırdım:)))
canlarımmm ben geldimmmmmmm10 gündür memleketteydim hemen size bakayım dedim işim çok ev dağınık,geçmişi okumam günler sürer sonra bakarım hiç para harcamadım aksine kayınpeder kayınvalidem ve eşimden toplam 250 tl harçlık aldım hemen kuytu köşe banka attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?