- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
işletme bölümü:)
ben aöfnün sitesinde yayınlanan soruları çıkarıyordum.. 1 ders için atıyorum geriye dönük 5 yılın sorularını çıkarıp çalışıyordum.. zaten görüceksiniz hep aynı sorular.. aöf biraz üşengeç sanırım:):) soru havuzu yapıp her yıl aynı havuzdan soru seçip sormuşlar.. cevap şıkları bile aynıydı:):)
neyse kızlar kötü örnek olmayım ben size .. öğrenerek çözmek tabiki daha güzel ama ben çalıştığım için mecburen pratikleştiriyordum çalışmaları..
slm kızlar benim motivasyonum tatildi bayramdı derken iyice düştü 1 çeyrek 30 dolarım vardı üstüne para koymayı bırak birde 30 doları harcadım şu an elimde sadece 1 çeyrek var inşallah bir şeyler yapabilirim.
ya kızlar bende de bı tane 2.5lu altın var eger dedıgınız gıbı dusme gercekten olucaksa bende mı bozdursam dıye dusunuyorum ayrıca bısı sorucam sıze ınt fıyatları ıle kuyumcu fıyatları aynı mı ya bana farklı gıbı gelıyoda o yuzden sorayım dedım mesela ceyrek alıs satısı arasında 2 tl fark etmıo mu kuyumcuda ... ınt bakınca 5 tl gosterıo farkı kafam karıstı sanırım ıyıce
farmasi tşk ederim canım.. bekleyelim o zaman inş düşer alırız..
joeyfun bende aöf mezunuyum ben hiç ders çalışmadan sırf geçmiş yıl sorularını ezberleyerek geçiyordum:):):)
merhabalar bende uzun zamandır bu formu takip ediyorum iş yoğunluğundan yazamıyorum (çalışıyorum) ama buradaki arkadaşların yazılarıyla gaza geldim harcamaları bayağı bı kıstım öyleki 2 adet bilezik yaptırdım biraz öncede 50 euro aldım ben genelde döviz alıyorum türk parası biriktiremiyorum çünkü dayanamayıp harcıyorum ama döviz olunca harcama olmuyor birike birike 2 adet bilezik sahibi oldum bu arada 15 te 1 güne girdim ordan gelen paraylada bilezik yapıcam hepinize bol birikimli günler
ya kızlar bende de bı tane 2.5lu altın var eger dedıgınız gıbı dusme gercekten olucaksa bende mı bozdursam dıye dusunuyorum ayrıca bısı sorucam sıze ınt fıyatları ıle kuyumcu fıyatları aynı mı ya bana farklı gıbı gelıyoda o yuzden sorayım dedım mesela ceyrek alıs satısı arasında 2 tl fark etmıo mu kuyumcuda ... ınt bakınca 5 tl gosterıo farkı kafam karıstı sanırım ıyıce
merhabalar bende uzun zamandır bu formu takip ediyorum iş yoğunluğundan yazamıyorum (çalışıyorum) ama buradaki arkadaşların yazılarıyla gaza geldim harcamaları bayağı bı kıstım öyleki 2 adet bilezik yaptırdım biraz öncede 50 euro aldım ben genelde döviz alıyorum türk parası biriktiremiyorum çünkü dayanamayıp harcıyorum ama döviz olunca harcama olmuyor birike birike 2 adet bilezik sahibi oldum bu arada 15 te 1 güne girdim ordan gelen paraylada bilezik yapıcam hepinize bol birikimli günler
bileziklerin hayırlı olsun canım daha fazlalarını alırsın inşallah
ben kendi adıma internetteki fiyatlara asla güvenmiyorum..
kuyumcuyla aynı oranlarda olmuyorlar..
hoşgeldin canım hayırlı olsun bileziklerin
güne girmekte çok faydalı zorunlu birikim yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?