Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yok yok iyi örnek bu ben sosyolojiye başlıycam, kpssyede hazırlanıyorum ikisini bir arada götürmem zor olucak mecbur bişiler yapıcam

slm kızlar benim motivasyonum tatildi bayramdı derken iyice düştü 1 çeyrek 30 dolarım vardı üstüne para koymayı bırak birde 30 doları harcadım şu an elimde sadece 1 çeyrek var inşallah bir şeyler yapabilirim.

bugün 4.35 attım kumbarama, inşallah ilk altın alımımı da fed toplantısına göre yapacağım maaş aldıktan sonraya da denk geliyor hem.

bu arada farmasi önerdiğin sitelerden biraz anlamaya başladım birşeyleri, hiç şu an para yok bende ama nedense her interneti açtığımda düşüş ya da yükselme var mı? hangi saatler yüksek vs. gibi sürekli takipteyim. bağımlı olmaktan korkuyorum

moralini bozma canım

hiç harcama yapmazsak hayatın tadı kalır mı

önümüzde ki günler harcadıklarını kat kat yerine koyarsın inş

ayyy ınanmıorum altın yıne almış başını
kızlarrrrr sımcık ben nasıl ceyrek alımmm 190 tl olmuş yauwww
ne yapsak acep?beklesek mı?

ya kızlar bende de bı tane 2.5lu altın var eger dedıgınız gıbı dusme gercekten olucaksa bende mı bozdursam dıye dusunuyorum ayrıca bısı sorucam sıze ınt fıyatları ıle kuyumcu fıyatları aynı mı ya bana farklı gıbı gelıyoda o yuzden sorayım dedım mesela ceyrek alıs satısı arasında 2 tl fark etmıo mu kuyumcuda ... ınt bakınca 5 tl gosterıo farkı kafam karıstı sanırım ıyıce

çok pişman oldum sımcık ahh keşke h.b sıtesınden tam altın alıcaktım almadım suan alsaydım 10 tl da karım olucaktı hatta taksıtle almış olucaktım...(((

sanırım dedıgın dogru bende bunu fark ettım..cunku 162 tl yazıodu ben aldıgımda fakat ben 160 tl ye yaptım ceyregı...

farmasi tşk ederim canım.. bekleyelim o zaman inş düşer alırız..

joeyfun bende aöf mezunuyum ben hiç ders çalışmadan sırf geçmiş yıl sorularını ezberleyerek geçiyordum:):):)

bende biraz konu çalıştım baktım öyle zorlanıcam sorulara çalışıyorum bu hafta artık.çok korkuyorum 5 dersten kaldım bütlere 3 ünü vermem lazım sınıf geçmem için :18: öyle bi şans ki vizeler nişana finaller düğüne denk geldi benim hiç çalışamadım o yüzden :85:

merhabalar bende uzun zamandır bu formu takip ediyorum iş yoğunluğundan yazamıyorum (çalışıyorum) ama buradaki arkadaşların yazılarıyla gaza geldim harcamaları bayağı bı kıstım öyleki 2 adet bilezik yaptırdım biraz öncede 50 euro aldım ben genelde döviz alıyorum türk parası biriktiremiyorum çünkü dayanamayıp harcıyorum ama döviz olunca harcama olmuyor birike birike 2 adet bilezik sahibi oldum bu arada 15 te 1 güne girdim ordan gelen paraylada bilezik yapıcam hepinize bol birikimli günler

bileziklerin hayırlı olsun canım daha fazlalarını alırsın inşallah

şaka maka 3 ayda 350 tl kar ettim kızlar altından:))
yükselmesine hem seviniorm hem üzülüorm artk yatırım yapmak daha da zorlaştıı

ben kendi adıma internetteki fiyatlara asla güvenmiyorum..
kuyumcuyla aynı oranlarda olmuyorlar..

hoşgeldin canım hayırlı olsun bileziklerin

güne girmekte çok faydalı zorunlu birikim yapıyoruz

ben kendi adıma internetteki fiyatlara asla güvenmiyorum..
kuyumcuyla aynı oranlarda olmuyorlar..

hoşgeldin canım hayırlı olsun bileziklerin

güne girmekte çok faydalı zorunlu birikim yapıyoruz

evet hayatım güne girmemde çok faydalı oldu kaldıki ben savurgan bir insanım bende yola geldim artık devamı gelir umarım ama ben tl biriktiremiyorum illaki harcıyorum döviz benim için daha iyi oluyor bozduramıyorum iş yerime dövizci çok uzak eve de uzak mecburen birikmiş oluyorlar

şimdi int altın fiyatlarına bakıyorum

çeyrek alış 175,45 satış 190,00
cumhuriyet alış 693,00 satış 760,00

yani 4 tane çeyrek olsa aradaki fark 60,00 lira ama cumhriyette 67 lira niye böyle oluyooooo:88::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…