- 6 Ağustos 2010
- 39.419
- 69.953
- 798
harikasın canım ya beni burada çatlattın gülmekten1902'yi kırarsa sırada 1930 var.
1950 olursa yaşatmazlar zaten.:)
1930 da bir satış planlarım
1950 de ben de yaşatmayı düşünmüyorum zaten
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın canım ya beni burada çatlattın gülmekten1902'yi kırarsa sırada 1930 var.
1950 olursa yaşatmazlar zaten.:)
harikasın canım ya beni burada çatlattın gülmekten
1930 da bir satış planlarım
1950 de ben de yaşatmayı düşünmüyorum zaten
Ben de ben de...
Onlar yaşatsa ben boğazlayacağım.Sonra gelsin 20 eylül.:))
hadi bakalım inşallah çarşıdaki hesap evdekilere tutar da bayram ederiz
canım bence bu altın kışın filan düşmeyecek arada kar satışlarıyla düzeltmeler olup yeniden yukarı yönlü hareketini sürdürecektir.
geçmiş yılların altın fiyatlarını incelesen en 10 - 20 yıllık altın hiçbir zaman keskin kalıcı düşüşler yaşamamış en azından yatırımcısına öyle süprizler yapmamış hep yukarı yönlü seyrini korumuş, devam ettirmiş.
benim şahsi beklentim bu saaten sonra da dünyanın bu ekonomik manzarasında altın 1 geri 3 ileri 2 geri 5 ileri ama hep bi yükselişle yoluna devam edecektir.
tabi bunlar benim şahsi yorumlarım .
ladyfog ve farmasi sizin yazışmalarınız çok iyi fikir oluyorr arkidişler.
bende 110 olursa satmayı düşünüyorum nasipse inşallah.sizin gibi 20 eylülden sora tekrar alırım nasipse gram yükseltmiş olurum.ay bu forum beni ekonomist yaptı yaf
evde bloomberg seyretmemden çocuklara gına geldi
yazmalı canım avatar resimlerin çok şeker ya .nerden buluyon ? adres veya link verirmisin
Merhaba herkese ....
geçmiş bayramınız mübarek olsun çok sık gelemiyorum kusura bakmayın
tüm birikimimiz arabaya gitti
arefe günü arabamızı allllllllllllldık hayırlısıyla bu ay kenra bişey koyamam ki 1500 tl eksişğim var
önümüzdeki ay inşallah güzel birikimlerle dönücem aranıza .....
tek bildiğim kumbaramda kalan 7,25 tl ....
merhaba canım yorumlarınız benim için çok değerli
ben 550 gr altını 100.45 tlden almıştım şu an sadece 100 gramını bozdurdum sadece düşündüğüm karı elde ettim aslında yükseleceğini ben de tahmin ediyorum ama geçen sefer de göz göre göre ne sattım ne de aldım dolayısıyla az karda çok bereket vardır dedim ama gene hepsini satmadım.
şimdi 108- 110 seviyesini görünce bi 100 gr daha satarım diyorum .
ama bu araada düşerse de alırım
zaten biraz altında biraz tl de kalarak hareket etmek istiyorum yani düşerse de çıkarsa da karlı çıkmak istiyorum bakalım nasip herşey .
8 eylüldeki obamanın konuşmasının etkilerini de görmek istiyorum yükselirse o zaman biraz daha elden çıkarırım düşerse de en azından sattığımın altına gelirse fiyat yeniden alırım.
sonraki adım 20 eylül fed toplantısı ve onun biraz öncesi .
Merhaba,
Senin durumunda (yani al sat yapmayacaksın ve o paraya kısa vadede ihtiyacın yok) her seviyeden altın alınabilir.
Eğer düşükken almak gibi bir isteğin varsa piyasayı takip etmeni öneririm.
Bu günler için sadece şunu söyleyeyim:
Eylül ayı altın için çok bereketli olduğu kadar risklidir de.Gerçi uzun vadede satmayacağın için risk seni etkilemez.
Alım için biraz bekle istersen.
Ayın yirmisinden sonra düşüş bekleniyor.
Fed toplantısı düşürmese bile (farkındaysan çok hızlı bir yükseliş var) bu ay altına müdehale gelebilir.
90ları görmese bile 102-103 olabilir.
Ama dediğim gibi senin durumundaki birisi için her seviye alımdır.
slm kızlar bu konuyu yenı gördüm ve bende aranızdayım aslında bende altıncıyımm çaktırmıyorum
halkbank altın hesabım var ve bır üzüntüm paylasıyım temmuz ilk haftası bir mesajla halkbank kredı verecegını öledı zamn zamn hepınıze oluyodur hıc dıkkate almıyordumm. altını yukselısını görünce eşime dedım gel kredı cekelım ve 24 mılyarlık altın alalım koyalım aylık kredıyı ödeyelım cunku borcumuz yok ve aylık 2.5 kenara koyalım nıyetındeyız ama zorunlu olmayınca kenara koyulmuyor tabı en azından kredı zorunlu olurdu eşim kabul etmedı dusr falan dedı ve ben sımdı hesap yapıyorum o gun o fıyeta alsaydım 80 85 falandı gramı banka kredısının faızını cıkardıgı gıbı gerıye 8 mılyar falan kalıyordu simdi salklıgıma yanıyorum aslında sımdıde yapılabılır ama belii olmaz korkuyorumm
kızlar günaydın.. bol bereketli günler
farmasi 20 eylül sonrasında tahminin nedir? ne kadar olur altının gramı?
selamlar herkesee şimdi 1,5 tl attım kumbaraya.ya hiç dışarı çıkmıyorum bu hafta ders çalışmam lazım aö bütünleme sınavlarım var.o yüzden para da bozulmuyo hiç.bende bütün koyup bozuk geri alıyorum ki hergün para koyabileyim aksatmayayım diye bana şans dileyin kızlar çünkü çok ihtiyacım olacak :18:
ve aleyküm selam canım Allah yardımcın olsun
umarım herşey gönlünce olur
farmasi tşk ederim canım.. bekleyelim o zaman inş düşer alırız..
joeyfun bende aöf mezunuyum ben hiç ders çalışmadan sırf geçmiş yıl sorularını ezberleyerek geçiyordum:):):)
ciddimisin ? Bende bu sene başlıycam nasıl olucak merak ediyorum. Hangi bölümdü cnm