• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Hayırlı olsun.
Ben 107 den 10 gr sattım.
Daha yükseleceğini düşünüyorum.
Bugün Amerika borsası kapalıyıdı.
Buna rağmen ons az önce 1900 oldu.
Belki bir iki gün içinde 109 110 seviyelerine gelir diyorum.
Rekorunu denemesi lazımmış gibi geliyor düşmesi için.
Sonra %50 bir satış daha yapıp fed sonrasını bekleyeceğim.
[/I]

haydi hayırlı olsun canım benim

bu arada yeni eğitim - öğretim yılın da hayırlı olsun :71::38:

Teşekkür ederim,:89: sana da hayırlı olsun...:)

çok teşekkürler canım

yaz tatilinin başında eğitim - öğretim ödeneği ile cumhuriyet altını alabiliyorduk
şimdi alamıyoruz:1: artık 5 gr altın alırız :34:

ben de inşallah eğitim-öğretim tazminatını altına yatıracağım. zaten ekim ekdersine yetişir nerdeyse,darlık da olmaz.

Hayırlısı olsun hepiniz için kızlar. Bende 100 lira birinden bekliyorum İnş. Bu hafta içinde göderirlerde bende kenara koyarım. Şu 1.000 TL tamamlasam rahat edicem artık.

slm kızlar napsam ne etsem bılemedım altın bı cıkıyor kı sasırıyorum bugun 107 yı gördu..bugun bankaya hesap actırcaktım ama vazgectım bı carsambayı beklıyım ona gore alım yapıcam ınş..
ayrıca bebış görmeye gıttım hedıyesını aldım kenardakı paramdan 40 tl azaldı...suan 105 tl kaldı...ama olsun bankaya hesap actırsam bıle gr altın alabılıorum tabıı ustune 2 lıra eklersem:97:

ben de inşallah eğitim-öğretim tazminatını altına yatıracağım. zaten ekim ekdersine yetişir nerdeyse,darlık da olmaz.
inşallah canım :38:
Hayırlısı olsun hepiniz için kızlar. Bende 100 lira birinden bekliyorum İnş. Bu hafta içinde göderirlerde bende kenara koyarım. Şu 1.000 TL tamamlasam rahat edicem artık.
haydi hayırlısı :38:

Bu iyi işte.
Yeni okulda ek ders de yok.
Olsaydı hiç dokunmadan gr alacaktım.
Şimdi maaştan tırtıklayacağız artık.
[/I]

maaşlarımız bereketli olsun canım :34::38:

slm kızlar bu konuyu yenı gördüm ve bende aranızdayım aslında bende altıncıyımm:51: çaktırmıyorum

halkbank altın hesabım var ve bır üzüntüm paylasıyım temmuz ilk haftası bir mesajla halkbank kredı verecegını öledı zamn zamn hepınıze oluyodur hıc dıkkate almıyordumm. altını yukselısını görünce eşime dedım gel kredı cekelım ve 24 mılyarlık altın alalım koyalım aylık kredıyı ödeyelım cunku borcumuz yok ve aylık 2.5 kenara koyalım nıyetındeyız ama zorunlu olmayınca kenara koyulmuyor tabı en azından kredı zorunlu olurdu eşim kabul etmedı dusr falan dedı ve ben sımdı hesap yapıyorum o gun o fıyeta alsaydım 80 85 falandı gramı banka kredısının faızını cıkardıgı gıbı gerıye 8 mılyar falan kalıyordu simdi salklıgıma yanıyorum aslında sımdıde yapılabılır ama belii olmaz korkuyorumm

slm kızlar bu konuyu yenı gördüm ve bende aranızdayım aslında bende altıncıyımm:51: çaktırmıyorum

halkbank altın hesabım var ve bır üzüntüm paylasıyım temmuz ilk haftası bir mesajla halkbank kredı verecegını öledı zamn zamn hepınıze oluyodur hıc dıkkate almıyordumm. altını yukselısını görünce eşime dedım gel kredı cekelım ve 24 mılyarlık altın alalım koyalım aylık kredıyı ödeyelım cunku borcumuz yok ve aylık 2.5 kenara koyalım nıyetındeyız ama zorunlu olmayınca kenara koyulmuyor tabı en azından kredı zorunlu olurdu eşim kabul etmedı dusr falan dedı ve ben sımdı hesap yapıyorum o gun o fıyeta alsaydım 80 85 falandı gramı banka kredısının faızını cıkardıgı gıbı gerıye 8 mılyar falan kalıyordu simdi salklıgıma yanıyorum aslında sımdıde yapılabılır ama belii olmaz korkuyorumm

ve aleyküm selam ve de hoşgeldin aramıza canım
benim şahsi fikrim şu yönde kesinlikle kredi çekilip altın alınması taraftarı değilim sebebine gelince helale haram bulaştırmanın mantığı ne faiz ödeyerek 3 -5 kuruş kazanırsın bugün .
yarın öbür gün 15 kuruş fazlasıyla çıkar :34:
kısacası birikiminin bereketi kaçar durduk yere :34:

Son düzenleme:
farmasıcım canım sen nereye ben oraya canım takıpteyım seni :82::82: nasılsın umarım iyisindir yenı yıl hayırlı olsun tum eğitim camıamıza

farmasıcım canım sen nereye ben oraya canım takıpteyım seni :82::82: nasılsın umarım iyisindir yenı yıl hayırlı olsun tum eğitim camıamıza
hamd olsun çok şükür çok iyiyim ya sen nasılsın ?
teşekkürler eğitim - öğretim yılına dair dileklerin için.
sen nereye ben oraya dediğini anlayamadım ,tanıştık mı daha önceden ?:26:

bizede bu ayın 20 sinde ikramiye gelecek

hayırlısıyla bekleyelim bakalım geldiğinde altın düşük olursa hemen alıız inş..

büyük ihtimal 20 eylül sonrasında düşüş bekliyoruz canım. bizler de o zaman aralığında alma fırsatını bekliyor olacağız inşallah:34:

Kızlar ya bu altın ya düşmezse kışın falan salaklıgıma yanmak istemiyorum

canım bence bu altın kışın filan düşmeyecek arada kar satışlarıyla düzeltmeler olup yeniden yukarı yönlü hareketini sürdürecektir.
geçmiş yılların altın fiyatlarını incelesen en 10 - 20 yıllık altın hiçbir zaman keskin kalıcı düşüşler yaşamamış en azından yatırımcısına öyle süprizler yapmamış hep yukarı yönlü seyrini korumuş, devam ettirmiş.
benim şahsi beklentim bu saaten sonra da dünyanın bu ekonomik manzarasında altın 1 geri 3 ileri 2 geri 5 ileri ama hep bi yükselişle yoluna devam edecektir.
tabi bunlar benim şahsi yorumlarım .

Back