salı günü obamanın açıklamasından sonra çarşambayı tavsiye edenler oldu. farmasi arkadaşın verdiği linklerden de biraz çıkarımda bulununca olabilir. gerçi bizimkiler uzun vadeli olduğu için ve zaten az miktarlarda aldığımızın için her şekilde getirisi var.
çok aradan atlamış gibi olcam ama altın hesabı mı kullanıyorsun? ben de açtırmayı düşünüyorum da,acaba kullanışlı mı diye tereddütlerim var.
Evet sanırım çarşamba günü alacağımAltın hesabım var iş bankasında . Malum artık çeyrek almak zorlaştı . Altın hesabımı devreye sokmak mantıklı geldi . Takibi oldukça kolay . İster tutar belirtip öyle alırsın istersen gr belirtip o şekilde alım yapabilirsin . Ben tavsiye ederim . Ek bir ücrette almıyorlar .
Altını saklama derdinde yok . Gr olarak arttığını görünce de mutlu oluyorsun .
maaşım da iş bankasına yatıyor. niyetim yarın gidip başvuru yapmaktan yana. hesap kaç gün sonra aktif oluyor peki??
Aynı gün içerisinde oluyor cnm . Benimde bankamatik kartım iş bankası olarak var . Bütün yetkileri sana açıyorlar . Alım satım yapabilmen için .
Hayırlısı olsun inşlh .
o zaman çok iyi maaş zamanı kullanabilirim altın hesabımı. çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:)
Bozukluklarım (50,25,10 ve 5 kuruş)toplamda 70 lira olmuşyarın bütünleştiricem
Onlaarıda atarsam kenara sanırım 900e yakın olucam. Kışa doğruda biriktirdiklerimi altına çeviricem
şimdi kızçeler günaydın bugun altın hesabı açtırıcam inş iş bankasına ama aklıma takılanlar var yardımcı olurmusunuz
1- altın hesabı açtırmak için ücret vermem gerekiyormu veya kesinti yapıyorlarmı yıl içinde fln
2- elimde bir miktar gram altın var onları o şekilde verebilirmiyim yoksa onlar elimde beklicekmi
3- şuan kumbiriğimde 70 küsür var onu attım diyelim sonra elime az bişi geçti onuda atıncamı alabiliyorum altın
4- her ay düzenli bir şey yatırmam gerekiyormu yoksa elime para geçtikçe atsam sonrada altın alsam olurmu
mesela kumbiriğime atarım 1 ay boyunca ne kadar olursa onu gider tamlatırım doğru altın hesabına yatırır param çıkışırsa altın alırım olurmu böyle
merhaba hanımlar herkese bol bereketli güzel bir gün diliyorum.
bugün okulda seminer çalışmalarımız başladı o nedenle okuldaydım yeni geldim.
altın da yükselmiş bu arada.
ayrıca forumdaki beğen butonu kalkmış hiç hoş olmamış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?