Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Evet sanırım çarşamba günü alacağım Altın hesabım var iş bankasında . Malum artık çeyrek almak zorlaştı . Altın hesabımı devreye sokmak mantıklı geldi . Takibi oldukça kolay . İster tutar belirtip öyle alırsın istersen gr belirtip o şekilde alım yapabilirsin . Ben tavsiye ederim . Ek bir ücrette almıyorlar .
Altını saklama derdinde yok . Gr olarak arttığını görünce de mutlu oluyorsun .

maaşım da iş bankasına yatıyor. niyetim yarın gidip başvuru yapmaktan yana. hesap kaç gün sonra aktif oluyor peki??

maaşım da iş bankasına yatıyor. niyetim yarın gidip başvuru yapmaktan yana. hesap kaç gün sonra aktif oluyor peki??

Aynı gün içerisinde oluyor cnm . Benimde bankamatik kartım iş bankası olarak var . Bütün yetkileri sana açıyorlar . Alım satım yapabilmen için .
Hayırlısı olsun inşlh .

Aynı gün içerisinde oluyor cnm . Benimde bankamatik kartım iş bankası olarak var . Bütün yetkileri sana açıyorlar . Alım satım yapabilmen için .
Hayırlısı olsun inşlh .

o zaman çok iyi maaş zamanı kullanabilirim altın hesabımı. çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:)

Bozukluklarım (50,25,10 ve 5 kuruş)toplamda 70 lira olmuş yarın bütünleştiricem
Onlaarıda atarsam kenara sanırım 900e yakın olucam. Kışa doğruda biriktirdiklerimi altına çeviricem

Bozukluklarım (50,25,10 ve 5 kuruş)toplamda 70 lira olmuş yarın bütünleştiricem
Onlaarıda atarsam kenara sanırım 900e yakın olucam. Kışa doğruda biriktirdiklerimi altına çeviricem

berektli olsun canım çok güzel birikmiş kışı beklemekte mantıklı

sayfanın aşağısında yukarı butonu çıkmış sayfayı en üste kaydırıyor güzelmiş :)

günaydın kıslarrr bugun eşimi kapıdan geçiremedım...cunku uykuda kalmışım saırım erken gıtmışşş cok üzüldüm şimdii..öpmeden gıtmış...

neyse...bu arada bugun bende hesap actırmaya gıtcem ıns...

tam altın ya da çeyrek altın farketmez bence. paran hangisine yetiyorsa onu al. ama arada bozmam gerekirse diye düşünürsen çeyrek daha mantıklı. tam altını bozmamış olursun:97:

selam kızlarr bugün benden kumbiriğime 3 tl gittii :87:

merhaba hanımlar herkese bol bereketli güzel bir gün diliyorum.
bugün okulda seminer çalışmalarımız başladı o nedenle okuldaydım yeni geldim.
altın da yükselmiş bu arada.

ayrıca forumdaki beğen butonu kalkmış hiç hoş olmamış bence.

merhabalar

altın uçuşa geçmiş inşallah böyle devam ederde elimdeki gramları satar düşünce tekrar alırım.

ne dersin farmasi geçmişi okudumda sende böyle yapıp gram yükseltiyorsun dimi.

bende gramı 107 den almıştım .şimdi bankanın alış fiyatı kaç olunca satıyım sence

şimdi kızçeler günaydın bugun altın hesabı açtırıcam inş iş bankasına ama aklıma takılanlar var yardımcı olurmusunuz
1- altın hesabı açtırmak için ücret vermem gerekiyormu veya kesinti yapıyorlarmı yıl içinde fln
2- elimde bir miktar gram altın var onları o şekilde verebilirmiyim yoksa onlar elimde beklicekmi
3- şuan kumbiriğimde 70 küsür var onu attım diyelim sonra elime az bişi geçti onuda atıncamı alabiliyorum altın
4- her ay düzenli bir şey yatırmam gerekiyormu yoksa elime para geçtikçe atsam sonrada altın alsam olurmu
mesela kumbiriğime atarım 1 ay boyunca ne kadar olursa onu gider tamlatırım doğru altın hesabına yatırır param çıkışırsa altın alırım olurmu böyle

Canım hery düzenli yatırmana gerek yok isted,iğin zaman yatırabilirsin istediğin zaman altın alabilirsin. İstediğinde de aldıgın altınları bozabilirsin cnm. yeterki gram alıcak kadar paran olsun gerisi önemlideğil cnm. Altın hesabı naçtırman içinde ücret vermen gerekmez. Bankada altın hesaptan para kesemez. çünkü altın piyasasına göre hareket ediyor. Ama suan en iyisi garanti diye duydum. Hesap açılırkende para istemiyor. Kimi bankalar 50 lira gibi bir miktar hesap açılış parası istiyor.

yeni yılımız inşallah çok güzel geçer.
Benim de bugün toplantı vardı okula gittim uzattı da uzattı müdür =)

Altın yükselmiş iyice. Sizin yazdığınızdan yola çıkarak bu ayın 15inde değil de 20sinden sonra alacağız altını. İnşallah biraz düşer de 2 tam altın 1 tane de çeyrek alabiliriz. Tabi Allah nasip ederse...

Bir de biz daha önce herşeyimizi peşin alırdık, 1 tane kredi kartımız var ama öyle çok da taksidimiz yoktu, 20tl falan borcumuz kalmıştı. Bayramın 2. günü cep telefonu ve oğluma kıyafet aldık. Baktım eşim tek çekim yaptıracak. Senin yazdıklarını söyledim eşime. Aylık taksit miktarımız 80-100tl'yi geçmezse taksitle alalım daha rahat birikim yaparız dedim. eşime de mantıklı geldi. Vee taksitle aldık bu sayede de bir tane çeyrek altın daha aldık =) Şuanda 4 ay 75tl kredi kartı ödememiz var. Bu bitene kadar da hiçbirşey almam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…