Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllık grafiklere bakarsak öyle bir düşüş var evet.kızlar birşey sormak istiyorum kışın altın fiyatları düşer mi ?
Yıllık grafiklere bakarsak öyle bir düşüş var evet.
Ama asla baştaki seviyesine inmez.Yani zarar ettirmez.
doğru düşünüyorsun canımbayanlar araya giriyorum kusura bakmayın, iş bankası altın hesabı kullanan var mı? maaşımı oradan alıyorum acaba bi altın hesap açtırsam mı? maaş hesabım da iş bankası olduğu için internet üzerindenden işlemleri kolaylıkla yapabilirim diye düşünüyorum.
Farmasi al sat yapacaksan şu yoruma bak istersen. Sınır belirlemene yardımcı olabilir:
"...vadeli işlemler piyasasının müdahale etmesi için altının 2100-2200 aralığını test etmesi gerekmektedir.çünkü her teminat artışından sonra alıma geçen yeni oyucuların belli kar oranlarına ulaşması gerekmektedir bu bir oyundur.temeldede altının yükselişine engel koymak vardır.ancak her teminat artışı daha yüksek tepelerin görülmesi ile olur.bu yükselişte kar realizasyonlarıda olacaktır.kar realizasyonları küresel ekonomi ile eş yapılır.kısa düşüşler riskli ortmlarda yapılan realizasyondur.örneğin son tepeden realize yapılırsa bu düşüş 1830-1815 aralığında duracaktır.sonrası ivme kazanarak 1975 en az olmak kaydıyla çıkacaktır.ancak kar realizasyonu yapan oyuncular içinde bulunulan riskli ortamda yeni tepe üzerinde bir gece kalıp 1920 yi gösterirlerse hareket 1975 e kadar çıkıp buradan hesaplarını boşaltırlar."
O konuda ne desem yalan olur.Tamam canım peki ne zaman olur bu düşüş peki bi fikrin var mı bizde paramızı ona göre kenarda tutalım.
O konuda ne desem yalan olur.
Normali ekim sonu kasım başıdır ama bu yıl farklı bir yıl.
Çünkü kriz var.
Açıkçası ben şu ankinden daha yüksek bir fiyatla yeni yıla girileceğini düşünüyorum.
Bu arada ben yatırım danışmanı filan değilim. Lütfen benim lafımla karar almayın.
Bu beni gerçekten çok üzer.
Burada sadece takip ettiklerimi yazıyorum.
Yoksa çıkışlar inişler kesin olarak asla bilinemezler.
Bilinse millet varını yoğunu satıp altına yatırırdı.:)
Açıkçası ben düzeltmeyi bu hafta değil yine fed haftası bekliyorum.doğru düşünüyorsun canım
peki bu durumda sen hangi seviyeden satış yapmayı düşünüyorsun canım
Uzun vadede dokunmayacaksanız her seviyede alabilirsiniz.Ben acemiyim canım nakitim var ama bilinçli kişilerden fikir edinmek istiyorum .Çünkü nakit nakittir 1 lira 1 liradır. Ne artısı vardır ne eksisi öyle kenarda yıllanıcagına değer kaybediceğine o para altına yatırım yapıp değerini yükseltmek istiyorum. Siz belliki içindesiniz benden daha bilgilisiniz sizden bilgi almak benim işime çok yarar.
Açıkçası ben düzeltmeyi bu hafta değil yine fed haftası bekliyorum.
Bu hafta Obama görüşmesi öncesi pazartesi ya da salı 1950-1975 aralığında satış yapabilirim.
Çok bekleyip ani düşüşe yakalanmak istemiyorum geçen sefer gibi.
Ne dersin uygun mu?
Bir de çarşamba düşüşü hakkında sen ne düşünüyorsun?
Olur mu?
kızlar birşey sormak istiyorum kışın altın fiyatları düşer mi ?
Obama ekonomi konuşmaları yapacak. Tıpkı fed gibi yalancı bahar yaratabilir.canım toplantı ayın 20 sinde ya
ben 10- 15 eylül arasında altını elimden çıkarmayı ve tl pozisyonunda beklemeyi düşünüyordum
benim fikrim bu yönde hele bu haftayı bi görelim bakalım acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum fiyatlar yerine bi otursun özellikle de ons yukarı doğru gözünü dikmişken hiç acele etmiyeyim diyorum.
çarşamba düşüşü nedir ? anlamadım canım:26:
Uzun vadede dokunmayacaksanız her seviyede alabilirsiniz.
Zarar etmezsiniz.:)
ben altının hiç kayda değer düştüğünü görmedim. kışın yatay seviyede gidiyor yazın ise fırlıyor. ben geçen sene ekim gibi 60 tl den bilezik almıştım. bir kış boyu da altın hesabıma para yatırdım. yaz gelene kadar 78 e çıktı ama yaz geldi 78 den 109 a kadar fırladı.
Obama ekonomi konuşmaları yapacak. Tıpkı fed gibi yalancı bahar yaratabilir.
Pazartesi-salı 1900ü geçerse bir miktar satacağım o yüzden.Düşüşte tekrar alırım.
Bu arada dediğin tarihler konusunda hemfikirim seninle.
Sen tamamının satışını yapmayacaksın değil mi?
slm kızlar azönce çarşıdan geldim 2 tane çeyrek altın aldım 171 liradan ay sonuna kadar 1 tane daha alırsam süper olur :)) herkese bolbereketli günler olsun inşallah ..
farmasi yeni listeyi ne zaman yapıcaksın canım ?
Şu ana kadar okuduğum yatırımcılar asla tam alım satım yapılmasını önermiyor.anladım canım 7 eylül öncesi dikkat diyorsun
bir de hepsini satıp satmama konusunda kararsızım doğrusu istişareye ihtiyacım var
acaba yarısını pazartesi salı günü altının durumuna göre elden çıkarıp
çarşamba perşembe günü düşerse tekrar alıp
15 eylüle kadar ortalığı gözlemleyip tekrar mı satsam ne?:26: ama o zaman da hepsini elden çıkarıp onsun 1700-1730 lu seviyeleri görmesi halinde tekrar alım yapsam diyorum:26:
Şu ana kadar okuduğum yatırımcılar asla tam alım satım yapılmasını önermiyor.
Yarı yarıya öneriliyor.
alım yapıldıktan sonra düşüş devam ederse, ya da satınca artarsa elde tutulan altın zararı minimum düzeye çekiyormuş. Aklında bulunsun.Böylelikle toplu alım satımlardaki gr kaybının önüne geçiyorlarmış.