• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlarr slmmm ben geldımmm yorumlarınızı okudum..naz8 cnm ceyregın hayırlı olsun...
farmasi cnm tatıl den döndun sanırım..ıns ııyı gecmıstır..
ladyfog yorumların super..farmasi ve ladyfog uu burdan 100 defa begen ıyorum...begen butonu kalktıgı ıcın bende burdan begenırım napımmm ohhhh:64::65:
kızlar benımde elımde 85 tl ım vardı 60 tl da iş yaptıgım kadından geldı suan 145 tl oldu..:21:böyle ufak tefek iş yapıp satıorum (takı yapıp evde satıorum)
hem altın almama katkı oluyor..suan 145 tl la acaba ne yapsam?pzt gunu altın cok cıkarsa sanırım hesap actırma işini erteleyebılırım düşüşte alıcam?
sızce ne yapıyım?beklemelımıyım?yoksa pzt gunu almalımıyım?zaten cok kaybedecekte bı param yok suan 145 tl ıle hesap actırsam mı?

kızlarr slmmm ben geldımmm yorumlarınızı okudum..naz8 cnm ceyregın hayırlı olsun...
ladyfog yorumların super..farmasi ve ladyfog uu burdan 100 defa begen ıyorum...begen butonu kalktıgı ıcın bende burdan begenırım napımmm ohhhh:64::65:
kızlar benımde elımde 85 tl ım vardı 60 tl da iş yaptıgım kadından geldı suan 145 tl oldu..:21:böyle ufak tefek iş yapıp satıorum (takı yapıp evde satıorum)
hem altın almama katkı oluyor..suan 145 tl la acaba ne yapsam?pzt gunu altın cok cıkarsa sanırım hesap actırma işini erteleyebılırım düşüşte alıcam?
sızce ne yapıyım?beklemelımıyım?yoksa pzt gunu almalımıyım?zaten cok kaybedecekte bı param yok suan 145 tl ıle hesap actırsam mı?

Nasıl satıyosun takılarını canım? Bende pek meraklıyım yapıyorum ama satamıyorum kimseyede cesaret edip bişi diyemedim. Biraz yardımcı olurmusun o konuda canım ?

Çarşamba düşüş olur diyorlar ama siz bilirsiniz.
etkilemek isteme. Artarsa üzülürüm yanlış yönlendirdim diye.
Benim okuduğum,bildiğim bu.

ve aleyküm selam hoşgeldin canımm
yarın döneceğiz nasipse bitanem.
paran bereketli olsun ayrıca 1 tl nin bile önemi büyük canım o nedenle sakın kaybedecek çok param yok diye sakın düşünme
bak geçenlerde benim oğlanın 165 tl si vardı altın 180 tl idi altın düştü ben 160 tldençeyrek aldım üstelik 5 tl si de kumbişte kaldı :1::34:
ona göre takip et düşünce al :34:

Nasıl satıyosun takılarını canım? Bende pek meraklıyım yapıyorum ama satamıyorum kimseyede cesaret edip bişi diyemedim. Biraz yardımcı olurmusun o konuda canım ?

cnm cevremde tanıdık cok..ayrıca bır boş odam var duvara asıyorum takıları ve herkes soruyor ne kadar vss öyle satıorum..zaten ısteyen ve bılen herkes gelıp alıyor..bende senın gıbı ılk kez yaptıgım gunlerrde cekınıp söleyemezdım..ama sımdı öyle degılım sadece söyle ben bu işi yapıorum de..daha sonra onlar gelıp alıcaklar merak etme..

Çarşamba düşüş olur diyorlar ama siz bilirsiniz.
etkilemek isteme. Artarsa üzülürüm yanlış yönlendirdim diye.
Benim okuduğum,bildiğim bu.

yok cnm benım sen fıkır söyluyorsun sonucta..ve herkes her şeyı önceden bılse herkes evını satar altın alır öyle degıl mı?
bende bıraz bekleme kararındayım acıkcası..ve hemde carsambaya kadar bıraz daha para atarım kenara..yorumun ıcın tşk..öptüm şeker..

ve aleyküm selam hoşgeldin canımm
yarın döneceğiz nasipse bitanem.
paran bereketli olsun ayrıca 1 tl nin bile önemi büyük canım o nedenle sakın kaybedecek çok param yok diye sakın düşünme
bak geçenlerde benim oğlanın 165 tl si vardı altın 180 tl idi altın düştü ben 160 tldençeyrek aldım üstelik 5 tl si de kumbişte kaldı :1::34:
ona göre takip et düşünce al :34:

ne guzel cnm tatıl super oluyor bende dusunuyordum gıtmeyı fakat vazgectım henuz bı ay oldu canakkaleden dönelı..o yuzden gerek yok dedım bızde ıst da gezdık...bu arada ıns yarın dönuş yolunda yogunluk yaasamazsın..trafık cok sıkıyor ınsanı cunku...

valla cnm ev hanımıysan bılırsın carsı pazar yaptıgında 1 lıranın bıle hasabını yapıorsun...olmadıgından degıl fakat ısrafı sevmedıgınden..
bu arada 160 tl aldıgın ceyrekte hayırlı olsun tatlışım..

cnm cevremde tanıdık cok..ayrıca bır boş odam var duvara asıyorum takıları ve herkes soruyor ne kadar vss öyle satıorum..zaten ısteyen ve bılen herkes gelıp alıyor..bende senın gıbı ılk kez yaptıgım gunlerrde cekınıp söleyemezdım..ama sımdı öyle degılım sadece söyle ben bu işi yapıorum de..daha sonra onlar gelıp alıcaklar merak etme..

yok cnm benım sen fıkır söyluyorsun sonucta..ve herkes her şeyı önceden bılse herkes evını satar altın alır öyle degıl mı?
bende bıraz bekleme kararındayım acıkcası..ve hemde carsambaya kadar bıraz daha para atarım kenara..yorumun ıcın tşk..öptüm şeker..

ne guzel cnm tatıl super oluyor bende dusunuyordum gıtmeyı fakat vazgectım henuz bı ay oldu canakkaleden dönelı..o yuzden gerek yok dedım bızde ıst da gezdık...bu arada ıns yarın dönuş yolunda yogunluk yaasamazsın..trafık cok sıkıyor ınsanı cunku...

valla cnm ev hanımıysan bılırsın carsı pazar yaptıgında 1 lıranın bıle hasabını yapıorsun...olmadıgından degıl fakat ısrafı sevmedıgınden..
bu arada 160 tl aldıgın ceyrekte hayırlı olsun tatlışım..

Tamam canım onuda denerim :16: zarar etmeyelim de :9::9::9: Teşekkürler :71:

tamam canım hoşgeldin aramıza eklerim.:34:

teşekkür ederim canım.:34:

çok güzel hayırlı olsun canım :38:

hayırlı olsun canım:38:

hayırlı olsun canım..önceden günlerle hep dalga geçerdim kadınsı gelirdi bana :9:
ama artık anladım ki çok karlı birikimler yapılabiliyor bu sayede :34:

bereketli olsun canım inş devamı bol bol gelir :46:

hoşgeldin canım:32:
geç kalmış sayılmazsın yeterki azimli ol inş..

ben al derim ileriye dönük yatırım olarak düşünüyorsan düşsede çıksada kaybın olmaz..

bereketli olsunnnn :46:

sağolun kızlarr.
iyi olcak birden almak.
önceden bende anlam verememiştim ama eşimin eski çalıştığı yerde topluyorlardı
o zaman altında daha düşüktü ama epey birikim yapmıştık başta 60 çeyrek yaptık beyazeşyalar fln derken gitti
sonra bir 50 çeyrek fln daha yaptık.evlenirkende borçlanmadık bu sayede çok şükür.
şimdi yine girmiş iyi birikiyor bu şekilde.çift hisse bile giren olmuş bizde öle girebiliriz bakalım.
bu ay maaşlarda yatmadı halaa
bayramda geçti elimizde para kalmadı :(
pek ayıramadık bu ay yaa.

ladyfocum ve farmasicim okuduğunuz yorumlar seneye de bu altın yılının devam edeceğini mi söylüyor? ya da ondan sonraki sene..kısacası sormak istediğim altın hep böyle değerli mi olacakmış??

günaydın kıslarrrrr ben geldım...ya benım kociş akşamları yorgunluktan sızıyo kalıo koltukta ve cebındekı paralarda koltuk arasına gırıyor ben tabı sabah olunca makıneyı acıyorum koltuk yastıklarını ve koltugu supuruyorum..ve de ne göruyım:53:paracıklar:52:
cebındekı paraları hep düşürüyor daha dun 1 lıra 25 kurus buldum...:1:
sabah oluncada hatırlamıyor zaten bende hemen cukka yapıorum :77:

ladyfocum ve farmasicim okuduğunuz yorumlar seneye de bu altın yılının devam edeceğini mi söylüyor? ya da ondan sonraki sene..kısacası sormak istediğim altın hep böyle değerli mi olacakmış??
Aynen öyle.
Bu kriz ortamı 3 yıl daha sürer.
Altın bu yıl neredeyse %25 kazandırmış.
3 yıl iniş çıkış elbette olacak ama ortalama bu hızla kazandıracakmış.
Sonrasında ise düşer demek yanlış olur.Çıkar ama hızını bilemem.
Geçmişi incelediğinizde altının 30 yıldır hiç düşmediğini, yani seneyi zararla kapatmadığını görürsünüz.

Kızlar merhaba bu ay bıldırım yapamadım gırmeye fırsatım olmadı tatıl oldugu ıcın salı gunude dıdıme gıdıcez tatıle ınsallah kumbaradakı bozuklukları eşim tümletti üstüne oglumun azcık bayram harcılı vardı onu ekledım kalanıda tamamladık 175 tl ye cumhurıyet altınının küçüğünü almış böyle bı heves başladı bızde elımızdeı ımkana göre farklı farklı altın alıcaz çeşitli olsun zevklı olsun dıye:1: bu ay tatılede gıdecegımız ıcın baska bırıkım yapabılırmıyız bılmıyorum ama gün param gelınce üstüne katıp bılezık alıcam ınsallah hepınıze güzel bereketli günler diliyorum:16:

merhaba canım ben geçmişe ait altın verilerine baktım son 10 - 15 yıl hatta 1940 lı yılardan bu yana altın hep artmış
yani normalde altın alınıp bir kenara atılsa zaten senede ortalama % 20 kazandırıyor.
Kızlar merhaba bu ay bıldırım yapamadım gırmeye fırsatım olmadı tatıl oldugu ıcın salı gunude dıdıme gıdıcez tatıle ınsallah kumbaradakı bozuklukları eşim tümletti üstüne oglumun azcık bayram harcılı vardı onu ekledım kalanıda tamamladık 175 tl ye cumhurıyet altınının küçüğünü almış böyle bı heves başladı bızde elımızdeı ımkana göre farklı farklı altın alıcaz çeşitli olsun zevklı olsun dıye:1: bu ay tatılede gıdecegımız ıcın baska bırıkım yapabılırmıyız bılmıyorum ama gün param gelınce üstüne katıp bılezık alıcam ınsallah hepınıze güzel bereketli günler diliyorum:16:

canım güle güle git güle güle gel
iyi tatiller bol eğlenceler çok öptüm

bugün kumbarama 3.75 tl atıverdim. daha da bozuk çıksa atardım.

yarın okul başlıyor:) belki gün yaparız,bana da iyi olur. geçen yıl 500 tl gün yapılmıştı da ben geç gittiğim için katılamadım tabii. bakalım bu yıl ksmet artık.

Son düzenleme:
merhabaa nasılsınızzz bu ara biraz sıkışığız ve para yok eşimde almadı haftalığını 10 liram vardı onu attım nasıl olsa harcıcam bunuda öyle böyle gidicek dedim kıydım paraya

Merhaba kızlar bende 2 tl attım kumbarama :16: Bu hafta içerisinde gr altın almayı düşünüyorum . :16: Ama hangi gün alacağıma henüz karar veremedim :16: Bol birikimler .

Merhaba kızlar bende 2 tl attım kumbarama :16: Bu hafta içerisinde gr altın almayı düşünüyorum . :16: Ama hangi gün alacağıma henüz karar veremedim :16: Bol birikimler .

salı günü obamanın açıklamasından sonra çarşambayı tavsiye edenler oldu. farmasi arkadaşın verdiği linklerden de biraz çıkarımda bulununca olabilir. gerçi bizimkiler uzun vadeli olduğu için ve zaten az miktarlarda aldığımızın için her şekilde getirisi var.

çok aradan atlamış gibi olcam ama altın hesabı mı kullanıyorsun? ben de açtırmayı düşünüyorum da,acaba kullanışlı mı diye tereddütlerim var.

Back