• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selamlar arkadaşlar 8.25 tl attım bugün kumbaraya bakalım.her geçen ay daha çok biriktirriz inşallahh

Herkese Merhaba Daha Önce bir kere yazmıştım tobige artık benimde bir altın hesabım var:46: az önce bankadan geldimm ve internet hesabından 1gr. altın aldım artık bende sizinle beraber burdayımm . ve bu forumu görmesen hayat ta böyle bir iş yapmak aklıma gelmezdi bende burdan gaza gelenlerdenim.
Şimdilik 1gr. yola girdim İnşallah sizinkilerde benimkide çoğalır artık:6:

Herkese Merhaba Daha Önce bir kere yazmıştım tobige artık benimde bir altın hesabım var:46: az önce bankadan geldimm ve internet hesabından 1gr. altın aldım artık bende sizinle beraber burdayımm . ve bu forumu görmesen hayat ta böyle bir iş yapmak aklıma gelmezdi bende burdan gaza gelenlerdenim.
Şimdilik 1gr. yola girdim İnşallah sizinkilerde benimkide çoğalır artık:6:

hayırlı olsun bol birikimler inşallahh :nazar:

Günaydın cnm . Bende çalışıyorum :19: İşte yok boşu boşuna insanları getirmek için çalışıyor numarası yapıyorlar ya deli oluyorum . Korkuyorum bayramda gel diyecekler diye . Yine de şükrediyorum ya sabır çekiyorum . Bu ay bende eksilerdeyim . Daha şimdiden ay sonunu nasıl getireceğimin hesaplarını yapıyorum :14::14:
Allah hepimize kolaylık versin . :26:

[

kendileri memlekete gitse 9 gün yapçaklarmış tatili.. benciller siz gitmiyosunuz ama belki biz gitçez biyerlere.. altınları arttıralımda kendi işimizi kuralım:):)

sen mı sultangazıdesın cnm..valla ben sevıorum buraları en luks semtte de gıtsem buraya gelınce ayrı bı huzur oluyor dogdugumdan berı burdayım sanırım o yuzden...:1:
hemde buraları daha sakın öyle bınalar cok iç içe deıl..

ayyy cnm evt arıfe gunu calısmak berbat valla ahh su patronlarr sankı cok iş olucakmış gıbı calıstıstıorlar...benım eşim bugun calısmıolar suan uyuyor bende oruclu dıılım son gun regl oldum..suan kahvaltı mı hazırladım yıyesımde gelmıor alısmısım ya oruc tutmaya bugun tuhaf geldı nedense...:9:[/QUOTE]

evet sultangazideyim canım.. 2004 ten beri yıldırımdan taşındık buraya.. ilk başlarda alışamamıştım ama şimdi bende seviyorum.. tramvay vs geldi ulaşım çok kolay artık..

105e aldım bazı yerde 109a bile buldum niye öyleydi bilmiyorum
Kuyumcular arasında fiyat farkı oluyor . Alırken birkaç farklı yerden sormak gerekiyor . Benim iş bankasında altın hesabım var . Ordan gr altını 100,08 tl 'ye
aldım . Cuma günü . Şimdi yükselmiş .:26:

bereketli olsun canım şimdiden altınların.:34:hangi bankayı kullanıyosun ben bank asyayı kullanıyorum.

bende bank asyayı kullanıyorum :34:

bızde aylıgımızı aldık super oldu bayramdan önce verdıler hemen alısverıse cıktık aşkım sana bıseler alalım mı dedı aldırmadım ya suan tuhaf gelıor bayramlık almak sankı bayram cocuguymusum gıbı ne o öyle dıyorum..cocukken oysakı babam yenı bayramlık aldıgında sabaha kadar bayramlıklarımıza bakıp uyuyamazdık:)))

ben hala alıyorum canım :86:

içimde ki o heyecanda ölürse hayatın hiç tadı kalmaz gibi geliyor..

büyüklerimizi kaybedeli zaten bayramların hiç tadı yok :43:

çocuğumuz olana kadar alıyoruz bişiler :82:

Kuyumcular arasında fiyat farkı oluyor . Alırken birkaç farklı yerden sormak gerekiyor . Benim iş bankasında altın hesabım var . Ordan gr altını 100,08 tl 'ye
aldım . Cuma günü . Şimdi yükselmiş .:26:

hmmm banka altın hesabı dahamı karlı oluyor bende düşünüyrum ama anlamıyorum altın hesabından

kızlar bayramlık konusunda kendime çok şaşırıyorum ya... normalde illaki alırdım bişeyler ama bu bayram tek bir ayakkabı aldım..evdekiler şaşırıyor durumuma:):)

kızlar bayramlık konusunda kendime çok şaşırıyorum ya... normalde illaki alırdım bişeyler ama bu bayram tek bir ayakkabı aldım..evdekiler şaşırıyor durumuma:):)

bende uzun zamandır bayramlık niyetine bişey almadım.illaki bayram öncesi bişeyler zaten almış oluyorum bu sene 2 tişört almıştım geçen hafta,ablamda hediye ayakkabı ve tişörtler almış bolbol bayramlığım olduu :64:

bende uzun zamandır bayramlık niyetine bişey almadım.illaki bayram öncesi bişeyler zaten almış oluyorum bu sene 2 tişört almıştım geçen hafta,ablamda hediye ayakkabı ve tişörtler almış bolbol bayramlığım olduu :64:

zatne biz hanımların en çok para harcadığı yer giyim kuşam alışverişi:):):) :1: onuda kısınca gelsin altıncıklar:82:

Back