dün temizlik yaparken dip köşe heryerdei aradım 3-5 kuruş daha atim kumbaraya die saolsun kocam cebinde bozukluk sevmez hiç mutfağa yatak odasına koyar sürekli hepsini topladım bende :)
topladıklarımla beraber 80 liram oldu 100 lira gecen aydan duruodu altın düşşsün die bekliordum
ama altının düşeceği yoknetten baktımda 104,75 ee napıcam ben şimdi
bukadar tasrruflu hanımı bir arada bulmuşken sorim hemen geçen ayki günümden 500 liram var bu ayda gün eşimde 400 de oradan gelicek elimdede şuan 180 lira var ben bir bileklik almak istiorum yatırırm için olanlarından ama altın düşmüo parada harcanaırsa die yinede alim diorum ama önümüzdeki aydanda başka günümden 400 daha gelicek acaba onuda bekleyipte hepsiyle bir bileklikmi alsam kararsız kaldım akıl verin lütfennn
dün temizlik yaparken dip köşe heryerdei aradım 3-5 kuruş daha atim kumbaraya die saolsun kocam cebinde bozukluk sevmez hiç mutfağa yatak odasına koyar sürekli hepsini topladım bende :)
topladıklarımla beraber 80 liram oldu 100 lira gecen aydan duruodu altın düşşsün die bekliordum
ama altının düşeceği yoknetten baktımda 104,75 ee napıcam ben şimdi
bukadar tasrruflu hanımı bir arada bulmuşken sorim hemen geçen ayki günümden 500 liram var bu ayda gün eşimde 400 de oradan gelicek elimdede şuan 180 lira var ben bir bileklik almak istiorum yatırırm için olanlarından ama altın düşmüo parada harcanaırsa die yinede alim diorum ama önümüzdeki aydanda başka günümden 400 daha gelicek acaba onuda bekleyipte hepsiyle bir bileklikmi alsam kararsız kaldım akıl verin lütfennn
Kazandırınca güzel oluyor gerçekten.
O parayı unutmak için oraya koydum kazancı çok olsun diye ama bakalım.
Koza annemin favoi kağıdıdır bu arada :))
saol canımcım opuyorumnanaktan
Canım bence alacağın takı, işçiliksiz olsun.Ben sadece bu kadarından eminim.İşçiliği olanlarda zarar çok oluyor.Sanırım ray bileziklerde bozdururken zarar az oluyomuş.Ondan da alabilirsin.
bileklikler 14 ayar olur cnm yatırım için değil takı amaçlı alınır. satarken yarı yarıya zarar edersin. bilezik almanı yada başka şekilde yani banka araçlarıyla değerlendirmeni tavsiye ederim
arkadaşımm allah bereket versin bence ata al onlar daha karlı oluyorr en azından yok işçiliği bilmem ne derdin olmazz yatırım için ideall ben vallahi eğer biriktirebilirsemm ata alıcam :):)):):
yatırım için altın almayı düşünüyorsan cumhuriyet ya da işçiliksiz bilezik almalısın canım..
diğerleri kolumuzda güzel duruyor ama bozdururken yarı yarıya gidiyor malesef
Hanımlar hepinize merhabaa
Bizim düğünümüzede 2 aydan az kaldı inşallah..
Elimden geldiği kadarıyla hep altın almaya çalıştım bugüne kadar.
Çünkü bende TL olduğu zaman harcıyorum, ama altın bozdurulmaya kıyılmıyor yani hemen en azından :)
Şimbi birkaç birikmiş altınım var.
Ama düğün için bozdurmam gerekebilir.
Genede biriktirmeye devam edeceğim sizlerle birlikte. Şimdikileri harcasamda evlendikten sonra çok ihtiyacımız olacak para biriktirmeye.
Çok hoşuma gitti bu topik bende katılıyorum yüksek müsaadenizle
nehir çok çok hoş geldin canım.....:lepi::lepi:
Hoşbuldum lahanammolumunekankayizsmile
Şimdi biz zengin mi olacağız
Canım maşallah diyeyim önce :)çantamda temizlik yapıp 9.45 lira topladım
yorumlarınız için tşkler kızlar
alacağım bileklik öyle taşlı süslü püslü bir künye değil
22 ayar 18 gr ağırlığında bilezik gibi işçiliğide %5 yani zarar edeceğim bişi değil
bilezik almayıda düşündümde olanlarıda takmıorum zaten ben takabileceğim birşey istiorum ama kararsız kaldım
bide şu borsaya bakim bakim nasıl bişimiş:)
Canım maşallah diyeyim önce :)
sende temizlikte 9,5 lira çıkmış.Bendeyse 2 haftada çıktı o kadarı :)
İrademin zayıflığını gördüm şimdi :)
.
acaüzdanımda öylesine biriktirdiğim para vardı ,
bugün ilk çeyreğimi onunla aldum artanıda attım kavonaza , umarım devamı gelir..
Kazandırınca güzel oluyor gerçekten.
O parayı unutmak için oraya koydum kazancı çok olsun diye ama bakalım.
Koza annemin favoi kağıdıdır bu arada :))
saol canımcım opuyorumnanaktan
Canım bence alacağın takı, işçiliksiz olsun.Ben sadece bu kadarından eminim.İşçiliği olanlarda zarar çok oluyor.Sanırım ray bileziklerde bozdururken zarar az oluyomuş.Ondan da alabilirsin.
cNIMM şimdi kaç tane oldu çeyrek:hulya:benden de 1,20.-TL.
Çok az ama olsun damlata damlata göl yapcam ben onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?