arkadaşlar kimseye altınınızı bozdurup borç vermeyin..en güzeli direk altını verin ve geriye bu şekilde istiyorum deyin..oksa altın sürekli çıktığı için zarar ederiz..
hoşgeldin ve de bereketli olsun canım harikasın
merhaba canım hoşgeldin
bizler kendi hayatımızın gerçekleri doğrultusunda günlük haftalık ya da aylık nasıl uygunsa o şekilde birikim yapıyoruz .
işte budur altına yatırım gibisi var mı ?
hanımlar bende birikim yapmak istiyorum 3 yıllık evliyim kayınvaldemle birlikte oturuyorum ..
önümüzdeki yıl çıkıcaz eve şimdiden azda olsa para atmaya başladım kenara .. altın alıp atsam daha iyi tabi ..
siz aşağı yukarı her gün atıyormusun para kenara
evet bugun ilk paramı attım kutuma kutu yaptım ben kumbara daha alamadım
ya ben size birşey danışmak istiyorum eskiden bişiler biriktirmiştim o duruyor hala altına yatırım yapayımmı şimdi düşme ihtimali varmı altının
kızlar nasipse bugün devremülklerimizi kullandırmaya başladılar 1 haftalığına tatile gidiyoruz.
laptopumu da götüreceğim umarım internet bağlantısı vardır.
yoksa da hayırlısı diyelim sizleri çok özleyeceğim . Allah'a emanet olun canlar.
hayırlı ,bereketli birikimler dileğiyle....sağlıkla ve hoşçakalın, çok öpüyorum sizleri
kızlar nasipse bugün devremülklerimizi kullandırmaya başladılar 1 haftalığına tatile gidiyoruz.
laptopumu da götüreceğim umarım internet bağlantısı vardır.
yoksa da hayırlısı diyelim sizleri çok özleyeceğim . Allah'a emanet olun canlar.
hayırlı ,bereketli birikimler dileğiyle....sağlıkla ve hoşçakalın, çok öpüyorum sizleri
merhaba canım öncelikle bereketli olsun birikimin .
sana bir tavsiye hususi kumbara almaya bakma ona vereceğin parayı kutuna at.
yeter ki para atabileceğimiz bir kap olsun öyle değil mi?
altına gelince beklentiler uzun vadede yükseleceği doğrultusunda o nedenle altın fiyatlarının takibinde ol , ona göre davran
selamlarr ben 1,5 aylık evliyim daha yolun başındayken birikim yapmanın en iyisi olacağını düşünüyorum.bu topiği bulunca çok sevindim.takılarımızı altın hesabına yatırdık.ben çalışmıyorum fazla parada geçmiyo elime ama eşimden alırım artık kalan bozuklarını.sonrada yarım gr falan olsa hemen altın hesabına yatırıcam inşallah.harcanmasından korkuyorumdaşuan itibariyle 7.70 tl bozukla aranıza katılmış bulunmaktayımmm herkese bol birikimlerr....bu arada benim kumbaramda saat kutum
merhabaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrr ben devremülke geldim
çok şükür buradan internet çekiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124:
selamlarr ben 1,5 aylık evliyim daha yolun başındayken birikim yapmanın en iyisi olacağını düşünüyorum.bu topiği bulunca çok sevindim.takılarımızı altın hesabına yatırdık.ben çalışmıyorum fazla parada geçmiyo elime ama eşimden alırım artık kalan bozuklarını.sonrada yarım gr falan olsa hemen altın hesabına yatırıcam inşallah.harcanmasından korkuyorumdaşuan itibariyle 7.70 tl bozukla aranıza katılmış bulunmaktayımmm herkese bol birikimlerr....bu arada benim kumbaramda saat kutum
hoşgeldin taze gelin :) hayırlı olsun güzel birikimler yaparsın inşallah :)
iyi tatiller canım bol bol dinlen gez tatilin tadını cıkar :)
caanım iyi tatiller bitanemm bizde seni özleriz
Hanımlar hepinize hayırlı sabahlar...
Moralim çok bozuk ben bu para biriktirme kısma işini beceremiycem galiba cumartesi 10tl harcadım pazar günüde eşimle iftara gittik 50 tl ödedik+ 30 tlde dondurma mısır yol ücretine giti yani 100 tl gitmiş oldu yok ya ben de eşimde nasıl tutumlu olunur bilmiyoruz
ya telefon açıyorum çocuğa meyve suyu al diye bi geliyo poşet ıvır zıvır dolu en az 20 tl gitmiş oluyor eli sıkı tutumlu insanlara okadar imreniyorumki valla çok takıyorm nasıl olacak bide bayram yaklaşıyor bütçeyi şimdiden aştık of allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?