• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

arkadaşlar ben de katılmak istiyorum:46: yoksa kendi kendime biriktiremicem.. Ama merak ettiğim bişe var altın çok yükseldi acaba düşermi yani bugün aldığım maaşımdan altın alsam mı??

arkadaşlar ben de katılmak istiyorum:46: yoksa kendi kendime biriktiremicem.. Ama merak ettiğim bişe var altın çok yükseldi acaba düşermi yani bugün aldığım maaşımdan altın alsam mı??

Hoşgeldin cnm .Liste yapıyor farmasi arkadaşımız . O liste her ay sonu güncelleniyor .
Bizde böylelikle birikimlerimize toplu bir şekilde görüp motive oluyoruz .
Kendine ait bir de kumbaran olsun . Ona da ufak bozukluklarını biriktirirsin .
Eğer uzun vadeli yatırım yapacaksan altın için beklemeni tavsiye etmem .
:16:

bugün çok bereketli bir gün hay maşallah.Patronun ilk defa gününü geçirmeden bütün paramızı verdi.Sonunda maaşımın üstünüde alabildim çok şükür.Şimdi bu akşam 400 TL kredi kartına yatırayım.Elimde ne kalacak bir hesaplayım yarın sizden fikir alırım bu parayı ne yapayım diye.Ama borcumun azalmasına çok seviniyorum.Şöyle tam anlamıyla azaldğını bir görsem.

eşine verilen hediye çeki ve patronun verdiği para ilaç gibi geldi eminim..

Rabbim darda koymasın canım hep böyle bereketli olsun günlerin

hoşgeldin canım aramıza
uzun vadeli yatırımsa düşüncen kesinlikle al koy kenara..
altından zarar gelmiyor
ben de her ay bir çeyrek alıyorum düşsede çıksada

Canım 5700 TL borcum var.Bugün 400 yatıracağım kalacak 5300 TL.

Benım de 1250 tl var . Düşündükçe rahatsız oluyorum . Çünkü borcum olduğu düşüncesini sevmiyorum. Bu ay bir kısmını vereyim de kafamdaki soru işaretleri de
biraz azalsın . Allah kolaylık versin hepimize cnm . Sana bir de bebiş gelicek dimi ? Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . :16:

eşine verilen hediye çeki ve patronun verdiği para ilaç gibi geldi eminim..

Rabbim darda koymasın canım hep böyle bereketli olsun günlerin

hoşgeldin canım aramıza
uzun vadeli yatırımsa düşüncen kesinlikle al koy kenara..
altından zarar gelmiyor
ben de her ay bir çeyrek alıyorum düşsede çıksada

Başıyazmalı bende aynen senin gibi düşünüyorum . Düşsede çıksa da şuan param olsa hiç düşünmeden altın alırım . Yatırım aracı olarak altın çok mantıklı tabiki
her zaman söylediğimiz gibi eğer bu yatırım düşüncesi uzun vadede olacaksa :16:

kızlar ben de aldığım nakit ödemeyi bu ayki harçlığım yaptım zaten 400 tl idi. ayın birinde aldım. kredi kartı kullanmadığım için nakit para lazım oluyo ayda 200 e yakın da yol param var zaten o da nakit tabi( dolmuşlarda kredi kartı geçmior henüz :37:) seçimdeki görev için 49 tl ödediler kendime etek aldım bi tane uzun yazlık 20 liraydı gerisi de eve çerez merez aldım bitti. Ramazan nedeniyle dışarda öğle yemeği olayım bitti ama o parayı eve gelirken meyve tatlı vs için kullanıyorum değişen bişey olmuyor :60: inşallah ay sonunu getiririm bu parayla. Olmazsa da takviye olarak özel dersten aldığım parayı harcayacam ama bankadaki paraya dokunmayacam hedefim bu.
bankada şimdi 4-5 yüz gibi bişey var haftaya esas ödememi alacam 2bin liraya yakın bişey olacak. BU paranın büyük kısmını birikim olarak ayırma düşüncesindeyim. Çok merak ediyorum acaba altın ne olur haftaya?
Euro almayı düşünen arkadaşlar takip ediyorlar mI? ben almanyadan geldiğimde bozdururken 1,900 küsürlerden bozduruyordum. YIlbasında filan da o fiyatlardan kapatmıştı. 2-3 ay önce aldım bi ödemem vardı 2.250 gibiydi fiyatı şimdi ise 2.500 a yaklaşmış durumda. Yani altın gidiyor ama euro da durmuyor ki:26:

kızlar altın çok fırladı bu aykiii çeyregi ewrtleicemmm birikim olarak 178 tl yaptım bereketli olsun hepimizeeeeeee:70:

merhaba günaydın kızlar bol, bereketli bir gün yaşamamız dileğiyle...:16:

Günaydın hanımlar;
Bol bereketli, huzurlu ,sağlıklı çabuk geçen bir gün diliyorum.Akşamdan beri moralim çok bozuk eşim ramazan dolayısıyla benden 2 saat sonra işe gidiyor ve benim akıllı kocam bana zahmet olmasın diye 4 çift ayakkabıyı çamaşır makinesine atmış.Tamam buraya kadar herşey güzel ; ama akşam eve geldiğimde ne göreyim ayakkabılar makinenin içinde parçalanmış vaziyette ve hepsi tabiki çöp.Nedeni ayakkabılar yoğun programda yıkandığından ve ben onları o şekildemi atıyorum hiç görmemişmiş.Şimdi ben kızmayımda kim kızsın.Ben borçları ödeyim, birikim yapayım diye kendimi yırtarken adam bana masraf çıkartıyor.Yüzüne fazla kızamıyorum tabiki ama akşamdan beri moralim bozuk.Aldığım maaştan tek kuruş kalmıyor bana.dün bir kısım kalacak dedim.200 civarı diye ama salı günün dr randevum var ve bende yine yüklü mikratda test isteyecek tabiki o para bile yetmez.Oy oy ne düşünürken ne oluyor.Neyse hayırlısı benden haberler şimdilik bu kadar.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar;
Bol bereketli, huzurlu ,sağlıklı çabuk geçen bir gün diliyorum.Akşamdan beri moralim çok bozuk eşim ramazan dolayısıyla benden 2 saat sonra işe gidiyor ve benim akıllı kocam bana zahmet olmasın diye 4 çift ayakkabıyı çamaşır makinesine atmış.Tamam buraya kadar herşey güzel ; ama akşam eve geldiğimde ne göreyim ayakkabılar makinenin içinde parçalanmış vaziyette ve hepsi tabiki çöp.Nedeni ayakkabılar yoğun programda yıkandığından ve ben onları o şekildemi atıyorum hiç görmemişmiş.Şimdi ben kızmayımda kim kızsın.Ben borçları ödeyim, birikim yapayım diye kendimi yırtarken adam bana masraf çıkartıyor.Yüzüne fazla kızamıyorum tabiki ama akşamdan beri moralim bozuk.Aldığım maaştan tek kuruş kalmıyor bana.dün bir kısım kalacak dedim.200 civarı diye ama salı günün dr randevum var ve bende yine yüklü mikratda test isteyecek tabiki o para bile yetmez.Oy oy ne düşünürken ne oluyor.Neyse hayırlısı benden haberler şimdilik bu kadar.

canım kıyamam sabır dile Allah'tan mübarek gün yeter ki bebişin ve senin sağlığın yerinde olsun .
Allah beterinden esirgesin bitanem. olmuşla , ölmüşe çare yok.:38::38::38:

kızlar merhaba acaba bugun çeyrek alsam mı acaba :) altın 100 üstüne çıkacakmış . şimdi biryerde okudum avrupadaki krizden dolayı :) ne yapsam kafam karıştı ben uzun vadede aldıgım için alsam diyorum sonradan pişman olmak istemiyorum millett nasıl kar yaptım agzım açık kaldı valla

kızlar merhaba acaba bugun çeyrek alsam mı acaba :) altın 100 üstüne çıkacakmış . şimdi biryerde okudum avrupadaki krizden dolayı :) ne yapsam kafam karıştı ben uzun vadede aldıgım için alsam diyorum sonradan pişman olmak istemiyorum millett nasıl kar yaptım agzım açık kaldı valla

bende kararsızım canım yaa alsammı almasammı beklesem düşermi diyorum çok yüksek gibi ama düşeceğe de benzemiyo :)) napsak kız

valla ben uzun vade düşündüğüm için ayırdığım parayla iki çeyrek aldım dün:64: hayırlısı olsun düşer mi daha bilmem ama :97:

günaydın kızlar 1.5 tl attım kumabaraya bugün eşimin pantolonunda buldum yıkayacaktım:)))

Günaydın hanımlar;

sağlık olsun üzülme ayakkabılar için.
özel hastanelerde testler için öyle çok da ücret alınmıyor aslında. hastaneye gitmiyor musun?

benim de oğlişin kumbarasında birikti para, bir de 20 dolarım var hepsi 1 çeyrek yapar alsam mı acaba diye düşünüyorum:44:

Back