kızlar ben de aldığım nakit ödemeyi bu ayki harçlığım yaptım zaten 400 tl idi. ayın birinde aldım. kredi kartı kullanmadığım için nakit para lazım oluyo ayda 200 e yakın da yol param var zaten o da nakit tabi( dolmuşlarda kredi kartı geçmior henüz
) seçimdeki görev için 49 tl ödediler kendime etek aldım bi tane uzun yazlık 20 liraydı gerisi de eve çerez merez aldım bitti. Ramazan nedeniyle dışarda öğle yemeği olayım bitti ama o parayı eve gelirken meyve tatlı vs için kullanıyorum değişen bişey olmuyor
inşallah ay sonunu getiririm bu parayla. Olmazsa da takviye olarak özel dersten aldığım parayı harcayacam ama bankadaki paraya dokunmayacam hedefim bu.
bankada şimdi 4-5 yüz gibi bişey var haftaya esas ödememi alacam 2bin liraya yakın bişey olacak. BU paranın büyük kısmını birikim olarak ayırma düşüncesindeyim. Çok merak ediyorum acaba altın ne olur haftaya?
Euro almayı düşünen arkadaşlar takip ediyorlar mI? ben almanyadan geldiğimde bozdururken 1,900 küsürlerden bozduruyordum. YIlbasında filan da o fiyatlardan kapatmıştı. 2-3 ay önce aldım bi ödemem vardı 2.250 gibiydi fiyatı şimdi ise 2.500 a yaklaşmış durumda. Yani altın gidiyor ama euro da durmuyor ki:26: