• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

arkadaşlar kimseye altınınızı bozdurup borç vermeyin..en güzeli direk altını verin ve geriye bu şekilde istiyorum deyin..oksa altın sürekli çıktığı için zarar ederiz..

yok canım altın olarak verdik zaten. bizden farklı bir şehirde yaşadığı için altını gönderemezdik, dedik sana 2 tane tam altın parası gönderiyoruz senden de 2 tam altın isteriz dedik öyle verdik.

Aslında altın olarak da vermek istemedik ama eşinden yeni boşandı, benim eşim de yeğenine kıyamadı ve gönderelim deyince tamam dedim ben de. Allah kimseyi darda bırakmasın çok zor.

hoşgeldin ve de bereketli olsun canım harikasın:46::46::46::nazar::nazar:

merhaba canım hoşgeldin :71:
bizler kendi hayatımızın gerçekleri doğrultusunda günlük haftalık ya da aylık nasıl uygunsa o şekilde birikim yapıyoruz .:34:

işte budur altına yatırım gibisi var mı ?:34:

aynen canım.

eşim gece vardiyasına dönüyor yine 2 hafta boyunca ne iftarda ne de sahurda beraber olamayacağız bu 2 hafta pazardan kendime göre bişeyler alırım zaten yediğimi görseniz kedi kadar anca yiyorum,baya artırmam lazım haftalık çekip devam edicem yine öyle güzel oluyor tatilden beri aksamıştı hadi hayırlısı:10:

hanımlar bende birikim yapmak istiyorum 3 yıllık evliyim kayınvaldemle birlikte oturuyorum ..
önümüzdeki yıl çıkıcaz eve şimdiden azda olsa para atmaya başladım kenara .. altın alıp atsam daha iyi tabi ..
siz aşağı yukarı her gün atıyormusun para kenara

benim hergün atmadığımda oluyor canım..

elimize ne zaman geçerse o zaman atıyoruz ..

bazen 1 tl çıkıyor bazen beş ne atarsak kar :10:

evet bugun ilk paramı attım kutuma kutu yaptım ben kumbara daha alamadım :1:
ya ben size birşey danışmak istiyorum eskiden bişiler biriktirmiştim o duruyor hala altına yatırım yapayımmı şimdi düşme ihtimali varmı altının

evet bugun ilk paramı attım kutuma kutu yaptım ben kumbara daha alamadım :1:
ya ben size birşey danışmak istiyorum eskiden bişiler biriktirmiştim o duruyor hala altına yatırım yapayımmı şimdi düşme ihtimali varmı altının

merhaba canım öncelikle bereketli olsun birikimin .
sana bir tavsiye hususi kumbara almaya bakma ona vereceğin parayı kutuna at.
yeter ki para atabileceğimiz bir kap olsun öyle değil mi?:34:
altına gelince beklentiler uzun vadede yükseleceği doğrultusunda o nedenle altın fiyatlarının takibinde ol , ona göre davran:16:

kızlar nasipse bugün devremülklerimizi kullandırmaya başladılar 1 haftalığına tatile gidiyoruz.
laptopumu da götüreceğim umarım internet bağlantısı vardır.
yoksa da hayırlısı diyelim sizleri çok özleyeceğim . Allah'a emanet olun canlar.
hayırlı ,bereketli birikimler dileğiyle....sağlıkla ve hoşçakalın, çok öpüyorum sizleri:16:

kızlar nasipse bugün devremülklerimizi kullandırmaya başladılar 1 haftalığına tatile gidiyoruz.
yoksa da hayırlısı diyelim sizleri çok özleyeceğim . Allah'a emanet olun canlar.
hayırlı ,bereketli birikimler dileğiyle....sağlıkla ve hoşçakalın, çok öpüyorum sizleri:16:

farmasi sana iyi tatiller canım:64: birikime tatilde de devammmmmmm:62:

caanım iyi tatiller bitanemm bizde seni özleriz:3::16:

merhaba canım öncelikle bereketli olsun birikimin .
sana bir tavsiye hususi kumbara almaya bakma ona vereceğin parayı kutuna at.
yeter ki para atabileceğimiz bir kap olsun öyle değil mi?:34:
altına gelince beklentiler uzun vadede yükseleceği doğrultusunda o nedenle altın fiyatlarının takibinde ol , ona göre davran:16:

bende öyle düşündüm kumbaraya vereceğim parayıda kenara koyarım .. bunun için nescafe kutularını tercih ettim ben gözlük saklama kaplarında bile bozuklar var :1:
allahım inş tutumlu olurum bugun markete gittim 1,15 kuruş hacadım balık krekerle toz içeçek aldım genelde litre alırdım hemen biterdi dedim en iyisi içeçekten kısmak :1:

merhabaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrr ben devremülke geldim
çok şükür buradan internet çekiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124:

selamlarr ben 1,5 aylık evliyim daha yolun başındayken birikim yapmanın en iyisi olacağını düşünüyorum.bu topiği bulunca çok sevindim.takılarımızı altın hesabına yatırdık.ben çalışmıyorum fazla parada geçmiyo elime ama eşimden alırım artık kalan bozuklarını.sonrada yarım gr falan olsa hemen altın hesabına yatırıcam inşallah.harcanmasından korkuyorumda :61: şuan itibariyle 7.70 tl bozukla aranıza katılmış bulunmaktayımmm :64: herkese bol birikimlerr....bu arada benim kumbaramda saat kutum :21:

selamlarr ben 1,5 aylık evliyim daha yolun başındayken birikim yapmanın en iyisi olacağını düşünüyorum.bu topiği bulunca çok sevindim.takılarımızı altın hesabına yatırdık.ben çalışmıyorum fazla parada geçmiyo elime ama eşimden alırım artık kalan bozuklarını.sonrada yarım gr falan olsa hemen altın hesabına yatırıcam inşallah.harcanmasından korkuyorumda :61: şuan itibariyle 7.70 tl bozukla aranıza katılmış bulunmaktayımmm :64: herkese bol birikimlerr....bu arada benim kumbaramda saat kutum :21:

hoşgeldin taze gelin :) hayırlı olsun güzel birikimler yaparsın inşallah :)

merhabaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrr ben devremülke geldim
çok şükür buradan internet çekiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124: :124::124:

iyi tatiller canım bol bol dinlen gez tatilin tadını cıkar :)

hoşgeldin canım birikimlerin de bereketli olsun:71:

hoşgeldin gelin hanımmm:3::3:

Rabbim hep mutlu bereketli kılsın yuvanızı inş..

yolun başında başlaman en güzeli emin ol pişman olmayacaksın ben evlendikten bir yıl sonra başlayabildim sıkışıklıklar nedeniyle

şimdi diyorum o bir yılımda boşa gitmeseydi ne hoş olurdu ama nasip tabi..

sen erken kalkıp yol alanlardan ol inş :66:

hoşgeldin aramıza..

Hanımlar hepinize hayırlı sabahlar...

Moralim çok bozuk ben bu para biriktirme kısma işini beceremiycem galiba cumartesi 10tl harcadım pazar günüde eşimle iftara gittik 50 tl ödedik+ 30 tlde dondurma mısır yol ücretine giti yani 100 tl gitmiş oldu yok ya ben de eşimde nasıl tutumlu olunur bilmiyoruz
ya telefon açıyorum çocuğa meyve suyu al diye bi geliyo poşet ıvır zıvır dolu en az 20 tl gitmiş oluyor eli sıkı tutumlu insanlara okadar imreniyorumki valla çok takıyorm nasıl olacak bide bayram yaklaşıyor bütçeyi şimdiden aştık of allahım sen yardım et

Hanımlar hepinize hayırlı sabahlar...

Moralim çok bozuk ben bu para biriktirme kısma işini beceremiycem galiba cumartesi 10tl harcadım pazar günüde eşimle iftara gittik 50 tl ödedik+ 30 tlde dondurma mısır yol ücretine giti yani 100 tl gitmiş oldu yok ya ben de eşimde nasıl tutumlu olunur bilmiyoruz
ya telefon açıyorum çocuğa meyve suyu al diye bi geliyo poşet ıvır zıvır dolu en az 20 tl gitmiş oluyor eli sıkı tutumlu insanlara okadar imreniyorumki valla çok takıyorm nasıl olacak bide bayram yaklaşıyor bütçeyi şimdiden aştık of allahım sen yardım et

bende aynı canım off off hele eşim seninkinden fazlası vardr emin ol dün alışverişe gittik markete 180 lira ödedik 2 kişiyiz yaa ve kuru erzak falanda almadık yani delircem nasıl bu kadar harcıyoruz deterjanlar inanılmaz pahalı et kıyma öylesine uçuk zaten boğazdanda kesilmiyo :( haftasonu iki kişi sadece mutfaga 250 lira gitti eldeki para uçtu delircem :( eşim laftan anlamıyo bide hamileym her cıktıgında bişeyler alıp geliyo ye ye diyo zayıfım ben eşim de bebiş beslenemiyo sanıyo bizim dolatakiyle 5 kişilk aile doyar valla bayramda da acılcaz iyice eşimin memleketine gitcez git gel yol parası masrafı nerden baksan 300-500 gidecek :( çeyrekte almış basını gidiyo 160 a doğru bu gidişle alamam ben :((( gerci daha ay sonuna cok var umarım atabilrm üç beş kuruş köşeye

İnanın altına yetişemiyorum 90 tl para yaptım, dün 5 daha bulsam gider alırım diyordum bugün baktım 6 tl bulmam gerekiyor biri şu altının önünü kessiiiin, biz nasıl evlencez arkadaş yaaa :5: Neyse hanımlar ben bugün borç bulcam gidip gram altınımı alıcağım yoksa hergün 1 eklemekle hayatta yetişemeyiz.. Bu ay nasipse 2 gram altın yapıcağım inşallah ama biraz düşse iyi olurdu nereye kadar çıkıcak bu altın böyle anlamadım yakında gramında düşüğü çıkarsa şaşmayın :14: Altın biriktiripte düşmesini isteyen tek kişi benimdir galiba..

Back