Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlaaaaaaarrrrrrrr:92: 250 liradan fazla param birikti ama altın çok yüksek olduğu için almayacağım galiba.zaten ihtiyaçlarım var,hakimliğe hazırlık kitapları falan almam gerekiyor,bayram da geliyor kıyafet almak lazım
Canım istediklerin kelepçe fiyatıdır en az 5000
ya kitaba para vereceğine,annenden tiyolar alsana yada kuzen arkadaşda olabilir..
üstelik internette hertrlü bilgi var:)sen en iyisi gi çeyrek al onlarla:)
bebeğin doğunca harcarsınız afiyetle:)
canım aslında kelepçeli istemiyorum diğer düz olanlar gıbı ama daha kalınları dermişimyanı onu kalın dıye koydum ben bombelı kalın ve düz istiyorum.ama enaz 3000 lazım bıraz zaman alıcak almam sanırım
teşekkür ederim canım hepimize hayırlı birikimler olsunnhoşgeldin taze gelin :) hayırlı olsun güzel birikimler yaparsın inşallah :)
iyi tatiller canım bol bol dinlen gez tatilin tadını cıkar :)
amin canım sağol hepimzinki inşallahhoşgeldin canım birikimlerin de bereketli olsun
sağol canım bizimde borçlarımız var az çok ama ne kadar koyarsak o kadar kardır diye düşünüyorum bende.temennim ev almak onun için biriktirebildiğimiz kadar biriktirmek istiyorum..dün akşam eşim bakkala gitmişti 1.15 para üstünü bana verdi ve diyoki bunlar bize yol su elektrik olarak geri dönsün hiç merak etme gr gr geri dönecek dedim bende..bakalım akşamada bozuklarını alırımhoşgeldin gelin hanımmm
Rabbim hep mutlu bereketli kılsın yuvanızı inş..
yolun başında başlaman en güzeli emin ol pişman olmayacaksın ben evlendikten bir yıl sonra başlayabildim sıkışıklıklar nedeniyle
şimdi diyorum o bir yılımda boşa gitmeseydi ne hoş olurdu ama nasip tabi..
sen erken kalkıp yol alanlardan ol inş
hoşgeldin aramıza..
yanlış anlayışına hayran kaldım arkadaşım.hamilelik değil,hakimlik yazmıştım ben ailemizde hakim olmadığı için kimseden tüyo alamam bu konuda
.
bu ay ceyrek alamadim, ceyiz aldim :)
ya bir sorum olucakti, altin hesabi nasil biseydir biri beni aydinlatsin yaa .
çeyizde bi yatırım hayırlı olsun canım.altın hesabı bankaya diyelim 1000 tl n var altının o anki kurundan 1000 tl lik gr altın olarak hesaba yatırıyosun altın değeri arttıkça seninde ona göre artıyo düşüncede düşüyo.aynı altının varmış gibi ama sadece evde değil bankada duruyo.ayrıca internetten takip edip gr olarak ordan almaya devam edebilirsin.
merhaba canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birkaç gün uzak kaldım hemencecik özledim vallahi topiğimizi kızz farmasi altın hepten fırladı keşke bozurmasamıydun :76: sadece şaka güzel kar yaptın kirli çıkım benim
sagol canim tesekkür ederim :)
bu altin hesabi cok iyiymis ve suan altin cikista yani yatirim yapmanin tam zamani degil mi
ben yurtdisinda yasiyorum, burdan suan öyle bir hesap acabilirmiyim?? internet üzerinden??
.