Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Günaydın hanımlar;

Hepinize bol birikimli sağlıklı hayırlı bir gün ve hafta diliyorum.Bugün ayaklarım işe istemeye istemeye geldi.Ama ne yapalım doğuma kadar 3 kuruş kazansam bana faydası var.Bu arada GBGZ canım erkeklerin hepsi böyle dün bendede aynı olay oldu.Geçenlerde eşime 50 TL market çeki vermişlerdi hem onu harcayalım hemde eve birşeyler alalım diye markete çıktık.Adam markette beni sinir etti.Arabayı bir dolduruyorki( hani ihtiyacımız olsa içim gam yemeyecek.) 50 TL'yi ne sanıyorsa benimki daha olmadı diye diye bir sürü ıvır zıvır doldurdu.Yani anlayacağın canım çekten fazla harcama yaptık.Birde eve geldiğimizde demezmi; canım daha birşeyler istiyordu ama senin suratın o kadar düştüki dedi isteyemedim korkumdan.Sinir etti beni daha ne alacak.Ben sıktıkça eşim savuruyor.Sanki o kadar şey yenecek. Alt tarafı 2 kişiyiz ve bazen çoğu şeyin tarihi geçiyor.O yüzden canım bütün erkekler böyle sen olabildiğinde kendib marketlere gitmeye çalış ve bende para yok diye sürekli sızlan.Ancak böyle birikecek galiba.

Farmasi canım bu arada sanada iyi tatiller; ama tatildesin diye bizleri unutma sana ihtiyacımız var.BAk ne güzel zamanında birikim yapıp yatırım yaptı şimdi zevkini sürüyor.ALLAH'ım daha çok versin bitanem.

günaydın hanımlar herkese Yüce Allah'tan hayırlı , bereketli birikimler diliyorum.
bu arada altın aldı başını gidiyor , tutabilene aşkolsun

Günaydın bayanlar ben bu ay bilezik aldım daha önce demiştim sizlere.Kolum çok ince en küçüğü olmasına rağmen çooook pahalı yaaa:84:

Günaydın kirli çıkılar epeydir yazamıyorum ama cok harcama yapmıyorum şükürki bu ay elımde fazal para kalmadı o maasa kadar yetsın dıye sıkıyorum kendımı bu aykı hedefım de bı tane cumhurıyet altın almak ınsallah(yanı bu ata lıra dedıklerınden) fazla acılmak ıstemıyorum cunku cok sıksakta mecburı ıhtıyaclar gene bas gösterıyor pek degsıen bısey olmuyor yanı herseyden kısılmıyor cumhurıyet altınıda az deıl dıye düşünüyorum sonucta zaten 1500 tl otomatıkman ödememiz var aldıgımız para bellı bende bı standart olusturmaya calıstım kafamda bıde boyle denıycem bu ay bakalım.tabı kumbaraya bzukluk atmaya devam onu daayrı tutucam ama ıllakı su kadar para atayım bırıkıreyım moduna gecmıycem stres yapıyorum cunku cok para gıdıyor dıye ama önüne geçilmiyo herseyın.ıns basarılı olurum bu sekılde bı bırıkım ıcın:44:

Günaydın bayanlar ben bu ay bilezik aldım daha önce demiştim sizlere.Kolum çok ince en küçüğü olmasına rağmen çooook pahalı yaaa:84:

canım güle güle kullan merak ettım ne kadara kac grlık bı bılezık aldın.benımde ıns eylül ayına günüm var 1150 gelecek sanırım kalın bi bilezik istiyorum yetmıycek tabıkı üzerine katmam lazım belkı bunun ıcınde bıraz bekletıcem ıns altın bıraz durulur yaa

harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bereketli olsun canım şimdiden

13 gram canım 1.200liraya aldım ben

13 gram canım 1.200liraya aldım ben

off yaa benım 30 gr bı bılezıgım var nısanlıyken cok begenmıstım esım almıstı 4 sene once 900 tl ye almıstım hıc unutmuyorum o zamnlar gramı 27.50 felandı ucuruma bakın sımdı 30 gr bı bılezıge 3000 felan gözden cıkarmamız lazım demek

Birtane bilezikmi 30 gram geliyor ?:44:Evet çok pahalı canım bayramdan sonra dahada artcakmış birtane daha alcam ay sonu ben
Ben kolum çok ince ama aldığım bilezik kalın hatta bulabilirsem internetten ekleyeyim

Birtane bilezikmi 30 gram geliyor ?:44:Evet çok pahalı canım bayramdan sonra dahada artcakmış birtane daha alcam ay sonu ben
Ben kolum çok ince ama aldığım bilezik kalın hatta bulabilirsem internetten ekleyeyim

evet canım boyel degısık bı sac örgüsü güzel bişey satmam ıns onu ALlahtan bısey cıkmazsa sevıyorum yani.sımdıkı almayı düşündüğüm daha kalın ama sanırım bu kadar agır tutmaz ama bayram sonuna kalacagı ıcın ıyıce artarsa altın yandım yani:18:ama bunuda satmak ıcın almayı düşünmüyorum .bulabılırsen ekle canım fıkır olur bana da tekrardan hayırlı olsun

merhaba kızlaaaaaaarrrrrrrr:92: 250 liradan fazla param birikti ama altın çok yüksek olduğu için almayacağım galiba.zaten ihtiyaçlarım var,hakimliğe hazırlık kitapları falan almam gerekiyor,bayram da geliyor kıyafet almak lazım

canım bendekı bızleık bastakıne benzıyor dıgerlerı de ıstedıgım tarzad aoalnlar ama baktım mega bılzeık dıye gecıyorlar cok fazla ıstemısım gercekten

Eklentiler

• $b530.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $tn_6c458d1b-0aca-4b11-9639-cdfde7df1b78.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $n7.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…