Hanımlar hepinize hayırlı sabahlar...
Moralim çok bozuk ben bu para biriktirme kısma işini beceremiycem galiba cumartesi 10tl harcadım pazar günüde eşimle iftara gittik 50 tl ödedik+ 30 tlde dondurma mısır yol ücretine giti yani 100 tl gitmiş oldu yok ya ben de eşimde nasıl tutumlu olunur bilmiyoruz
ya telefon açıyorum çocuğa meyve suyu al diye bi geliyo poşet ıvır zıvır dolu en az 20 tl gitmiş oluyor eli sıkı tutumlu insanlara okadar imreniyorumki valla çok takıyorm nasıl olacak bide bayram yaklaşıyor bütçeyi şimdiden aştık of allahım sen yardım et
Günaydın bayanlar ben bu ay bilezik aldım daha önce demiştim sizlere.Kolum çok ince en küçüğü olmasına rağmen çooook pahalı yaaa:84:
Günaydın bayanlar ben bu ay bilezik aldım daha önce demiştim sizlere.Kolum çok ince en küçüğü olmasına rağmen çooook pahalı yaaa:84:
Günaydın kirli çıkılar epeydir yazamıyorum ama cok harcama yapmıyorum şükürki bu ay elımde fazal para kalmadı o maasa kadar yetsın dıye sıkıyorum kendımı bu aykı hedefım de bı tane cumhurıyet altın almak ınsallah(yanı bu ata lıra dedıklerınden) fazla acılmak ıstemıyorum cunku cok sıksakta mecburı ıhtıyaclar gene bas gösterıyor pek degsıen bısey olmuyor yanı herseyden kısılmıyor cumhurıyet altınıda az deıl dıye düşünüyorum sonucta zaten 1500 tl otomatıkman ödememiz var aldıgımız para bellı bende bı standart olusturmaya calıstım kafamda bıde boyle denıycem bu ay bakalım.tabı kumbaraya bzukluk atmaya devam onu daayrı tutucam ama ıllakı su kadar para atayım bırıkıreyım moduna gecmıycem stres yapıyorum cunku cok para gıdıyor dıye ama önüne geçilmiyo herseyın.ıns basarılı olurum bu sekılde bı bırıkım ıcın:44:
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bereketli olsun canım şimdiden
canım güle güle kullan merak ettım ne kadara kac grlık bı bılezık aldın.benımde ıns eylül ayına günüm var 1150 gelecek sanırım kalın bi bilezik istiyorum yetmıycek tabıkı üzerine katmam lazım belkı bunun ıcınde bıraz bekletıcem ıns altın bıraz durulur yaa
13 gram canım 1.200liraya aldım ben
off yaa benım 30 gr bı bılezıgım var nısanlıyken cok begenmıstım esım almıstı 4 sene once 900 tl ye almıstım hıc unutmuyorum o zamnlar gramı 27.50 felandı ucuruma bakın sımdı 30 gr bı bılezıge 3000 felan gözden cıkarmamız lazım demek
Birtane bilezikmi 30 gram geliyor ?:44:Evet çok pahalı canım bayramdan sonra dahada artcakmış birtane daha alcam ay sonu ben
Ben kolum çok ince ama aldığım bilezik kalın hatta bulabilirsem internetten ekleyeyim
Birtane bilezikmi 30 gram geliyor ?:44:Evet çok pahalı canım bayramdan sonra dahada artcakmış birtane daha alcam ay sonu ben
Ben kolum çok ince ama aldığım bilezik kalın hatta bulabilirsem internetten ekleyeyim
canım bendekı bızleık bastakıne benzıyor dıgerlerı de ıstedıgım tarzad aoalnlar ama baktım mega bılzeık dıye gecıyorlar cok fazla ıstemısım gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?