Hanımlar hepinize hayırlı sabahlar...
Moralim çok bozuk ben bu para biriktirme kısma işini beceremiycem galiba cumartesi 10tl harcadım pazar günüde eşimle iftara gittik 50 tl ödedik+ 30 tlde dondurma mısır yol ücretine giti yani 100 tl gitmiş oldu yok ya ben de eşimde nasıl tutumlu olunur bilmiyoruz
ya telefon açıyorum çocuğa meyve suyu al diye bi geliyo poşet ıvır zıvır dolu en az 20 tl gitmiş oluyor eli sıkı tutumlu insanlara okadar imreniyorumki valla çok takıyorm nasıl olacak bide bayram yaklaşıyor bütçeyi şimdiden aştık of allahım sen yardım et
Günaydın hanımlar;
Hepinize bol birikimli sağlıklı hayırlı bir gün ve hafta diliyorum.Bugün ayaklarım işe istemeye istemeye geldi.Ama ne yapalım doğuma kadar 3 kuruş kazansam bana faydası var.Bu arada GBGZ canım erkeklerin hepsi böyle dün bendede aynı olay oldu.Geçenlerde eşime 50 TL market çeki vermişlerdi hem onu harcayalım hemde eve birşeyler alalım diye markete çıktık.Adam markette beni sinir etti.Arabayı bir dolduruyorki( hani ihtiyacımız olsa içim gam yemeyecek.) 50 TL'yi ne sanıyorsa benimki daha olmadı diye diye bir sürü ıvır zıvır doldurdu.Yani anlayacağın canım çekten fazla harcama yaptık.Birde eve geldiğimizde demezmi; canım daha birşeyler istiyordu ama senin suratın o kadar düştüki dedi isteyemedim korkumdan.Sinir etti beni daha ne alacak.Ben sıktıkça eşim savuruyor.Sanki o kadar şey yenecek. Alt tarafı 2 kişiyiz ve bazen çoğu şeyin tarihi geçiyor.O yüzden canım bütün erkekler böyle sen olabildiğinde kendib marketlere gitmeye çalış ve bende para yok diye sürekli sızlan.Ancak böyle birikecek galiba.