Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende kararsızım canım yaa alsammı almasammı beklesem düşermi diyorum çok yüksek gibi ama düşeceğe de benzemiyo :)) napsak kız

düşecek diye bekliyoruz sonra birden tavan yapıyor. sonra ben çok pişman oluyorum alacağım sanırım :) ne zaman çıkıp ne zaman yukselceği belli değil.. ama düşssede çok düşmez diye umuyorum :)

inş planların dşündüğün gibi olur sinirboyu

kızlar altın çok fırladı bu aykiii çeyregi ewrtleicemmm birikim olarak 178 tl yaptım bereketli olsun hepimizeeeeeee

bereketli olsun canım ne güzel birikmiş

üzülme canım aksilikler hep hayatımızda ne yapalım olacağı varmı demke düşüyor bize..biz sıktıkça başka yerlerden hep çıkanlar oluyor maalesef..

uzun vadeliyse dşüncen hemen al bekletme paranı..

valla ben uzun vade düşündüğüm için ayırdığım parayla iki çeyrek aldım dün hayırlısı olsun düşer mi daha bilmem ama :97:

bereketli olsun...

Altın yatırımcısını gelecek hafta ne bekliyor?
Altın fiyatları gelecek haftaya bulunduğu seviyesinde açılır ve petrol fiyatları gerilemeye devam ederse Dünya ekonomisindeki durgunluk işaretlerinin de güçlenmesiyle beraber altın fiyatları düşüş trendine girebilir.
06 Ağustos 2011 Cumartesi

kaynak: http://www.altinpiyasa.com/altin-yatirimcisini-gelecek-hafta_45912.html

Son düzenleme:

hım.... almayalım o zaman bir hft daha bekleyelim bariii

kızlar benim de çeyrek param birikti ama ne yapsam bilmiyorum yaa,çeyrekte ne kadar farkeder ki diyoruz ama 1 ayda 20-25 lira arttı,az da değil yani:26:

kızlar benim de çeyrek param birikti ama ne yapsam bilmiyorum yaa,çeyrekte ne kadar farkeder ki diyoruz ama 1 ayda 20-25 lira arttı,az da değil yani:26:

bereketli olsun canım şimdiden yukarıda bir paylaşımda bulunmuştum canım altın fiyatlarının ne olacağına dair bir yorum ,elbette karar senin bitanem ama artık düşmesini diliyorum hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar nasılsınız..bugün paraları kumbaraya atmak yerine aç çocuklara yardım etmek ister misiniz??.. afrikada her 6 dakikada bir çocuk ölüyor..yardım etmek isteyen arkadaşlar bütün operatörlerden AFRIKA yazıp 5601’e gönderebilirsiniz 1 sms 5 tl olacak, 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacaktır.internettenten daha ayrıntılı araştırabilirsiniz arkadaşlar..bu arada ne kadar çok kişiye bu bilgiyi ulaştırırsak o kadar çok cocuğun karnı doymuş olur..hayydiiiiiiiiiiiiiii bayanlar..

canım bu paylaşım için kendi adıma çok teşekkür ederim bir ilave de ben yapmak isterim.

ya da ACLIK yazıp 5777 ye mesaj atarak da yardım ulaştırabilirsiniz kızlar Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin AMİN.

selam kızlarr
ne zamandır giremedim
birikim yapamayınca moralim bozuluyor
ama dün akşam kumbaramı saydık eşimle ve 20 tl attık
3 çeyrek ve 170 tl param oldu
şimdilik altın almıcam para olarak elimde tutup biriktirmek istiyorum
hedefimide yüksek tuttum

hanımlar bende birikim yapmak istiyorum 3 yıllık evliyim kayınvaldemle birlikte oturuyorum ..
önümüzdeki yıl çıkıcaz eve şimdiden azda olsa para atmaya başladım kenara .. altın alıp atsam daha iyi tabi ..
siz aşağı yukarı her gün atıyormusun para kenara

hanımlar bende birikim yapmak istiyorum 3 yıllık evliyim kayınvaldemle birlikte oturuyorum ..
önümüzdeki yıl çıkıcaz eve şimdiden azda olsa para atmaya başladım kenara .. altın alıp atsam daha iyi tabi ..
siz aşağı yukarı her gün atıyormusun para kenara

Temmuz ayında görümceme 2 tane tam altın verdik borç olarak,1080tl tutmuştu. şimdi bize onu verse 1212tl verecek. aradaki farka bakar mısınız yaklaşık 20 günde 132tl fark olmuş

Son düzenleme:
Temmuz ayında görümceme 2 tane tam altın verdik borç olarak,1080tl tutmuştu. şimdi bize onu verse 1212tl verecek. aradaki farka bakar mısınız yaklaşık 20 günde 132tl fark olmuş

arkadaşlar kimseye altınınızı bozdurup borç vermeyin..en güzeli direk altını verin ve geriye bu şekilde istiyorum deyin..oksa altın sürekli çıktığı için zarar ederiz..

hoşgeldin ve de bereketli olsun canım harikasın
merhaba canım hoşgeldin
bizler kendi hayatımızın gerçekleri doğrultusunda günlük haftalık ya da aylık nasıl uygunsa o şekilde birikim yapıyoruz .

işte budur altına yatırım gibisi var mı ?

Allah hayırlı birikimler yapmayı nasip etsin canım.

ben ne bulursam atıyorum canım kumbaraya..bazen 2 lira,bazen 10 lira..değişiyo yani.önemli olan az da olsa kenara para atabilmek..damlaya damlaya göl olur inş hepimizin paracıklar.. hatta deniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…