günaydın canım hayırlı kandillerGünaydınlar kandiliniz mübarek olsun kızlar
bugün aranızda pek bulunamam muhtemelen
ama bugünkü hasılatım 4 tl
dün akşamda kumbaramı saydım 55 tl vardı.
2de çeyreğim var liste fln yaparsanız unutmayın beni
ben dün kumbarama sadece 1 tl atabildim
ama bugün 4-5 tl atmayı düşünüyorum :26:
Hayırlı kandiller herkese
Kızlar tablo işini sonuçlandırdık diye düşünüyordum . O kadar uğraştım . Liste düzenledim . Burayada ekledim ve her ay sonunda güncellenecek dedik . Şimdi tekrardan ben hiçbir şey yapmamışım gibi liste düzenlemişsiniz . Neyse siz bilirsiniz . İyi Paylaşımlar .
günaydın Hayırlı kandiller herkese.
kızlar bugün kandil yaa, ne zamandır bebek istiyoruz benim için dua edermisiniz.
Dualarınızda nickimi anmanız yeterlidir.
İnşallah Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.
Bu arada altın epey fırlamış.
bu ay gram altın almayı düşünüyorum bende.
harçlığımla anca buna gücüm yeter.
günaydın Hayırlı kandiller herkese.
kızlar bugün kandil yaa, ne zamandır bebek istiyoruz benim için dua edermisiniz.
Kızlar tablo işini sonuçlandırdık diye düşünüyordum . O kadar uğraştım . Liste düzenledim . Burayada ekledim ve her ay sonunda güncellenecek dedik . Şimdi tekrardan ben hiçbir şey yapmamışım gibi liste düzenlemişsiniz . Neyse siz bilirsiniz . İyi Paylaşımlar .
merhaba canım hayırlı kandiller Rabbim herşeyin hakkında hayırlı olanını versin canım.günaydın Hayırlı kandiller herkese.
hayırlı cumalar hayırlı kandiller bitanemmmmmmmmmmmmmmHepinize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla
canım sen yanlış anlamışsın tabloyu sen yapıyorsun zaten. nur arkadaşımız tablo işinin ne olduğunu sormuştu deren yapıyordu katreme bırakacağını söylemişti ama katrem de bir geldi daha yok ortalıkta dedi. zatenn ben ona da yazdım deren arkadaşımız her ayın sonu ya da başında alacak raporu listeyi düzenleyecek diye.Kızlar tablo işini sonuçlandırdık diye düşünüyordum . O kadar uğraştım . Liste düzenledim . Burayada ekledim ve her ay sonunda güncellenecek dedik . Şimdi tekrardan ben hiçbir şey yapmamışım gibi liste düzenlemişsiniz . Neyse siz bilirsiniz . İyi Paylaşımlar .
amin canım.Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar.sabah spora gittim geldim.ekmekten kalan parayı kumbaraya attım..tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
evet aynen yazdığın gibi canım herhangi bir art niyet yoktu.canım yanlıs anlamıssın sanırım ben cok eskı deılım ama bıldıgım kadarıyla dün arkadaslar sadece deneme amaclı yaptı yanı senın yapacagını bılıyorlar sadece bı arkadas sordu neden yapılmıyor lıste kaldı katrem gelmıstı o da yok fılan dıye farması arkadasımızda sızın aylık yapacagınızı soyleyınce tamam dedıler benböyle bılıyorum canım
kandilin mübarek olsun canım . dualarına kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorumgünaydın hanımlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsunnn ben dün hiç bişi yapamadım bugün 3 tl atacağım hepinize bolll bereketli günler diliyorum
canım dualarımda olacaksın allahım en kısa sürede isteyen herkese hayırlısıyla bebiş verir inşallah
benim 9 temmuzdan bu yana 26,50 tl birikmiş çok az yaaaaaaa
Rabbim moonlight' a hayırlısı ise bir bebek nasip eyle yarabbim amin :93::93::93:
Rabbim moonlight' a hayırlısı ise bir bebek nasip eyle yarabbim amin :93::93::93:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzumm canım benim inşallah... Rabbim sanada dilediklerini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?