• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

olsun canım gram altın al yeter ki birikim yap bitanem :34::38:

öyle cnm sonuçta hepsi altın :D
benimki ufak bir yatırım zaten
ayda ne kadar biriktirebilceğimi merak edip başladım
sonrada ufak yatırımım haline geldi
ay 2 çeyreğim var evlendiğimden beri çok mutlu edio varlığı bile beni.
:1:

rumuz TL GRAM ALTIN CUMHURİYET TAM ALTIN ÇEYREK
farmasi 155 2
nur_tfk 1800 5 3 1 3
sonbahar 1500 10 3 5 2

Son düzenleme:
sanırım bu biraz daha iyi oldu

[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
rumuz tl gram cumhuriyet yarım çeyrek
farmasi 155 2
nur_tfk 1800 5 4 3 3
sonbahar 1500 10 3 4 2

$imagesCAD22FPK.jpg [

ata altın

Eki Görüntüle 225019
cumhuriyet altını

Son düzenleme:
kızlar tablo güzel olmuş :)
böle zamanlarda excel işe yarıyor
ama rumuzları bilmiyrm pek :(

Son düzenleme:
Kızlaaar ben geldim :71:

Dün ki 55 TL ile yaptığım açılışı 96 TL yaptım bugün çok şükür.. Ama para arttıkça şeytan da beni dürtüyor "Ya altın birden düşerse napcaksın o zaman" diye :47: Neyse inşallah önümüzde ki hafta 1 tane çeyreğim olucak diye düşü
nüyorum inşallah:46:

Sizce Çeyrek mi gram altın mı alayım?

Dün ki 55 TL ile yaptığım açılışı 96 TL yaptım bugün çok şükür.. Ama para arttıkça şeytan da beni dürtüyor "Ya altın birden düşerse napcaksın o zaman" diye :47: Neyse inşallah önümüzde ki hafta 1 tane çeyreğim olucak diye düşü

merhabalar.ben gram almayı planlıyorum.sonuçta oda karlı.çeyrek baya uçuyo bu ara:65: yarın bende gram alıcam inşallah.83 tl idi en son.

merhabalar.ben gram almayı planlıyorum.sonuçta oda karlı.çeyrek baya uçuyo bu ara:65: yarın bende gram alıcam inşallah.83 tl idi en son.

Hadi hayırlı olsun kaçıncı altının bu? benim kısmetse ilk olucak maaş zamanı olduğu için bu kadar çabuk kısmet oluyor önümüzde ki hafta bitiminde uzun bir sessizliğe giricem kesin :1: olsun bende artan kuruşlarımı biriktiririm:64: Ayy çeyreğe o kadar alışmışım ki gram altını yadırgadım birden, nasıl birşey onu bile bilmiyorum..:1: Acaba yarın bende gidip gram altınla açılış mı yapsam yoksa pzartesiyi bekleyip çeyreğe mi yumulsam.. Gram da pek yerinde duruyor gibi gözükmüyor şimdi baktım 86 olmuş :30:

merhaba canım al da ne alırsan al sonuçta ikisi de altın.
şimdiden bereketli olsun canım:34::38:

Günaydınlar kandiliniz mübarek olsun kızlar
bugün aranızda pek bulunamam muhtemelen
ama bugünkü hasılatım 4 tl :D
dün akşamda kumbaramı saydım 55 tl vardı.
2de çeyreğim var liste fln yaparsanız unutmayın beni :D

ben dün kumbarama sadece 1 tl atabildim :110:
ama bugün 4-5 tl atmayı düşünüyorum :26:

Hayırlı kandiller herkese :71: :71:

Back